- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.481
Hahahahah tam cihazın olduğu yere vuruyordu benimki de bu neymiş der gibiBenim doktorum az pimpirik havva :) bağladı bi görelim dedi, iyi çıktı çok şükür, ama çok komikti tam buluyorlar kalp atışını hooop kaçıyor benim kız haydiii bi daha buluyorlarçok yaramaz dediler kızıma
Benimki de yüksek ihtimal ikizler olacakHe kiz kızımda haziran bebesi buda oldu haziran bebesii ikizler burcuyla benim başum dertte
Kızz dışarıyı çok seviyorr özgür olmak istiyo hic elimizden tutmazz ikizleri cok abartan var genelde ama okadar da berbat bi ikizler değil yanii ben memnunumm herzamanki olmasi gereken çocuk yani evi hic sevmez kalabalık ortamdan sıkılıyor mesela öyle yaniiBenimki de yüksek ihtimal ikizler olacakboğa erken oluyor doğum için. İkizler erkeğini biliyorum abimden ama kızı bilmiyorum. Nasıl ikizler kızlarıı?
Çok şık canım Kaç haftalıkdin sen canım nst için soruyorumkızlar kontrolden geldim şimdi , fıstıkım iyi çok şükür, ilk defa nstye bağlandım kalp atışıyla birlikte, çok duygulandım :) kalp atışları iyi sancı da çıkmadı çok şükür, 2 hafta sonraya kontrol verdi doktorumRabbim hep iyi olduklarının haberini aldırsın inşallah
Şükür yazmak istedimkızlar kontrolden geldim şimdi , fıstıkım iyi çok şükür, ilk defa nstye bağlandım kalp atışıyla birlikte, çok duygulandım :) kalp atışları iyi sancı da çıkmadı çok şükür, 2 hafta sonraya kontrol verdi doktorumRabbim hep iyi olduklarının haberini aldırsın inşallah
Yaa ne güzelKızz dışarıyı çok seviyorr özgür olmak istiyo hic elimizden tutmazz ikizleri cok abartan var genelde ama okadar da berbat bi ikizler değil yanii ben memnunumm herzamanki olmasi gereken çocuk yani evi hic sevmez kalabalık ortamdan sıkılıyor mesela öyle yanii
Ama erkeği bilmiyorummbabamda ikizlerdi ama pek bilmem huyunu çok yasamadığım için babamla
Heeehh heleki cok zekidir kızımda bazı ikizleri taşıyo tabii dinliyo söz de dinliyo beni hep şuan sendrom başına vurdu herşeye ağlakYaa ne güzelbol bol dışarılarda olucaz o zamann bebişim sayesinde
İkizler erkeği abim mesela evcimen, sakin, biraz kararsız, ama aşırı zeki ve işinde başarılı
Babanı kayıp mı ettin? Öyleyse mekanı cennet olsun inşallah
Ayy ben coraplarini seviyorum ve hep kiyafetlerine bakinca gozlerim doluyo baya aglamaya basliyorum normal miAyyy resmen Nst'ye girecek zamanlara geldik kızzzlar. Sona doğru yaklaşıyoruz farkında mısınız, hem hamileliğime tam doyamadım. Hem de bir an önce kızımı kucağıma almak istiyorum...
Allah rahmetceylesin mekanı cennet olsun inşallah canim. Çok üzüldüm Rabbım sizlere hayırlı ömür versin inşallahHeeehh heleki cok zekidir kızımda bazı ikizleri taşıyo tabii dinliyo söz de dinliyo beni hep şuan sendrom başına vurdu herşeye ağlak
Evett bitanem 6 yaşındayken babam yatalak oldu 15 yaşıma kadar yaşadı oyle rahmetine kavuştu pek birsey yasayamadım yanii sağol canım.benim
Sağol canım benim aminnAllah rahmetceylesin mekanı cennet olsun inşallah canim. Çok üzüldüm Rabbım sizlere hayırlı ömür versin inşallah
Ben de özele gidiyorum tatlım, o zaman bu bilgiyi baz alabilir ve rahatça heyecanlanabilirimdevlette nasıl bilmiyorum random ama kliniğe gidiyorum böyle oldu :) haftaya devlette randevum var, bakalım alacaklar mı nstye , o zaman anlarız :)
Oyy oyy doğru söylüyorsunnn sağlıklacakla gelsin bebeklerimizzzgünaydın kuzumm doktorun gerek yok diyorsa endişelenme, ilaçlarna şükret ayrıııcaaaa :) bende enox iğne , gynoferon demir, ocean multivitamin , adalat kasılma önleyici, tiroid ilacı kullanıyorum . hayatım boyunca bu kadar ilaç kullanmadımama canı sağolsun bu güzellikleriiiin
Nasıl açık renk bi idrar çok su içtiğindende olabilir belkii canım hareketliyse birseyi yoktur demekktir canım içini ferah tutKızlar iyi akşamlar, bugün akşamüstü bir halsizlik ağırlık Çöktü baş ağrısı vs. İşteydim eve geldim afedersiniz WC ye girdim çok açık renk bir idrar oldu ve bu saate kadar bebeğin hareketleri oldukça hareketli vajinaya da ara ara baskı hissediyorum, bunları yaşayan var mı acaba büyüdüğünden mi oluyor yoksa erken doğum belirtisi olabilir mi tedirgin oldum ama çok bir belirti olmadan da kimseyi de kendimi de telaşlandırmak istemiyorum bu tarz şeyler yaşayan var mı acaba 28 inci haftadayım bu arada
Canım gördüğümde ben kiz hissettim ama bilemedim rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsinSlm hanımlar cinsiyet tahmini yapabileniniz varmı acaba 13+6 günlüğüz doktorumuz hiç bir şey söylemedi tek dediği pipi göremiyorum iki hafta sonra tekrar gel kelimesi oldu çok merak ediyorum ısrar ettim ama söylemedi
Amin cnm teşekkür ederimCanım gördüğümde ben kiz hissettim ama bilemedim rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin
canımm endişelenme o dedikleri uzun saatlerce uyurken mesela bazılarının alışkanlığı sırt üstü yatmak ya onun bırakılması için yoksa illa ki yatılıyor, sırt üstü yatınca annenin tansiyonu mu düşüyormuş ne hamilelikte korkma bebeğin hareketli ise doktor da bir sıkıntı görmediyse hiçç bir sorun yokturKizlar ben genelde sirt ustu yatarak kitap okuyordum telefona bakiyordum son trimester de sirt ustu yatılmaması gerekiyormus endişe duydum acaba zarar vermis miyimdir diye sizler hep yan mi yatiyorsunuz
Ne demek canım benimSağoll canım ne güzel bilgilendirme bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?