2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Baş geliş pozisyonda dururken dediğin şekilde ağrılar oluyor sanırım , benim bazen aşağıda bazen yukarıda oluyor hareketler. Keyfine göre . Çatı kemiği de bazen ağrıyor onu da rahim büyümesine bağlıyorlar

Kızlar bez aldınız mı ? Aldıysanız hangi marka aldınız birde ıslak mendil ilk zamanlar için kullanmayı düşünüyor musunuz yoksa pamuk ile mi temizleyeceksiniz

Bacakta mı oldu seninde jou
Ha yok kizzz kasıklarına anladım ben yanlış anlamışım o bacaklarına magnezyumla alakalı oluyor

Nedicem mesircim sana dedim ya herkonu da bu doktorun var diye yanlış anlamadın dimi sadece takılmak icin dedim

Kızlar bez aldınız mı ? Aldıysanız hangi marka aldınız birde ıslak mendil ilk zamanlar için kullanmayı düşünüyor musunuz yoksa pamuk ile mi temizleyeceksiniz
Kuzum ben 3 ay temizleme pamuguyla yaptım hemde temizsuyla hallederdim sonra uni baby öyle öyle değiştirdim ilk zamanlar 12 aya kadar prima aldım ondan sonrası bezler az ve daha pahalıydı baby turcoya geçtim amaa en iyisi prima al başına koy

Bez sadece 1 paket aldık sleepy yeni doğan, deneriz diye düşündük memnun kalırsak ondan devam ederiz, ıslak mendil de sleepy yeni doğan aldık geçen ay eşim aldı 3-4 kutu mecbur kullanacağız

Ha yok kizzz kasıklarına anladım ben yanlış anlamışım o bacaklarına magnezyumla alakalı oluyor

Nedicem mesircim sana dedim ya herkonu da bu doktorun var diye yanlış anlamadın dimi sadece takılmak icin dedim
Yok kuzum estağfurullah ben pimpiirik her ağrımı soruyorum doktoruma napiyim bende böyleyim

Reactions: Jou
Primadan memnun olmayan da çok okudum joum. Molfix pure and soft aldım 1 beden. Pamuk aldım birde uni baby yenidoğan ıslak mendil aldım. 2 beden bezden de bir tane alsam dedim ama pişik yapar mı emin olamadım

Bez sadece 1 paket aldık sleepy yeni doğan, deneriz diye düşündük memnun kalırsak ondan devam ederiz, ıslak mendil de sleepy yeni doğan aldık geçen ay eşim aldı 3-4 kutu mecbur kullanacağız
Sende benim gibi olmuşsun bende stok yapamadım ya pişik olursa sızdırırsa vs diyeâ

Yok kız sormanla iyii yapıyorsun teldenmi soruyorsun hep
2 haftada bir kontrolümüz var joum orda soruyorum ama acil durumlarda cepten de ulaşıyorum. Geçenlerde baya bi ıslaklık oldu su sandım aradım hemen gel dedi bi test yaptı çiş yapmışım meğerse

Bez konusunda en başından beri çekindiğim nokta bu yoksa kaçıncıya stok yapardık da işte bebişimizin popişi daha önemli pişik filan olmasın huzuru kaçmasın
Kendim dahil kimseyi hiç bu kadar düşünmedim seyyah hepimiz öyleyiz biliyorum herşeyleri iyi olsun rahat etsinler diye napacağımıı bilemiyorum

2 haftada bir kontrolümüz var joum orda soruyorum ama acil durumlarda cepten de ulaşıyorum. Geçenlerde baya bi ıslaklık oldu su sandım aradım hemen gel dedi bi test yaptı çiş yapmışım meğerse
Yaaaaaa hahahahahahaha yiycem senii kıııaaazzzz demekki kızçe iyice basmış idrar ına anlamadan ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…