2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Benim suan puan var ama birazdaha toplayip 2 yenidogan bez alayim diyorum evde bez doldu kızz kızımın 3 4 no bezleri duruyo üstüne 5 numara almıştımki anca olmuştu dedim oğlana kalsın gerisi aman
2. Çocuk her zmaan daha kolay bu yönden yaa hem tecrübe var hemde büyükten kalan eşyalar var

Primadan memnun olmayan da çok okudum joum. Molfix pure and soft aldım 1 beden. Pamuk aldım birde uni baby yenidoğan ıslak mendil aldım. 2 beden bezden de bir tane alsam dedim ama pişik yapar mı emin olamadım
Aaaa primada memnun kalmayanı ilkkez duydum kız belki totosuna iyi gelmemistir aksine benim kızda molfixte cok yara oldu sudocrem hayatımı kurtardı çok ağladı bence sen bekle hangisi daha iyi geleceğini bile bilmiyosun ben son zamanlarda aldım eşimde öyle diyodu

Tamam kuzum bekliyim. Her bebek farklı gerçekten

Reactions: Jou
Kızlar bebek bezi markası konusunda ben Prima almayı düşünmüyorum yaa ne kadar iyi ve kaliteli olursa olsun boykot ürünü sonuçta ABD markası. Molfix var onun muâdili. %100 Türk malı. Molfix almayı düşünüyorum. Islak mendil olarak da Sleepy aldım yenidoğan 12 paket stokladım...

Kızlar bez aldınız mı ? Aldıysanız hangi marka aldınız birde ıslak mendil ilk zamanlar için kullanmayı düşünüyor musunuz yoksa pamuk ile mi temizleyeceksiniz
Günaydınn
Eşim bana sormadan öyle bi stok yaptı ki Yasemin şok oldum ama bişi diyemedim. Hepsi prima. 1-2 normal diğerleri külot bez. aşırı hevesli aldı. Adetleri de şu şekilde hesaplamış;
1 no 70 adet
2 no 180 adet
3 no 362 adet
4 no 385 adet inşallah alerji pişik yapmaz da elimizde patlamaz bin tane bez. Onun haricinde ben bolca pamuk aldım, suyla temizlemeyi düşünüyorum. Çok zorda kalırsam diye de uni baby ıslak mendil aldım. En az alerji yapan oymuş 3 çocuklu arkadaşımın dediğine göre

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…