2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
İyi akşamlar kızlar bebeğim haziran ortasında doğacak ve ben urfada yaşıyorum nasıl kıyafetler almalıyım hiç bilmiyorum sıcak memlekette yaşayanlar neler aldı? Yenidoğan kıyafetleri hep uzun kollu çoraplu

Kızlar hayırlı ramazanlar hepinize ben çok kötü oluyorum karnım taş gibi sırtımın kemikleri ağrıyor nefesim kesiliyor çokta yemiyorum bu yalancı kasılmamı yoksa gerçek mi bu spa yol mu yapıyor kendine gitsem mi ki doktora sizde böyle misiniz? Ne yapayım sizce

Kızlarrr
Bebeklerinizin hareketleri nasıl. Benim kız sanki gece gündüz uyumuyor gibi Maşallah sizinde öyle mi.

Kizlar merhaba ben tam 27 haftalik oldum bebeğim normalde de fazla kıpırdamaz ama 2.3 gündür pek hareket etmiyor yani sanki hareketleri gucsuzleşti ben karnımı elleyince vuruyor sonra yine tik yok niye böyle ya
Aşkım benimki de aynı bazen 1-2 gün sürüyor, zorla dürte dürte hareketlerini hissediyorum o da 1-2 defa. Dün uygulamada "bu haftadan itibaren bebek büyüdüğü ve artık alanı daraldığı için, bebek eskisi kadar hareketli ve aktif olamayacak" yazıyordu. 28 haftalık hamileyim...

Hayırlı ramazanlar güzel hamiş bayanlar? Oruç tutan var mı benim gibi?
Doktorumdan izin aldım tutuyorum. Çok şükür ilk gün çok güzel geçti hiç hissetmedim gün içinde açlığımı. Sahurda muz badem falan tok tutucu şeyler yememin de etkisi var tabi. Kan ilacımı, multivitaminimi ve magnezyumumu da sahurda içtim. Sadece iftara 1 saat kala falan midem kazınmaya başladı o kadar.

Kızlar Simge Duman full YouTube'da hamilelik egzersizleri paylaşıyor. Ben çok seviyorum. Onun egzersizlerini yaptığım gün hem çok rahat uyuyorum hem ağrılarım geçiyor. Tavsiye ederim. İnstagram hesabından da egzersizleri yapan kişiler, ne kadar kolay doğum yaptıklarını mesaj olarak atıyorlar, onları paylaşmış. Bana baya ilhâm ve güç veriyor. Siz de bir bakın derim...

Benim de doktorum kendini tart tuta biliyorsan tut, dedi. Peki siz çalışıyor musunuz?

Ya ben bu ara çok yiyorum kendimi durduramıyorum. Siz neler yapıyorsunuz. Sabah akşam ekmek arası bişeyler canım çekiyor. Evde yemek olsa bile ekmek arası peynir daha güzel geliyor bana
Valla ilk aylar böyleydim zaten o aşamada kilo aldım. Şimdi azıcık fazla kaçırsam midem sıkışıyor çok rahatsız oluyorum. Aynı hamilelikten önceki gibi beslenmeye başladım iştahım da pek yok

Bende 27+2 yıl canim desene bizim bwbisler biraz tembel:)

Rümeysacim bende takip ediyorum gerçekten hareketleri yaptıkça çok düzenli yapmıyorum ama o kadar iyi geliyor ki çok şükür ağrılar bende de yok denecek kadar az hareketler çok iyi geliyor. Hikayeler bana da psikolojik olarak harika geliyor okumaya bayılıyorum inşallah bizimde su gibi bir doğum hikayemiz olur

Aminn aminnn...

yenidoğanlar uzun kollu ama ince oluyor bence işini görür ben bir de bol bol kalın askılı 0-3 zıbın aldım sıcak günler için işimizi görür diye , istersen sende bi bak onlara :)

Kızlarrr
Bebeklerinizin hareketleri nasıl. Benim kız sanki gece gündüz uyumuyor gibi Maşallah sizinde öyle mi.
Benimki gece ben tam yatacakken inanılmaz hareketleniyor. Ay rahatsız mı oldu döneyim tamam rahat et diye diye uyuyamıyorum gün işinde dışardaysam yürürsem ya da günlük işleri ayakta yaparken pek hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…