- 18 Ekim 2023
- 146
- 237
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.601
Yasemincim bende henüz lohusa takımı bulamadım en zorlandığım konulardan biri. Öneri olursa bende bakayımKızlar doğumda hastanede kullanmak üzere kısa kollu dizde penye elbise arıyorum . Eğer alan olursa benimle de paylaşır mısınız linkini
Yasemincim bende henüz lohusa takımı bulamadım en zorlandığım konulardan biri. Öneri olursa bende bakayım
Bencede öyle kuzum totosu hangisi memnun kalacak belli değil zaten hertürlü indirimde geliyo yaniiİyi günler hanımlar,
Ben bir ve iki numara bir paket sleppy bioNatural aldım. Alan kişiler küçük olduğunu yazdığı için ikiden de aldım ama stok yapmayı düşünmüyorum. Bebiş severse devam ederiz, sevmezse alternatifleri değerlendiririz diye düşündüm
Duşta ayakta durmak artık yormaya başladı kendime banyo oturacağı almaya çıktım shshshKimseler yoohhhhh eee bide ramazan kocişkonuzu yiyemezsiniz neresunuzzzzzz looooo
Yaa yeni hamileyken patladı bi de benim bebek sandım korktum. Duphalac içtim sürekli yaranın zorlanıp daha çok açılmaması için, bi de bepanten sürdüm. Yarın doktora gideceksen bugunden bağırsak zorlayıcı şeyler yememeni tavsiye ederim. Off çok geçmiş olsunKızlar Allah aşkına bana bir çare olun, iki gün önce yanlışlıkla acı bir yemek yedim. Hemoroid oldu ve iki gündür geçmiyor. Yarın doktora giderim diyorum ama bugün bile onerebileceginiz bişey varsa dayanacak gibi değilim bir yardım edin
Başına gelen var mı? Ne kullandı napti da geçti.
Iyi ettiinn kizzz ben düşük tehlikem zamanında oturarak yıkanırdım kzımda ay ne günlerdiDuşta ayakta durmak artık yormaya başladı kendime banyo oturacağı almaya çıktım shshsh
Yaa yeni hamileyken patladı bi de benim bebek sandım korktum. Duphalac içtim sürekli yaranın zorlanıp daha çok açılmaması için, bi de bepanten sürdüm. Yarın doktora gideceksen bugunden bağırsak zorlayıcı şeyler yememeni tavsiye ederim. Off çok geçmiş olsun
Teşekkür ederiz canım bilgiler içinGünaydın kızlar, bir yenidoğan hemşiresi olarak çoğu bezi deneyimleme imkanım oldu. Prima açık ara en iyilerinden biri ama molfixte güzel fakat zaman zaman pişik yaptığı oluyor. Zaten taşma olayı vs erkek bebeklerde daha fazla oluyor kız bebeklerde pek karşılaşılmıyor. İlk aylar için pamuk aldım e bebekten birde ıslak mendil kutusu aldım onun içine zeytinyağı ve su ile birlikte ıslatıp koymayı düşünüyorum böylece pişiğin doğal olarak önüne geçiliyor zaten aklınızda bulunsun
Ben alt üst takım aldım ama mart annelerinde gördüm bu kısa elbiseler iş görüyormuş ondan alayım dedim içime sinen bir şey olursa link gönderirim ayşenurYasemincim bende henüz lohusa takımı bulamadım en zorlandığım konulardan biri. Öneri olursa bende bakayım
Güzelmiş kuzum bedeni yok bana göre ama beğendimmesirmacunu kızlar ben böyle almiştım çok rahattı mavisi olsa alcam bakacam
Luvmabelly Myra9680 Önden Bölmeli Dantelli Hamile Geceliği -pembe - Fiyatı, Yorumları
