2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
İyi günler hanımlar,
Ben bir ve iki numara bir paket sleppy bioNatural aldım. Alan kişiler küçük olduğunu yazdığı için ikiden de aldım ama stok yapmayı düşünmüyorum. Bebiş severse devam ederiz, sevmezse alternatifleri değerlendiririz diye düşündüm

Bencede öyle kuzum totosu hangisi memnun kalacak belli değil zaten hertürlü indirimde geliyo yanii

Kızlar Allah aşkına bana bir çare olun, iki gün önce yanlışlıkla acı bir yemek yedim. Hemoroid oldu ve iki gündür geçmiyor. Yarın doktora giderim diyorum ama bugün bile onerebileceginiz bişey varsa dayanacak gibi değilim bir yardım edin
Başına gelen var mı? Ne kullandı napti da geçti.

Kimseler yoohhhhh eee bide ramazan kocişkonuzu yiyemezsiniz neresunuzzzzzz looooo
Duşta ayakta durmak artık yormaya başladı kendime banyo oturacağı almaya çıktım shshsh
Yaa yeni hamileyken patladı bi de benim bebek sandım korktum. Duphalac içtim sürekli yaranın zorlanıp daha çok açılmaması için, bi de bepanten sürdüm. Yarın doktora gideceksen bugunden bağırsak zorlayıcı şeyler yememeni tavsiye ederim. Off çok geçmiş olsun

Iyi ettiinn kizzz ben düşük tehlikem zamanında oturarak yıkanırdım kzımda ay ne günlerdi

Teşekkür ederiz canım bilgiler için
Yasemincim bende henüz lohusa takımı bulamadım en zorlandığım konulardan biri. Öneri olursa bende bakayım
Ben alt üst takım aldım ama mart annelerinde gördüm bu kısa elbiseler iş görüyormuş ondan alayım dedim içime sinen bir şey olursa link gönderirim ayşenur

Reactions: Jou
Pamukları önceden ıslatıp bekleterek kullanmayın kızlar, mantar vb enfeksiyonlar meydana geliyor öyle yapıldığı zaman Allah korusun. Mesajı gördüm yazmak istedim. Her alt değiştirmede taze olarak ıslatılması lazım pamukların

Molfix pure and soft 1 numara yenidoğan bebeğe büyük mü gelir sizce ? Kalıbı biraz büyük oluyor molfixin

Canım çok geçmiş olsun benimde var o problemim arada yokluyor ben öyle olduğu zaman hakiki zeytinyağıni küçük bir kaba alıyorum pamuğu batırıp o kısma iyice ve sürüyorum sonra pamuğu orda bırakıyorum sabaha kadar duruyor çok rahatlatıyor o tavsiye ederim herhangi bir yan etkisi de yok hem rahatca kullanabilirsin

Aynen bende de bazen oluyor ve zeytinyağı kadar iyi gelen hiçbir şey yok gerçekten. 1-2 saate acı ağrı hiçbir şey kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…