- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.621
Günlük ıslatıldığında problem olmuyorPamukları önceden ıslatıp bekleterek kullanmayın kızlar, mantar vb enfeksiyonlar meydana geliyor öyle yapıldığı zaman Allah korusun. Mesajı gördüm yazmak istedim. Her alt değiştirmede taze olarak ıslatılması lazım pamukların
Molfixin kalıbı bir tık büyük ama öyle aman aman büyük gelmez merak etmeyinMolfix pure and soft 1 numara yenidoğan bebeğe büyük mü gelir sizce ? Kalıbı biraz büyük oluyor molfixin
Ayyy aynı şeyi dün ben düşündüm resmen yoruldum diyorum içimden ben en iyisi artık kendime bir oturak yapayım böyle olmuyorDuşta ayakta durmak artık yormaya başladı kendime banyo oturacağı almaya çıktım shshsh
Yaa yeni hamileyken patladı bi de benim bebek sandım korktum. Duphalac içtim sürekli yaranın zorlanıp daha çok açılmaması için, bi de bepanten sürdüm. Yarın doktora gideceksen bugunden bağırsak zorlayıcı şeyler yememeni tavsiye ederim. Off çok geçmiş olsun
Bazen aşağıda hissediliyor canım. Özellikle bebeğin başı yukarda ise sanırım o zaman ayaklar aşağıda olduğundan daha fazla aşağıda hareket hissediliyormuşArkadaşlar bebek hareketlerini aşağıda hissetmek normal midir
Ayyy aynı şeyi dün ben düşündüm resmen yoruldum diyorum içimden ben en iyisi artık kendime bir oturak yapayım böyle olmuyor
Jouu ben anlayınca senden daha çok gülmüşümdürNe günlerdi demisken ne gülerdim dememle anlaman aşırı güldüm affett
Yaaa amaa çok tatlısınnnJouu ben anlayınca senden daha çok gülmüşümdür. Beynim gerçekten vücudumu terketmeye başladı
Bende dünden beri cok aşağıda hissediyorumArkadaşlar bebek hareketlerini aşağıda hissetmek normal midir
Nacizane tavsiyem kullan at daha pratik. Zaten ilk zamanlar hep fışkırtcaklarMerhaba hanımlar , çatlaklar için krem önerisi olan var mı ? Ek olarak alt açma bezi konusunda kafam karıştı kullan at mi almali yıkamalı bir bez ya da silinenlerden falan mı almalı ?
Evet aslında düşününce artık toz bezlerini bile kullan at alır oldukNacizane tavsiyem kullan at daha pratik. Zaten ilk zamanlar hep fışkırtcaklarkendi üstünümü temizlicen bebeğimi yoksa alt açmayımı zamandan tasarruf gibi geliyor bana. Kızımda çok çektim ben o yüzden hiç alt açmayıda yıkayamam dedm e bebeğin alt açmalarından aldım
Ne yalan diyeyimm boykottan sonra almadım molfix aldımValla benim de var ve hep vardı bir akşam hatta bıçak saplamasi gibi oldu geçmedi bir türlü acile gittim bebek iyi sancı yok suyu iyi denildi hemoroide bağlıyorum bendeKızlar Allah aşkına bana bir çare olun, iki gün önce yanlışlıkla acı bir yemek yedim. Hemoroid oldu ve iki gündür geçmiyor. Yarın doktora giderim diyorum ama bugün bile onerebileceginiz bişey varsa dayanacak gibi değilim bir yardım edin
Başına gelen var mı? Ne kullandı napti da geçti.
Dimi bende çok faydasını görüyorum keşke zeytinyağını alıp midemi açıp birde oraya sürsem rümeysacim midem çok fena yanıyorAynen bende de bazen oluyor ve zeytinyağı kadar iyi gelen hiçbir şey yok gerçekten. 1-2 saate acı ağrı hiçbir şey kalmıyor.
Merhabaa , ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum . Alt açma bezi konuusnda e bebekten kullan at olanlardan aldım daha pratik geldi işleyişte naparım bilmiyorum ama yenidoğan dönemini bu şekilde geçirmek daha iyi sanki :)Merhaba hanımlar , çatlaklar için krem önerisi olan var mı ? Ek olarak alt açma bezi konusunda kafam karıştı kullan at mi almali yıkamalı bir bez ya da silinenlerden falan mı almalı ?
Doktorlar öyle diyor ama kısa boyu olan bir arkadaşım azmetti ve çok kararlı idi normal doğumda . Kendine özel ebe falan tuttu. Normal doğumunu da yaptı maşallahGünaydın kızlar haftasonu kontrolüm vardı 28 haftalığım doktor normal doğum düşündüğümü söylediğimde boyun kısa çatı muayenesinden kalabilirsin dedi. Var mı bu durumu yaşayan
bilgim yok ama hayırlısı ne ise o olsun hakkında :) en sağlıklı şekilde kavuşun inşallahGünaydın kızlar haftasonu kontrolüm vardı 28 haftalığım doktor normal doğum düşündüğümü söylediğimde boyun kısa çatı muayenesinden kalabilirsin dedi. Var mı bu durumu yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?