- 25 Ağustos 2019
- 62.478
- 119.955
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.181
Bende de kaşıntı var ama su toplama yok,sadece aşırı kaşıntı tutuyo bazen.su kabarcıkları varsa yediğiniz bisey alerji yapmış olabilir.Kizlar dünden beri el ayak ve kol kasintisi mahvetti beni böyle küçük su kabarciklari gibi kabarıyor vücudum 5 gün sonra devlette randevum var o zamana kadar beklesem bir şey olur diye korkuyorum
Dr un illahlah edecekİki hafta sonra kontrolüm var,çok sabirsizim her an gidebilirim
Ay hadi inşallahh yaaaIyi yapıyorsun tabiikii bende diyetten sonra boyle kalinca sardım yemeğeevet evettt emzirmede bile zaten gene diyet yapabilirsin diyet demek sağlıklı beslenmek demek zatenn bolbol su bile sütün oluyor
Aslında ilk basta ayak mantarı vardi o su topluyorsun sonra kaşıyacak sanki o su kabarciklari elime geçti özelikle akşamları cok kasiniyorBende de kaşıntı var ama su toplama yok,sadece aşırı kaşıntı tutuyo bazen.su kabarcıkları varsa yediğiniz bisey alerji yapmış olabilir.
Yaaa acemi teşekkürr ederimmYaaa maşallah sizeeebu mesajlarınızı okuyunca yüzümde oluşan şapşik gülümsemeye engel olamıyorum yine burcuna kendi karar verecek bir minik kuş
maşallahhh wasnt :) çok şükür, tahmini doğum tarihlerimiz çokk yakııın :) baktım tabloya meğer satlarıımız da yakınmışBen de kontrolden geldim, çok şükür her şey çok iyi. 1463gr olmuş sıpa. Boy da 39,5cm. Artık dönmüş, baş geliş pozisyonda çok şükür.
Mideme artık rennie duo fayda etmediği için doktor hap verdi. Bakalım o rahatlatacak mı. Daha önceki haftalarda verilmiyormuş hap. 29+4 şu an. Doğum için de 19-25 mayıs arası dedi
Hakkatennn aramızda sat’ta 2 gün varrmaşallahhh wasnt :) çok şükür, tahmini doğum tarihlerimiz çokk yakııın :) baktım tabloya meğer satlarıımız da yakınmış
gerçekten wasnt yaa bende seviyorum ne yalan söyliiim :)) annem ve kayınvalidem yemeğe gittiğimde şey diyorlar kızım sen varsın diye tuzsuz yaptım yemekleri(hani gebesin bi zahmet tuz tüketme demenin bi şekli :) ) ben yemekten zevk alamıyorum öyle oluncaDuygulara tercümansın Yaseminn vallahi. Tuz konusunda ben de aynıyım onsuz keyif almıyorum, kıbrıslı yapamam canım çünkü arsızımm teyze misali
bende 37ye kadar dayaanayım diyorum ama sabahları çok zorlanmaya başladım aynı şekilde, hatta bu sabah dedim ki bugün cuma olmasaydı işe gitmezdim :) izin alır yatardım . öyle uyandım32. Haftada rapor alıcam ben ya 37 ye kadar gelemem azda evde kalayım yoruldum iyice. Sabahları kalkmak çok zorrr
canım karaciğer enzimlerinden kaynaklanabilir en son e nabızında alt ast değerlerin nasıl çıkmış baksana ? gebelik hali de kaşıntı yapabiliyormuş tabi en iyisini doktorun bilirKizlar dünden beri el ayak ve kol kasintisi mahvetti beni böyle küçük su kabarciklari gibi kabarıyor vücudum 5 gün sonra devlette randevum var o zamana kadar beklesem bir şey olur diye korkuyorum
Allahh beee cümbüşe gellllHakkatennn aramızda sat’ta 2 gün varr. Aynı gün doğuruyormuşuz bi dee
Hallederizzz beraberrAy hadi inşallahh yaaa
Yaaa kıyamamgerçekten wasnt yaa bende seviyorum ne yalan söyliiim :)) annem ve kayınvalidem yemeğe gittiğimde şey diyorlar kızım sen varsın diye tuzsuz yaptım yemekleri(hani gebesin bi zahmet tuz tüketme demenin bi şekli :) ) ben yemekten zevk alamıyorum öyle oluncakıbrıslı teyzeye de galp
Havalar soğuyana kadar izin bizeHallederizzz beraberrama ne yalan diyeyim istah açiyor emzirirken ya bide ilk aylarda mecbur sütlü tatlı seyler yemen gerekir vücudun kendine gelmesi için 3 aydan sonra başlarız
Amaann Jou 3 ay beklememiz mi gerekiyor cidden?Hallederizzz beraberrama ne yalan diyeyim istah açiyor emzirirken ya bide ilk aylarda mecbur sütlü tatlı seyler yemen gerekir vücudun kendine gelmesi için 3 aydan sonra başlarız
Aslında bana son kg normal geldi. 25. haftada 750gr civarında oluyorlar ama cihaz artı eksi değer verebiliyor. 28. hafta kilosu da zaten gelişimine göre normal. Acaip hızlı büyüyorlarKızlar ben turkiyede ucus icin doktor kontrolune gittigimde 28. Haftada bana bebegin yaklasik 1200 gr oldugunu soyledi. Ama yasadigim yerdeki doktorum da 25. Haftada 630 gr oldugunu soylemisti. Yani 3 haftada o kadar degismesi normal mi anlayamadim. 26sinda tekrar randevum var bakalim bu sefer ne diyecek ama… ultrasondan ultrasona bu kadar fark ediyo mu
Ölçümlerde +, - pay bırakıyor cihazlar ama şimdi benimkilere baktım şimdi, 24+1’de yaklaşık 700, 28+5’te 1300 demiş. Ben de şaşırmıştım neredeyse iki katına çıkmış diyeeKızlar ben turkiyede ucus icin doktor kontrolune gittigimde 28. Haftada bana bebegin yaklasik 1200 gr oldugunu soyledi. Ama yasadigim yerdeki doktorum da 25. Haftada 630 gr oldugunu soylemisti. Yani 3 haftada o kadar degismesi normal mi anlayamadim. 26sinda tekrar randevum var bakalim bu sefer ne diyecek ama… ultrasondan ultrasona bu kadar fark ediyo mu
Yokkk yiyebilirsin onlar zaten yapman lazim ama biraz da tatlıda tüketmen gerekiyor bana bi liste vermişlerdii atarım size bakarsınizz gazlı yiyecekler yememen lazım bebeğe geçiyo gazı olmaması için yememen gereken seyler var meselaAmaann Jou 3 ay beklememiz mi gerekiyor cidden?Ben doğumdan sonra salata+su+protein ağırlıklı beslenirim diye hesap yapıyordumm
Aslında bana son kg normal geldi. 25. haftada 750gr civarında oluyorlar ama cihaz artı eksi değer verebiliyor. 28. hafta kilosu da zaten gelişimine göre normal. Acaip hızlı büyüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?