2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben konyadayım Medicana Rengin Karataylı'ya gidiyorumm çok memnunum
Ben de esasen o doktoru istiyordum ama çok yoğun dediler yine de şansımı denesem mı. O hastanede Tuba sekmen tursun var ondan memnun kalmadım maalesef

Merhaba hanımlar , çatlaklar için krem önerisi olan var mı ? Ek olarak alt açma bezi konusunda kafam karıştı kullan at mi almali yıkamalı bir bez ya da silinenlerden falan mı almalı ?
Canım doktorum lierac önermişti ama hiç bir eczanede bulamadım, bulabildiğim mustela oldu hem kremini hem de yağını kullanıyorum dönüşümlü memnunum ben

kızla kıyafetleri kaçıncı hafta yıkayalım çantaları kaçıncı hafta yapalım sizce?

kızla kıyafetleri kaçıncı hafta yıkayalım çantaları kaçıncı hafta yapalım sizce?
Bebişin odası (beşik hariç) nisan sonu gelecek dolayısıyla ben ucu ucuna tüm kıyafetleri yıkayacağım ama hastane çantasına koyacaklarımı, anne yanında kullanacaklarımı, 30.haftada hazırlayıp koymayı düşünüyorum.

30 . hafta en azından çanta için mantıklı wasnt , oda gelince de diğer işleri halledersin .
Ayyy en heyecanlı zamanlar geliyorrr

Ben de esasen o doktoru istiyordum ama çok yoğun dediler yine de şansımı denesem mı. O hastanede Tuba sekmen tursun var ondan memnun kalmadım maalesef
Çok yoğun ama ben bi randevudan çıkınca hemen diğerini alıyorum. Yoğun olmasına rağmen çok güzel ilgileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…