Luvmabelly Myra9680 Önden Bölmeli Dantelli Hamile Geceliği -pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende temizlik filan yaptım. Canımın çektiği bir yemek vardı onu yaptımKimseler yoohhhhh eee bide ramazan kocişkonuzu yiyemezsiniz neresunuzzzzzz looooo
Valla ben de gülerdim de lazımmışşşIyi ettiinn kizzz ben düşük tehlikem zamanında oturarak yıkanırdım kzımda ay ne günlerdi
Pamukları önceden ıslatıp bekleterek kullanmayın kızlar, mantar vb enfeksiyonlar meydana geliyor öyle yapıldığı zaman Allah korusun. Mesajı gördüm yazmak istedim. Her alt değiştirmede taze olarak ıslatılması lazım pamuklarınGünaydın kızlar, bir yenidoğan hemşiresi olarak çoğu bezi deneyimleme imkanım oldu. Prima açık ara en iyilerinden biri ama molfixte güzel fakat zaman zaman pişik yaptığı oluyor. Zaten taşma olayı vs erkek bebeklerde daha fazla oluyor kız bebeklerde pek karşılaşılmıyor. İlk aylar için pamuk aldım e bebekten birde ıslak mendil kutusu aldım onun içine zeytinyağı ve su ile birlikte ıslatıp koymayı düşünüyorum böylece pişiğin doğal olarak önüne geçiliyor zaten aklınızda bulunsun
Riskiniz kaçtı benim 200/1 iyi mıdır bebegimmmAnneler riskli çıkan üçlü tarama testi sonucu amniyosentez yaptırmıştık. Sonucu temiz çıktı.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Molfix pure and soft 1 numara yenidoğan bebeğe büyük mü gelir sizce ? Kalıbı biraz büyük oluyor molfixinGünaydın kızlar, bir yenidoğan hemşiresi olarak çoğu bezi deneyimleme imkanım oldu. Prima açık ara en iyilerinden biri ama molfixte güzel fakat zaman zaman pişik yaptığı oluyor. Zaten taşma olayı vs erkek bebeklerde daha fazla oluyor kız bebeklerde pek karşılaşılmıyor. İlk aylar için pamuk aldım e bebekten birde ıslak mendil kutusu aldım onun içine zeytinyağı ve su ile birlikte ıslatıp koymayı düşünüyorum böylece pişiğin doğal olarak önüne geçiliyor zaten aklınızda bulunsun
Gelir belki yaGüzelmiş kuzum bedeni yok bana göre ama beğendim
Canım çok geçmiş olsun benimde var o problemim arada yokluyor ben öyle olduğu zaman hakiki zeytinyağıni küçük bir kaba alıyorum pamuğu batırıp o kısma iyice ve sürüyorum sonra pamuğu orda bırakıyorum sabaha kadar duruyor çok rahatlatıyor o tavsiye ederim herhangi bir yan etkisi de yok hem rahatca kullanabilirsinKızlar Allah aşkına bana bir çare olun, iki gün önce yanlışlıkla acı bir yemek yedim. Hemoroid oldu ve iki gündür geçmiyor. Yarın doktora giderim diyorum ama bugün bile onerebileceginiz bişey varsa dayanacak gibi değilim bir yardım edin
Başına gelen var mı? Ne kullandı napti da geçti.
Ne günlerdi demisken ne gülerdim dememle anlaman aşırı güldüm affettValla ben de gülerdim de lazımmışşş
Aynen bende de bazen oluyor ve zeytinyağı kadar iyi gelen hiçbir şey yok gerçekten. 1-2 saate acı ağrı hiçbir şey kalmıyor.Canım çok geçmiş olsun benimde var o problemim arada yokluyor ben öyle olduğu zaman hakiki zeytinyağıni küçük bir kaba alıyorum pamuğu batırıp o kısma iyice ve sürüyorum sonra pamuğu orda bırakıyorum sabaha kadar duruyor çok rahatlatıyor o tavsiye ederim herhangi bir yan etkisi de yok hem rahatca kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?