- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.521
Wasnt bu kuğudan bende aldım :) üstünde güzellerimizle fotoğraf çekmek de nasip olsun inşallahh :)Normalll olmaz mıı, çok acaip bişi gerçekten. Ben de bi sallanan kuğu aldım, o geldiği gün oturdum kaldım gözlerim doldu. Odanın önünden geçerken bile kitlenip kalıyorum. Çok bebek çokk kızz bişi6 aylık olup sallanırken falan gözümün önüne geliyor
Normal kuzum ya 2ci dozda daha ağır gibi oluyormuş ilk gebemde bende yaşadım onu şimdi 1 doz vuruldum korumam var diye pek ağrı yaşamadımKızlar 2.doz tetanozdan sonra kolunda seğirme yaşayan var mı ya? Ben dün oldum 2.dozu dünden beri seğiriyor bir tuhaf oldum
Ay evet yaa ilk doz da çok ağrımıştı 3-4 gün bu da öyle olacak gibiNormal kuzum ya 2ci dozda daha ağır gibi oluyormuş ilk gebemde bende yaşadım onu şimdi 1 doz vuruldum korumam var diye pek ağrı yaşamadım
Olurr ilkkez vurulduğun için bende çok ağrı yaşadım şişmişti hattaAy evet yaa ilk doz da çok ağrımıştı 3-4 gün bu da öyle olacak gibi
benim böyle kolum kasılıyor gibi olmuştu 2. dozda ama ertesi güne geçti canım :) normaldirKızlar 2.doz tetanozdan sonra kolunda seğirme yaşayan var mı ya? Ben dün oldum 2.dozu dünden beri seğiriyor bir tuhaf oldum
yerim akıllı bıdıkIkizler burcu kızım var olarak söylüyorum bigünü evde geçindirdiği ni bilmem evi hiç sevmiyor asla yanii sinirleniyo dışarı çıkmasa hava yağmurda olsa dışarıya adım atacak bi hanımefendii ben çıkaramasamda kocam çıkarıyor yarım saatte olsa yetiyo hanfendiye üstüne bide kotu götürüyo elime giydirde çıkalım dışarı gibiüstüne bide parklarda hemen arkadaş buluyo çok girişkendir bakalım ikizler oğluşum ne durumda olcak hahaha
Yaaa inşallah aminnWasnt bu kuğudan bende aldım :) üstünde güzellerimizle fotoğraf çekmek de nasip olsun inşallahh :)
Benim de ilk de sorun olmadı ama ikinci dozda tam 3 gün kolumu kaldıramadım.Kızlar 2.doz tetanozdan sonra kolunda seğirme yaşayan var mı ya? Ben dün oldum 2.dozu dünden beri seğiriyor bir tuhaf oldum
D vitamini de çok önemli kramplarda, belki o etkilidirKızlar dün gece baldırıma iki kere kramp girdi uykudan uyandım ağrısına. Magnezyum da kullanıyorum ama. Var mı bunun bir çaresi? Hala yeri acıyor yahu
aa d vitamini hiç almıyoruuuum doktora gittiğimde bir sorayım teşekkür ederim wasntcığımD vitamini de çok önemli kramplarda, belki o etkilidir
Güle güle kullansın sağlıcakla canımNormalll olmaz mıı, çok acaip bişi gerçekten. Ben de bi sallanan kuğu aldım, o geldiği gün oturdum kaldım gözlerim doldu. Odanın önünden geçerken bile kitlenip kalıyorum. Çok bebek çokk kızz bişi6 aylık olup sallanırken falan gözümün önüne geliyor
Ben de magnezyum kullanmama rağmen hâlâ kasık ağrısı yaşıyorum...Kızlar dün gece baldırıma iki kere kramp girdi uykudan uyandım ağrısına. Magnezyum da kullanıyorum ama. Var mı bunun bir çaresi? Hala yeri acıyor yahu
Benimde bikere oldu geçen hafta sancı gibi birseydi çokkötü acıdı keseden sanırımKızlar dün gece baldırıma iki kere kramp girdi uykudan uyandım ağrısına. Magnezyum da kullanıyorum ama. Var mı bunun bir çaresi? Hala yeri acıyor yahu
Benimde bel ağrım çok var,doktor bebek iri ondan olabilir dedi.bu aylarda bu ağrılar normalmis cekecez mecburmerhabalar özellikle akşamları daha çok oluyor, tek taraflı bel ağrısı ve pelvik ağrı beni mahvediyor. Bebeğim çok hareketli alt tarafta da hissediyorum acaba sizin bebeginiz de alt kısımlardan mı hareket ediyor yoksa benimki aşağıda o yüzden mi çatı kemiğim ağrıyor?
Aşagıda olduğu için olabilirrr ağrılsr benimki yukarda alt tarafım bomboş oyüzden öyle ağrılarım yok vücut la alakalı birşey kızımdada yukardaydımerhabalar özellikle akşamları daha çok oluyor, tek taraflı bel ağrısı ve pelvik ağrı beni mahvediyor. Bebeğim çok hareketli alt tarafta da hissediyorum acaba sizin bebeginiz de alt kısımlardan mı hareket ediyor yoksa benimki aşağıda o yüzden mi çatı kemiğim ağrıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?