- 25 Ağustos 2019
- 62.478
- 119.955
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.161
Ondan oluyodurr kahvaltıyla beraber yutKahvaltımı yapıp direk hemen üstüne aldım ya ondan oldu büyük ihtimal daha mide sindirmeden.
Allaha şükür şiddetli ağrım yok
Ben aynı şekildeyim. Ellerim yüzüm hep kuruyor sürekli nemlendirmeye çalışıyorum. Birde şu koronadan sonra bir hastalık oldu bende bir yere dokunsam hemen elimi yıkıyorum birazda çok yıkadığımdan çatlıyorbenim cildim çok kuruyor kızlar yaa ellerim dudaklarım hep çatlıyor , sizde de oluyor mu ?
Tamamdır öyle yapayımmOndan oluyodurr kahvaltıyla beraber yut
Hahahah benim de ömrüm tartı diyetle geçti joum hep dikkat etmek zorundayım o yüzden hamilelik benim için bir fırsat canımın çektiğini yiyebildiğim tek dönemSen tartı diyet işi bana sorben hamiş kalmadan önce 4.5ayda 15 kilo verdim
çook güzel bilgiler acemim teşekkürler :) bende banu çiftçi uygulamasını takip ediyorum sanırım haftaya görecektim bu bilgiyiDur hatta paragrafın tamamını paylaşayım, Op. Dr. Banu Çiftçi’nin uygulamasındanEki Görüntüle 3404913
evet bende öyle bide bütün gün evrak para geçiyor elimden sürekli kolonyala yıka derken oda yapıyordur. ama dudaklarım... hapşırınca bile kanıyor öyle diiyim elifBen aynı şekildeyim. Ellerim yüzüm hep kuruyor sürekli nemlendirmeye çalışıyorum. Birde şu koronadan sonra bir hastalık oldu bende bir yere dokunsam hemen elimi yıkıyorum birazda çok yıkadığımdan çatlıyor
Aynı canım aynı az kaldı sabredelim yıkayıp nemlendirmekten başka çaremiz yokevet bende öyle bide bütün gün evrak para geçiyor elimden sürekli kolonyala yıka derken oda yapıyordur. ama dudaklarım... hapşırınca bile kanıyor öyle diiyim elif
Aynen öyleDogunca da uyusunlar diye ugrascaz bakalım bu kadar tekme atiyorlarsa sakin olacaklar mi zannetmiyorum ama olsun
Benim bebeğim 26+3 te 1 kiloBurda birinin galiba 975 ti bebenin kilosu kac haftalikken di yaa kimdi o acaba ya besstmiydi neydii
kaçıncı haftada çıkacaksın nasipse karar verdin miAynı canım aynı az kaldı sabredelim yıkayıp nemlendirmekten başka çaremiz yok
Duygulara tercümansın Yaseminn vallahituz galp biz
32. Haftada rapor alıcam ben ya 37 ye kadar gelemem azda evde kalayım yoruldum iyice. Sabahları kalkmak çok zorrrkaçıncı haftada çıkacaksın nasipse karar verdin mi
Maşaallahhhh 4200 kiloyla doğar seninkideBenim bebeğim 26+3 te 1 kilotombik bişey geliyor galiba
Evet tombik bı bebek ama benim de suyum fazla onu dert ediyorum.Maşaallahhhh 4200 kiloyla doğar seninkide
Iyi yapıyorsun tabiikii bende diyetten sonra boyle kalinca sardım yemeğeHahahah benim de ömrüm tartı diyetle geçti joum hep dikkat etmek zorundayım o yüzden hamilelik benim için bir fırsat canımın çektiğini yiyebildiğim tek dönemhamilelik ve emzirmeden sonra ilk yapacağım şey aralıklı oruç olacak
Zamanla düzelicek o benimde vardı kizımda 1 ayda duzeldii nezaman gidiceksin bidahaEvet tombik bı bebek ama benim de suyum fazla onu dert ediyorum.
İki hafta sonra kontrolüm var,çok sabirsizim her an gidebilirimZamanla düzelicek o benimde vardı kizımda 1 ayda duzeldii nezaman gidiceksin bidaha
Yaaa maşallah sizeeeBen de kontrolden geldim, çok şükür her şey çok iyi. 1463gr olmuş sıpa. Boy da 39,5cm. Artık dönmüş, baş geliş pozisyonda çok şükür.
Mideme artık rennie duo fayda etmediği için doktor hap verdi. Bakalım o rahatlatacak mı. Daha önceki haftalarda verilmiyormuş hap. 29+4 şu an. Doğum için de 19-25 mayıs arası dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?