- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #14.461
Trigliseridi de merak ettim yazınca şöyle bişi çıktı;Benimde bu aya kadar yüksek çıkmamıştı değerlerim o yüzden sormak istedim umarım önemli bir şey değildir
EVett insallahhAayy hadi inşallah hayırla gelsinler de bir güzel geçsin herkesin ilk zamanları
Aaa ciddimisinn kiz hiç göstermiyosun amaaEllerim ayaklarım şişti.
98 kilo oldum.
Şunun şurasında 100 e birsey kalmadı.
Merhaba Elif iyiyiz çok şükür kilo almasını bekliyoruz biraz yavaş alıyor sen nasılsın?bessste napıyorsun nasılsın canım bebek nasıl iyi misinizz
Normalde yüksek değilse gebelikten dolayıdir benim bunlar hep yüksek kolestrol yüksekliğim var nornalde şimdi bir tık daha yükselmiş trigliseridim düşüktü mesela oda yükselmiş ama Dr birşey demedi trigliseridim de şekere bağlı yükseldi sanırım gebelik şekeri çıktı çünkü bende o yüzden üzülmeyin Dr sorarsınız yinedeBenimde bu aya kadar yüksek çıkmamıştı değerlerim o yüzden sormak istedim umarım önemli bir şey değildir
1 haftalık progestan hap ve iğne vermişti sonrasında aktif kanama olmadığı için devam etmedi doktorum bende dikkat ettim çok şükür şimdi 30. Haftadayim az kaldı Allahin izniyle rabbim sana da bu günleri göstersintedavi uygulanmadi mi ilaç kullandınız mı size de geçmiş olsun öyle tabii boynumuz kıldan ince Allah nasip ederse dünyaya gelecek biz önlem alalimda bnde ağir kaldirdim çok yürüdüm
Bi 92 de şuraya koyalımEllerim ayaklarım şişti.
98 kilo oldum.
Şunun şurasında 100 e birsey kalmadı.
1.70 boyum canım. Bi de ben judocuyum.Aaa ciddimisinn kiz hiç göstermiyosun amaa
Baya genişledi benimki canimKizlar sizinde gogsunuz kahverengi yeri genisledimi ? İlk gebelikte bi tik genisledi. 2.de yine genisledi. Degisik bir hal aldi sanki
Süpersin canım maşallahBi 92 de şuraya koyalım. Tosunum mertebesine beni de eriştirdi canım kocam sağolsun. Olsun veririz
cok sağol canım amin aminn sağlıklı bir şekilde kucağina kucağimiza almayi nasip etsin raabbim1 haftalık progestan hap ve iğne vermişti sonrasında aktif kanama olmadığı için devam etmedi doktorum bende dikkat ettim çok şükür şimdi 30. Haftadayim az kaldı Allahin izniyle rabbim sana da bu günleri göstersin
Merhaba
Yaa benim utanmasa tum memem kahverengi olacak oyle bir genislemekKizlar sizinde gogsunuz kahverengi yeri genisledimi ? İlk gebelikte bi tik genisledi. 2.de yine genisledi. Degisik bir hal aldi sanki
Malesef gecmiyor canim. Ameliyati varmisYaa benim utanmasa tum memem kahverengi olacak oyle bir genislemekbu kahverengilik gecmiyor mu dogumdan veya emzirmeden sonra
Benim S beden tisortumun hayatta kalma cabasiKizlar karnınız büyüdümu baya beni gören diyorki doğuracak gibisin diyor acaba neden öyle diyorlar 31 haftalık oldukEki Görüntüle 3415935
Malesef gecmiyor canim. Ameliyati varmis
Canım benim, hamilelikte LDL kolesterol hdl trigliserit referans aralıkları komple değişiyor ama sağlık ocakları normal gibi değerlendiriyor o yüzden hepsi kırmızı çıkmış. Ben doktoruma sorduğumda bunlara bakmak anlamlı bile değil hamilelikte bir sürü gebeyi böyle korkutuyorlar demişti. Bir sorun yok Allahın izniyle, kan hapı kullandığın için diğer değerin de yüksek çıkması gayet normalKızlar yarın doktor randevum var 30+6 haftadayız dün sağlık ocağında verdiğim kan değerleri maalesef referans değerlerinin çok üstünde bu değerleri yüksek olup doktoruna soran var mı aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?