- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.001
benimkide asla yüzünü göstermiyor hepp arkası dönük :) aman iyi olsunlar daYa bir de ben ultrasondan hiçbir şeyi çözemiyorum doktorun verdiği fotolar da hiç anlaşılmıyor zaten 2 dk sürüyor görücekmişim gibi bile gelmiyor banaminnoş kalbini görebiliyorum ancak pır pır
o bende de çok var midem boğazıma kadar yanıyor lale, normalmiş tabi bunlar bebek büyüyor mide sıkışıyor :)ilaçları ihmal ediyorum yaa inşallah bir sorun yaşamam daha da dikkat edicem , birde 2 gündür göğsümden mideme doğru bir yanma var sanırım reflü gibi birşey
Sağol canımgeçmiş olsun canım
Gaviscon iyi geliyor bana canimo bende de çok var midem boğazıma kadar yanıyor lale, normalmiş tabi bunlar bebek büyüyor mide sıkışıyor :)
Bende nefes alamıyorum resmen iki adım atıyorum yada o gün çok oturmussam belim ağrıyor şişkinlik de cabasıDoguma kadar böyle olursa ben yandım
Canim hareketleri var ama çok cılız zaten baştan beri hareketli bir bebek degilCanım inşallah bir sorun yoktur, sağlık ocağındaki ebe bana hareketini hissetmezse, korkarsan falan gel buradaki cihazla dinleriz demişti. Sağlık ocağı yakınsa gidip içini rahatlatabilirsin belki
katlanamayacak olursam kullanayım kuzum teşekkür ederimGaviscon iyi geliyor bana canim
Hahahah guzelllbugün kontrolüm vardı.şeker yüklemesi yaptırmayacaktım ama doktor yapalım diyince ısrar etmedim.101 çıktı sonuç.açlık da 70 çıkmış.12 kilo ile yola devam
Bak yaaabenimkide asla yüzünü göstermiyor hepp arkası dönük :) aman iyi olsunlar da
MaşallahBen de 12 kilo almışım ama benimki belli oluyor artık her yerimdensütt yumurta yiyemiyorum ben de tiskindim
sağlıkla kolaylıkla inşallahhh jouumBak yaaaevet evet yakında kavuşacağız zaten inşallahh
benimde ramak kaldı tiskinmemeMaşallahben süte mide yanmalarim olunca başladım aslında çok iyi geliyor yumurtadan da tiksinmek üzereyim
LCW den aldım ben aylar oluyor göbek kısmı düğmeli ayarlanabiliyor çok memnunum internet sitesinden hangi şehirdeyseniz bakıp olan şubeden alabilirsinizAy ben de hamile tayti ariyordum internetten aldiklarim olmadisag ol canimm
Amin inşallah. Allah razı olsun. Ne güzel bir dua boyleHerkese hayırlı Ramazanlar kızlar Rabbim bebislerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımiza almayı nasip etsin orucun sağlığı sıhhati üzerimize olsun olumsuz kimin ne durumu varsa feraha çıkarsın
Kız niye tutuyosunki bebeğe gunahHayırlı ramazanlar güzel hamiş bayanlar? Oruç tutan var mı benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?