2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Molfixin ilk yenidoğanını pure and soft serisi (beyaz paket) almak daha iyi oluyormuş rümeysa aklında bulunsun

Maşallah böyle heyecanlı babalara bayılıyorum yaaa güle güle sağlıkla kullanın kuzum unibaby için bende benzer şeyler duyup 12 li yenidoğan paket aldım ama bende ilk zamanlar için pamuktan yanayım. E bide yaz bebeği olacaklar nasipse. Popoları yıkarız bez değişimlerinde ahhh yirim

Ne yalan diyeyimm boykottan sonra almadım molfix aldım kızım tahristen agladı çok baby turcoya gectim yani prima evet öyle amaa her bezi denememe rağmen tahriş oldu mecbur ona dönmüştüm oglumada kızımla ayrım olmasın diye almak istemistim daha almadım tabii daha prima her şekilde tahris etmediği için insan gercekten mecbur kalıyo

Helal adamaa kocamda öyle etmisti hahaha

Kızlar benim bebekim 1 haftadır çok hareketsizdi. Zorla dürtünce falan hafif hafif kıpırdıyordu. "Sanırım yeri daraldığı için artık böyle olacak hareketleri" diye düşünüyordum. Dünden beri bir hareketlendi. Elimi karnıma koyunca kafasının nerden nereye yer değiştirdiğini bile hissediyorum... Bu gece saat 00:00 itibariyle 29 haftalık olucaz inşallah. Aynı durumu yaşayanlar varsa veya olursa telaş yapmasınlar. Bebeğin hareketleri bi süre azalabiliyor. Sonra normale dönüyor...

Gunaydin arkadaslar, d vitamini kac doz aliyorsunuz saglik bakanliginin sitesinde gebelikte 1200 iu olarak yaziyor ben ocean d3k2 kullaniyorum 10 damla .

Gunaydin arkadaslar, d vitamini kac doz aliyorsunuz saglik bakanliginin sitesinde gebelikte 1200 iu olarak yaziyor ben ocean d3k2 kullaniyorum 10 damla .
Brnimki paralı olduğu için 3damla kullaniyorum

Aynısını bende yaşadım bir kaç gün hareketsizlik oldu iki gündür maşallah düzeldi gibi. 28+4 bizimde gece

Ay canım valla hislerime tercüman olmuşsun. Ben de 1 haftadır falan çok daha az hissediyordum korkuyordum içten içe. Çok iyi oldu bu mesajın

Kızlar doğumda hastanede kullanmak üzere kısa kollu dizde penye elbise arıyorum . Eğer alan olursa benimle de paylaşır mısınız linkini

Günaydın kızlar, bir yenidoğan hemşiresi olarak çoğu bezi deneyimleme imkanım oldu. Prima açık ara en iyilerinden biri ama molfixte güzel fakat zaman zaman pişik yaptığı oluyor. Zaten taşma olayı vs erkek bebeklerde daha fazla oluyor kız bebeklerde pek karşılaşılmıyor. İlk aylar için pamuk aldım e bebekten birde ıslak mendil kutusu aldım onun içine zeytinyağı ve su ile birlikte ıslatıp koymayı düşünüyorum böylece pişiğin doğal olarak önüne geçiliyor zaten aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…