2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Wasnt bu kuğudan bende aldım :) üstünde güzellerimizle fotoğraf çekmek de nasip olsun inşallahh :)

Kızlar 2.doz tetanozdan sonra kolunda seğirme yaşayan var mı ya? Ben dün oldum 2.dozu dünden beri seğiriyor bir tuhaf oldum

Reactions: Jou
Kızlar 2.doz tetanozdan sonra kolunda seğirme yaşayan var mı ya? Ben dün oldum 2.dozu dünden beri seğiriyor bir tuhaf oldum
Normal kuzum ya 2ci dozda daha ağır gibi oluyormuş ilk gebemde bende yaşadım onu şimdi 1 doz vuruldum korumam var diye pek ağrı yaşamadım

Ikizler burcu kızım var olarak söylüyorum bigünü evde geçindirdiği ni bilmem evi hiç sevmiyor asla yanii sinirleniyo dışarı çıkmasa hava yağmurda olsa dışarıya adım atacak bi hanımefendii ben çıkaramasamda kocam çıkarıyor yarım saatte olsa yetiyo hanfendiye üstüne bide kotu götürüyo elime giydirde çıkalım dışarı gibi üstüne bide parklarda hemen arkadaş buluyo çok girişkendir bakalım ikizler oğluşum ne durumda olcak hahaha

yerim akıllı bıdık

Kızlar dün gece baldırıma iki kere kramp girdi uykudan uyandım ağrısına. Magnezyum da kullanıyorum ama. Var mı bunun bir çaresi? Hala yeri acıyor yahu

Güle güle kullansın sağlıcakla canım

Kızlar dün gece baldırıma iki kere kramp girdi uykudan uyandım ağrısına. Magnezyum da kullanıyorum ama. Var mı bunun bir çaresi? Hala yeri acıyor yahu
Benimde bikere oldu geçen hafta sancı gibi birseydi çokkötü acıdı keseden sanırım

merhabalar özellikle akşamları daha çok oluyor, tek taraflı bel ağrısı ve pelvik ağrı beni mahvediyor. Bebeğim çok hareketli alt tarafta da hissediyorum acaba sizin bebeginiz de alt kısımlardan mı hareket ediyor yoksa benimki aşağıda o yüzden mi çatı kemiğim ağrıyor?

Benimde bel ağrım çok var,doktor bebek iri ondan olabilir dedi.bu aylarda bu ağrılar normalmis cekecez mecbur

Aşagıda olduğu için olabilirrr ağrılsr benimki yukarda alt tarafım bomboş oyüzden öyle ağrılarım yok vücut la alakalı birşey kızımdada yukardaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…