2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Günlük ıslatıldığında problem olmuyor

Ayyy aynı şeyi dün ben düşündüm resmen yoruldum diyorum içimden ben en iyisi artık kendime bir oturak yapayım böyle olmuyor

Merhaba hanımlar , çatlaklar için krem önerisi olan var mı ? Ek olarak alt açma bezi konusunda kafam karıştı kullan at mi almali yıkamalı bir bez ya da silinenlerden falan mı almalı ?

Merhaba hanımlar , çatlaklar için krem önerisi olan var mı ? Ek olarak alt açma bezi konusunda kafam karıştı kullan at mi almali yıkamalı bir bez ya da silinenlerden falan mı almalı ?
Nacizane tavsiyem kullan at daha pratik. Zaten ilk zamanlar hep fışkırtcaklar kendi üstünümü temizlicen bebeğimi yoksa alt açmayımı zamandan tasarruf gibi geliyor bana. Kızımda çok çektim ben o yüzden hiç alt açmayıda yıkayamam dedm e bebeğin alt açmalarından aldım

Evet aslında düşününce artık toz bezlerini bile kullan at alır olduk ama doğaya daha fazla da çöp bırakmak istemiyorum bir yandan ama deterjan masrafı elektrik zaman falan bunları düşününce 1 tane de kullan atın altina koymak için örtüsünden de almak gerekir mi peki acaba sonuç olarak heran her yerde alt değiştirmek gerekebilir

Merhabaa , ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum . Alt açma bezi konuusnda e bebekten kullan at olanlardan aldım daha pratik geldi işleyişte naparım bilmiyorum ama yenidoğan dönemini bu şekilde geçirmek daha iyi sanki :)

Günaydın kızlar haftasonu kontrolüm vardı 28 haftalığım doktor normal doğum düşündüğümü söylediğimde boyun kısa çatı muayenesinden kalabilirsin dedi. Var mı bu durumu yaşayan

Günaydın kızlar haftasonu kontrolüm vardı 28 haftalığım doktor normal doğum düşündüğümü söylediğimde boyun kısa çatı muayenesinden kalabilirsin dedi. Var mı bu durumu yaşayan
Doktorlar öyle diyor ama kısa boyu olan bir arkadaşım azmetti ve çok kararlı idi normal doğumda . Kendine özel ebe falan tuttu. Normal doğumunu da yaptı maşallah

bilgim yok ama hayırlısı ne ise o olsun hakkında :) en sağlıklı şekilde kavuşun inşallah

Konya'da olup memnun kaldığınız doktor var mı kızlar? Hâlâ doktorumu bulmuş değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…