2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizlar dünden beri el ayak ve kol kasintisi mahvetti beni böyle küçük su kabarciklari gibi kabarıyor vücudum 5 gün sonra devlette randevum var o zamana kadar beklesem bir şey olur diye korkuyorum
Bende de kaşıntı var ama su toplama yok,sadece aşırı kaşıntı tutuyo bazen.su kabarcıkları varsa yediğiniz bisey alerji yapmış olabilir.

Bende de kaşıntı var ama su toplama yok,sadece aşırı kaşıntı tutuyo bazen.su kabarcıkları varsa yediğiniz bisey alerji yapmış olabilir.
Aslında ilk basta ayak mantarı vardi o su topluyorsun sonra kaşıyacak sanki o su kabarciklari elime geçti özelikle akşamları cok kasiniyor

maşallahhh wasnt :) çok şükür, tahmini doğum tarihlerimiz çokk yakııın :) baktım tabloya meğer satlarıımız da yakınmış

Duygulara tercümansın Yaseminn vallahi . Tuz konusunda ben de aynıyım onsuz keyif almıyorum, kıbrıslı yapamam canım çünkü arsızımm teyze misali
gerçekten wasnt yaa bende seviyorum ne yalan söyliiim :)) annem ve kayınvalidem yemeğe gittiğimde şey diyorlar kızım sen varsın diye tuzsuz yaptım yemekleri(hani gebesin bi zahmet tuz tüketme demenin bi şekli :) ) ben yemekten zevk alamıyorum öyle olunca kıbrıslı teyzeye de galp

32. Haftada rapor alıcam ben ya 37 ye kadar gelemem azda evde kalayım yoruldum iyice. Sabahları kalkmak çok zorrr
bende 37ye kadar dayaanayım diyorum ama sabahları çok zorlanmaya başladım aynı şekilde, hatta bu sabah dedim ki bugün cuma olmasaydı işe gitmezdim :) izin alır yatardım . öyle uyandım

Kizlar dünden beri el ayak ve kol kasintisi mahvetti beni böyle küçük su kabarciklari gibi kabarıyor vücudum 5 gün sonra devlette randevum var o zamana kadar beklesem bir şey olur diye korkuyorum
canım karaciğer enzimlerinden kaynaklanabilir en son e nabızında alt ast değerlerin nasıl çıkmış baksana ? gebelik hali de kaşıntı yapabiliyormuş tabi en iyisini doktorun bilir

Kızlar ben turkiyede ucus icin doktor kontrolune gittigimde 28. Haftada bana bebegin yaklasik 1200 gr oldugunu soyledi. Ama yasadigim yerdeki doktorum da 25. Haftada 630 gr oldugunu soylemisti. Yani 3 haftada o kadar degismesi normal mi anlayamadim. 26sinda tekrar randevum var bakalim bu sefer ne diyecek ama… ultrasondan ultrasona bu kadar fark ediyo mu

Yaaa kıyamam düşünüyorlar ama öyle yapınca insanın canı daha çok tuz çeker

Hallederizzz beraberr ama ne yalan diyeyim istah açiyor emzirirken ya bide ilk aylarda mecbur sütlü tatlı seyler yemen gerekir vücudun kendine gelmesi için 3 aydan sonra başlarız
Amaann Jou 3 ay beklememiz mi gerekiyor cidden? Ben doğumdan sonra salata+su+protein ağırlıklı beslenirim diye hesap yapıyordumm
Aslında bana son kg normal geldi. 25. haftada 750gr civarında oluyorlar ama cihaz artı eksi değer verebiliyor. 28. hafta kilosu da zaten gelişimine göre normal. Acaip hızlı büyüyorlar

Ölçümlerde +, - pay bırakıyor cihazlar ama şimdi benimkilere baktım şimdi, 24+1’de yaklaşık 700, 28+5’te 1300 demiş. Ben de şaşırmıştım neredeyse iki katına çıkmış diyee normaldir yaa

Yokkk yiyebilirsin onlar zaten yapman lazim ama biraz da tatlıda tüketmen gerekiyor bana bi liste vermişlerdii atarım size bakarsınizz gazlı yiyecekler yememen lazım bebeğe geçiyo gazı olmaması için yememen gereken seyler var mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…