2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
benim cildim çok kuruyor kızlar yaa ellerim dudaklarım hep çatlıyor , sizde de oluyor mu ?
Ben aynı şekildeyim. Ellerim yüzüm hep kuruyor sürekli nemlendirmeye çalışıyorum. Birde şu koronadan sonra bir hastalık oldu bende bir yere dokunsam hemen elimi yıkıyorum birazda çok yıkadığımdan çatlıyor

Sen tartı diyet işi bana sor ben hamiş kalmadan önce 4.5ayda 15 kilo verdim
Hahahah benim de ömrüm tartı diyetle geçti joum hep dikkat etmek zorundayım o yüzden hamilelik benim için bir fırsat canımın çektiğini yiyebildiğim tek dönem hamilelik ve emzirmeden sonra ilk yapacağım şey aralıklı oruç olacak

evet bende öyle bide bütün gün evrak para geçiyor elimden sürekli kolonyala yıka derken oda yapıyordur. ama dudaklarım... hapşırınca bile kanıyor öyle diiyim elif

Ben de kontrolden geldim, çok şükür her şey çok iyi. 1463gr olmuş sıpa . Boy da 39,5cm. Artık dönmüş, baş geliş pozisyonda çok şükür.
Mideme artık rennie duo fayda etmediği için doktor hap verdi. Bakalım o rahatlatacak mı. Daha önceki haftalarda verilmiyormuş hap. 29+4 şu an . Doğum için de 19-25 mayıs arası dedi

Iyi yapıyorsun tabiikii bende diyetten sonra boyle kalinca sardım yemeğe evet evettt emzirmede bile zaten gene diyet yapabilirsin diyet demek sağlıklı beslenmek demek zatenn bolbol su bile sütün oluyor

Kizlar dünden beri el ayak ve kol kasintisi mahvetti beni böyle küçük su kabarciklari gibi kabarıyor vücudum 5 gün sonra devlette randevum var o zamana kadar beklesem bir şey olur diye korkuyorum

Yaaa maşallah sizeee bu mesajlarınızı okuyunca yüzümde oluşan şapşik gülümsemeye engel olamıyorum yine burcuna kendi karar verecek bir minik kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…