- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.501
ayy sena bunu beğendiiii teyzoşşş teşekkür ederiiiizHahahahah tam cihazın olduğu yere vuruyordu benimki de bu neymiş der gibiama seninki detaylıda da uğraştırmıştı dimi bence yaramaz değil çok şakacı olacak hep güldürecek siziii
28+2 gerçekcim :)Çok şık canım Kaç haftalıkdin sen canım nst için soruyorum
canım jou , başın sağolsun Allah rahmet eylesin babacağınaHeeehh heleki cok zekidir kızımda bazı ikizleri taşıyo tabii dinliyo söz de dinliyo beni hep şuan sendrom başına vurdu herşeye ağlak
Evett bitanem 6 yaşındayken babam yatalak oldu 15 yaşıma kadar yaşadı oyle rahmetine kavuştu pek birsey yasayamadım yanii sağol canım.benim
düzenli bir kasılma, ağrı , kanama yoksa korkma der hep doktorum, ağrılar baskılar çok normalmiş artık lalecimKızlar iyi akşamlar, bugün akşamüstü bir halsizlik ağırlık Çöktü baş ağrısı vs. İşteydim eve geldim afedersiniz WC ye girdim çok açık renk bir idrar oldu ve bu saate kadar bebeğin hareketleri oldukça hareketli vajinaya da ara ara baskı hissediyorum, bunları yaşayan var mı acaba büyüdüğünden mi oluyor yoksa erken doğum belirtisi olabilir mi tedirgin oldum ama çok bir belirti olmadan da kimseyi de kendimi de telaşlandırmak istemiyorum bu tarz şeyler yaşayan var mı acaba 28 inci haftadayım bu arada
bunu özellikle sordum doktoruma, canın nasıl istiyorsa öyle yat dedi :) ama ben mesela soluma yada sağıma yattığımda kızımın hareketlerini daha kolay hissediyorum gibi geliyor :) yinede geceleri bi uyanıyorum bazen sırtüstü yatmışım :)Kizlar ben genelde sirt ustu yatarak kitap okuyordum telefona bakiyordum son trimester de sirt ustu yatılmaması gerekiyormus endişe duydum acaba zarar vermis miyimdir diye sizler hep yan mi yatiyorsunuz
Sagoll bitanemm ölüm yıldönümüda mayısta 13 ünde yaklaştı yanii bidecanım jou , başın sağolsun Allah rahmet eylesin babacağına
Yok canımm öyle hemen zarar olmazz kii allah korusun tabiikide benimde srada geliyo sırt üstü uzanmaya ama nefesim kesilince yana geçiyorum yanii hep yan yatıyoruz bundan sonra çokçok dikkat etmek gerekirKizlar ben genelde sirt ustu yatarak kitap okuyordum telefona bakiyordum son trimester de sirt ustu yatılmaması gerekiyormus endişe duydum acaba zarar vermis miyimdir diye sizler hep yan mi yatiyorsunuz
Mekanı cennet olsun Jou’cum Allah sizlere ömür versinSagoll bitanemm ölüm yıldönümüda mayısta 13 ünde yaklaştı yanii bide
Bakalım bende devlet Hastanesi'ne gidiyorum bir dahagittigimde bende 28 oluyorum alacakmi nstye28+2 gerçekcim :)
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım o seni izliyordur torunlarını da görüyordur canım üzme kendiniSagoll bitanemm ölüm yıldönümüda mayısta 13 ünde yaklaştı yanii bide
Sağol canım benimAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım o seni izliyordur torunlarını da görüyordur canım üzme kendini
Amin kuzum benimmMekanı cennet olsun Jou’cum Allah sizlere ömür versin
Normalll olmaz mıı, çok acaip bişi gerçekten. Ben de bi sallanan kuğu aldım, o geldiği gün oturdum kaldım gözlerim doldu. Odanın önünden geçerken bile kitlenip kalıyorum. Çok bebek çokk kızz bişiAyy ben coraplarini seviyorum ve hep kiyafetlerine bakinca gozlerim doluyo baya aglamaya basliyorum normal mi
Benim kizım da çok kullandı hala oturur sallanır kendinceNormalll olmaz mıı, çok acaip bişi gerçekten. Ben de bi sallanan kuğu aldım, o geldiği gün oturdum kaldım gözlerim doldu. Odanın önünden geçerken bile kitlenip kalıyorum. Çok bebek çokk kızz bişi6 aylık olup sallanırken falan gözümün önüne geliyor
Yaaa di mii instagramda gördüm bebişler gerçekten seviyorlarmışşBenim kizım da çok kullandı hala oturur sallanır kendince
Ooyyy oyyy cokgüzel günlerrr bazen diyorum kızım keşke şuan da bebek kalsa öyle güzel zamanlarmışkii tadını çıkarın ciddenYaaa di mii instagramda gördüm bebişler gerçekten seviyorlarmışşbak tekrar onaylanmış olduu sayende. Aşırı minnoş görünüyorlar üstünde yaa kafayı yemelikk
gerçekten o kadar çok korktum ki hiç bu kadar hareket ve baskı hissetmemiştim bu zamana kadar birde ilk gebeliğim olduğu için tecrübem yok erken doğumdan başka aklıma birşey gelmedi , youtube da bir doktor var jinekolog kaan bey onun videosu denk geldi biraz olsun rahatladım sonra alıştım bütün gece tekme yedim bir çıksın inşallah ısırcam o ayaklarıNasıl açık renk bi idrar çok su içtiğindende olabilir belkii canım hareketliyse birseyi yoktur demekktir canım içini ferah tuto baskı ayakları durmayan bi baskı dırr arada zorlayacak bile
öyleymiş canım , ama ilk gebeliğim olduğu için çok korktum kendi kendimi sakinleştirmeye çalıştım videolar izledim birde daha hazırlıklarım bitmedi telaşlandım napıcam diyedüzenli bir kasılma, ağrı , kanama yoksa korkma der hep doktorum, ağrılar baskılar çok normalmiş artık lalecim
Ne güzel biliyorum ilkgebede bu tür böyle korkular çok normall bende yaşadım böyle korkular hareketinden yana insan biraz olsun şaşırıyorgerçekten o kadar çok korktum ki hiç bu kadar hareket ve baskı hissetmemiştim bu zamana kadar birde ilk gebeliğim olduğu için tecrübem yok erken doğumdan başka aklıma birşey gelmedi , youtube da bir doktor var jinekolog kaan bey onun videosu denk geldi biraz olsun rahatladım sonra alıştım bütün gece tekme yedim bir çıksın inşallah ısırcam o ayakları
Başlatma şimdi doktorunaa herşeyin konu içinde masaallahh kızzzdüzenli bir kasılma, ağrı , kanama yoksa korkma der hep doktorum, ağrılar baskılar çok normalmiş artık lalecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?