2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Olur valla bilgilenirizz teşekkürler

Reactions: Jou
neyse masallah diyelim biz hic bebelerimizi 3-4 boyutlu ultrasonlarda goremeyecek miyiz ya
Ya çok merak ediyorum keşke görebilsek sormaya da çekiniyorum neden bilmiyorum bizim haftalarımızda bebekler gülümsüyor, gözlerini açıyor her şey belli oluyor instagramdaki videolarda, biz de görelim

Benim bebeğim 26+3 te 1 kilo tombik bişey geliyor galiba
Benim doktor da her seferinde şoka giriyor 24+1 de 1050 gr olmuştu bizim tospaa, boyu da 35 cmdi baya tospik olacak dedi, doğumum da erken olacak. 3 hafta önden gidiyor çünkü. Hatta şekerden şüphelendi ama şekerim de çok düşük. İyi besleniyor bizim minnoşlar maşallah

Kimler gitti bugün doktoraaaaaaaaaaaa detaylar lütfeen kilo boy durumlar

canım karaciğer enzimlerinden kaynaklanabilir en son e nabızında alt ast değerlerin nasıl çıkmış baksana ? gebelik hali de kaşıntı yapabiliyormuş tabi en iyisini doktorun bilir
Devlet takılıyım canim sürekli doktorala iletişim halinde değilim malesef bi bakiyim e nabiza

bende 37ye kadar dayaanayım diyorum ama sabahları çok zorlanmaya başladım aynı şekilde, hatta bu sabah dedim ki bugün cuma olmasaydı işe gitmezdim :) izin alır yatardım . öyle uyandım
Aynı aynı sabahları kalkmak çok zor gelmeye başladı artık. Diyorum zaten bebek gelince uyuyamıcam 32. Haftadan çıkayımda az dinleneyim evde ya yoruldum.

AAaa anlattt kaçırdım galiba ya
tarih bile belli oldu

Reactions: Jou
Ooooo geldii bile kızzzz ayyy çok güzel kiloşta boyda harikaaa kaçırmışım ya

Aynı aynı sabahları kalkmak çok zor gelmeye başladı artık. Diyorum zaten bebek gelince uyuyamıcam 32. Haftadan çıkayımda az dinleneyim evde ya yoruldum.
Ayyy zaten en heyecanlı ve ağırlaştığımız haftalara girdik sanırım ben koltuğa oturup kalkarken vakit geçiyor yaa öyle hop hop yapamıyorum yani nefesim desen bazen ciğerlerime ulaşmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…