- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.541
Kontrole gittiğinde bir söyle bakalım idrar tahlili filan alırlar rümeysa için rahat ederBen de magnezyum kullanmama rağmen hâlâ kasık ağrısı yaşıyorum...
Bacakta mı oldu seninde jouBenimde bikere oldu geçen hafta sancı gibi birseydi çokkötü acıdı keseden sanırım
Baş geliş pozisyonda dururken dediğin şekilde ağrılar oluyor sanırım , benim bazen aşağıda bazen yukarıda oluyor hareketler. Keyfine göremerhabalar özellikle akşamları daha çok oluyor, tek taraflı bel ağrısı ve pelvik ağrı beni mahvediyor. Bebeğim çok hareketli alt tarafta da hissediyorum acaba sizin bebeginiz de alt kısımlardan mı hareket ediyor yoksa benimki aşağıda o yüzden mi çatı kemiğim ağrıyor?
Ha yok kizzz kasıklarına anladım ben yanlış anlamışımBacakta mı oldu seninde jou
Ha yok kizzz kasıklarına anladım ben yanlış anlamışımBacakta mı oldu seninde jou
Kuzum ben 3 ay temizleme pamuguyla yaptım hemde temizsuyla hallederdim sonra uni baby öyle öyle değiştirdim ilk zamanlar 12 aya kadar prima aldım ondan sonrası bezler az ve daha pahalıydı baby turcoya geçtim amaa en iyisi prima al başına koyKızlar bez aldınız mı ? Aldıysanız hangi marka aldınız birde ıslak mendil ilk zamanlar için kullanmayı düşünüyor musunuz yoksa pamuk ile mi temizleyeceksiniz
Bez sadece 1 paket aldık sleepy yeni doğan, deneriz diye düşündük memnun kalırsak ondan devam ederiz, ıslak mendil de sleepy yeni doğan aldık geçen ay eşim aldı 3-4 kutu mecbur kullanacağızKızlar bez aldınız mı ? Aldıysanız hangi marka aldınız birde ıslak mendil ilk zamanlar için kullanmayı düşünüyor musunuz yoksa pamuk ile mi temizleyeceksiniz
Yok kuzum estağfurullahHa yok kizzz kasıklarına anladım ben yanlış anlamışımo bacaklarına magnezyumla alakalı oluyor
Nedicem mesircim sana dedim ya herkonu da bu doktorun var diye yanlış anlamadın dimi sadece takılmak icin dedim
Yok kız sormanla iyii yapıyorsun teldenmi soruyorsun hepYok kuzum estağfurullahben pimpiirik her ağrımı soruyorum doktoruma napiyim bende böyleyim
Primadan memnun olmayan da çok okudum joum. Molfix pure and soft aldım 1 beden. Pamuk aldım birde uni baby yenidoğan ıslak mendil aldım. 2 beden bezden de bir tane alsam dedim ama pişik yapar mı emin olamadımKuzum ben 3 ay temizleme pamuguyla yaptım hemde temizsuyla hallederdim sonra uni baby öyle öyle değiştirdim ilk zamanlar 12 aya kadar prima aldım ondan sonrası bezler az ve daha pahalıydı baby turcoya geçtim amaa en iyisi prima al başına koy
Sende benim gibi olmuşsunBez sadece 1 paket aldık sleepy yeni doğan, deneriz diye düşündük memnun kalırsak ondan devam ederiz, ıslak mendil de sleepy yeni doğan aldık geçen ay eşim aldı 3-4 kutu mecbur kullanacağız
2 haftada bir kontrolümüz var joum orda soruyorum ama acil durumlarda cepten de ulaşıyorum. Geçenlerde baya bi ıslaklık oldu su sandım aradım hemen gel dedi bi test yaptı çiş yapmışım meğerseYok kız sormanla iyii yapıyorsun teldenmi soruyorsun hep
Bez konusunda en başından beri çekindiğim nokta bu yoksa kaçıncıya stok yapardık da işte bebişimizin popişi daha önemli pişik filan olmasın huzuru kaçmasınSende benim gibi olmuşsunbende stok yapamadım ya pişik olursa sızdırırsa vs diyeâ
Kendim dahil kimseyi hiç bu kadar düşünmedim seyyahBez konusunda en başından beri çekindiğim nokta bu yoksa kaçıncıya stok yapardık da işte bebişimizin popişi daha önemli pişik filan olmasın huzuru kaçmasın
Yaaaaaa hahahahahahaha yiycem senii kıııaaazzzz2 haftada bir kontrolümüz var joum orda soruyorum ama acil durumlarda cepten de ulaşıyorum. Geçenlerde baya bi ıslaklık oldu su sandım aradım hemen gel dedi bi test yaptı çiş yapmışım meğerse
Aa teşekkür ederiz joumBu arada kızlar prima uygulaması var ordan puan topladıkça bedava bez geliyor tabi önce bez alıp fiş cekmeniz lazım ozaman alabiliyosunuz
Sorma joum ama istemsizce şaaar diye aktı korktumYaaaaaa hahahahahahaha yiycem senii kıııaaazzzzdemekki kızçe iyice basmış idrar ına anlamadan ettin
Benim suan puan var ama birazdaha toplayip 2 yenidogan bez alayim diyorumAa teşekkür ederiz joum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?