- 25 Ağustos 2019
- 62.529
- 120.085
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.561
Aman iyi yaptın olsunn her ihtimale karşı kontrol amaçlı geç kalmadan hiç belli olmazSorma joum ama istemsizce şaaar diye aktı korktumidrar keseme oturdu kalktı artık yaptı bişiler bu kız
2. Çocuk her zmaan daha kolay bu yönden yaa hem tecrübe var hemde büyükten kalan eşyalar varBenim suan puan var ama birazdaha toplayip 2 yenidogan bez alayim diyorumevde bez doldu kızz kızımın 3 4 no bezleri duruyo üstüne 5 numara almıştımki anca olmuştu dedim oğlana kalsın gerisi aman
Annelik duygusuKendim dahil kimseyi hiç bu kadar düşünmedim seyyahhepimiz öyleyiz biliyorum herşeyleri iyi olsun rahat etsinler diye napacağımıı bilemiyorum
Aaa bilmiyordummm teşekkür ederimmm bu bilgi içinnBu arada kızlar prima uygulaması var ordan puan topladıkça bedava bez geliyor tabi önce bez alıp fiş cekmeniz lazım ozaman alabiliyosunuz
Aaaa primada memnun kalmayanı ilkkez duydum kız belki totosuna iyi gelmemistir aksine benim kızda molfixte cok yara oldu sudocrem hayatımı kurtardı çok ağladıPrimadan memnun olmayan da çok okudum joum. Molfix pure and soft aldım 1 beden. Pamuk aldım birde uni baby yenidoğan ıslak mendil aldım. 2 beden bezden de bir tane alsam dedim ama pişik yapar mı emin olamadım
Çok şükürAnnelik duygusuilk öğrendiğimiz andan itibaren başlamadı mı zaten bu düşünceler ah ah
Hee kızzz 4 kere aldım kız bedava geliyodu ne hosuma gidiyodu heAaa bilmiyordummm teşekkür ederimmm bu bilgi içinn
Tamam kuzum bekliyim. Her bebek farklı gerçektenAaaa primada memnun kalmayanı ilkkez duydum kız belki totosuna iyi gelmemistir aksine benim kızda molfixte cok yara oldu sudocrem hayatımı kurtardı çok ağladıbence sen bekle hangisi daha iyi geleceğini bile bilmiyosun ben son zamanlarda aldım eşimde öyle diyodu
Daha fazlası kucaklarımıza alıncaÇok şükürevett gerçekten doğru. Çok güzel heyecanlar endişeler mutluluklar
Ay ben de severim böyle şeyleri kızHee kızzz 4 kere aldım kız bedava geliyodu ne hosuma gidiyodu he
Illaki indirim oluyo akakçede bakarsın yanii ben hep oyle aldımTamam kuzum bekliyim. Her bebek farklı gerçekten
Evettt suan puanım var 2700 alsam alırım şimdi oğluşuma ama dedim biriksin 1 2 ayaAy ben de severim böyle şeyleri kız
Oh maşallahEvettt suan puanım var 2700 alsam alırım şimdi oğluşuma ama dedim biriksin 1 2 aya
Bez almadim ama ıslak mendil stoğu yaptım şimdilikKızlar bez aldınız mı ? Aldıysanız hangi marka aldınız birde ıslak mendil ilk zamanlar için kullanmayı düşünüyor musunuz yoksa pamuk ile mi temizleyeceksiniz
E bebekten her prima aldığımda bile fiş yolluyodumki 500 puan bile veriyordu alıncada kaçırmaOh maşallah
Yakın zamanda tahlil verdim hem kan hem idrar. Enfeksiyon vardı idrarda. Portakallı, suda çözülen, tek kullanımlık bir ilaç verdi doktor. Onu kullandım. Ama hâlâ aynı.Kontrole gittiğinde bir söyle bakalım idrar tahlili filan alırlar rümeysa için rahat eder
GünaydınnKızlar bez aldınız mı ? Aldıysanız hangi marka aldınız birde ıslak mendil ilk zamanlar için kullanmayı düşünüyor musunuz yoksa pamuk ile mi temizleyeceksiniz
Güle güle kullanınnBez almadim ama ıslak mendil stoğu yaptım şimdilik
Geçmiş olsun canımYakın zamanda tahlil verdim hem kan hem idrar. Enfeksiyon vardı idrarda. Portakallı, suda çözülen, tek kullanımlık bir ilaç verdi doktor. Onu kullandım. Ama hâlâ aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?