- 20 Şubat 2023
- 419
- 562
- 23
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #19.001
Ay yok o kadarda olmasın ya gelsinelr artk vallahi korkuyorm artk durdukça. Büyüyolar kız bunlar nasıl çıkcaklar42 haftaya kadar giderse şaşmammm
Benim gece ellerim ayaklarım şişiyor, ödem. Oluyor .gündüz olmuyor. Seninde öyle miVar canım ama ödemden kaynaklı iştee allah yardımcimız olsun zor ana olmak analık karnından başlıyor resmen
Uykudayken öyle oluyoo benim biraz şişiyor kuzum hatta sol kasığım kasılıyo çok acı içinde dönüyorum resmenBenim gece ellerim ayaklarım şişiyor, ödem. Oluyor .gündüz olmuyor. Seninde öyle mi
Valla bende de yok kız maşallah diyelimOlabilirrrr benimde yok kızzz yüzüm aynı ayaklarım ellerim aynı hala yüzük takıyorum
Yaaaaaaa offf bende öylee ogluşun tadıni kokusunuda almak istiyorum bana göre değel bu hamilelikAy yok o kadarda olmasın ya gelsinelr artk vallahi korkuyorm artk durdukça. Büyüyolar kız bunlar nasıl çıkcaklarkızım 38 de doğmuştu oğluşta gelsin artk yeter kavuşalım artk
Oda normal zaten okadarda olsun amaa benim ameliyattan sonra şişiyorum epeyy bacaklarım ayaklarım 3 4 güne geçiyorValla bende de yok kız maşallah diyelimyüzüğüm falan gayet iyi normal ellerim yüzüm ayak bilegimde aksmaa dogru oluyor biraz şişlik gibi sabaha geçiyor
İlk hamilelik bu yönden ne kadar kolaymış meğerYaaa sedoşş ben hele nasıl olcak bilmiyorummkızım bensiz geceleri uyumazz aklım hep onda kalcak şuan bile duygusala bagladım gene
Ya Allah seni kahretmesin çok güldüm manyak
Ya ana yüreği işte. Bizde ili çocukumuzu peşimize götürücez. Ama benimkiler büyük . Biri 10 dieri 6 yaşında kardeşlerimi görmelerini iatiyorum. Akşam eşimle eve dönecekşer bizde annemle hastanede kalacağız nasipseBende galiba evladımı bırakcam diye duygusala bağlayabilirim. O yüzden ananesine bırakıcam siz sonra gelin dedim ama bakalım yine o duygularda olur muyum bilmiyorum. İlk olarak onu düşünüyorum hep. Yanıma hangi oyuncağını alsam daha çok durur diye düşünmeden edemiyorum değişik bir duygu
Seninkiler büyükmüş evet anlayabilcek yaştalar. Bizimki 20 aylık ne tepki vercek bilmiyorum oda benim gözümde bebek dahaYa ana yüreği işte. Bizde ili çocukumuzu peşimize götürücez. Ama benimkiler büyük . Biri 10 dieri 6 yaşında kardeşlerimi görmelerini iatiyorum. Akşam eşimle eve dönecekşer bizde annemle hastanede kalacağız nasipse
Kızzź allah seni ne güzel umutlarımız vardı sen doğurmuşsundur dedik bendeydi sıra tühhYa Allah seni kahretmesin çok güldüm manyakdur hepsini okuycam yok kızlar yok doğuramadım doğuramıyorum doktordan geldim ahahaha Bebik olsun pinarindunyasi Mevsimlisan
Maşşallaaaah bu gidişle zaten sezeryan doğurcan senKızlar yeni fırsat buldum yazdıklarınızı tahmin etmiştim o yüzden çokkkk güldüm3400gr olmuşuz hala doğmaya niyetimiz yokkk 39+1’deyim rahim ağzı hala 3cm, sıfır ilerleme benden haber beklemeyin diyorum sizeee
Doktor nediyeyyyyyYa Allah seni kahretmesin çok güldüm manyakdur hepsini okuycam yok kızlar yok doğuramadım doğuramıyorum doktordan geldim ahahaha Bebik olsun pinarindunyasi Mevsimlisan
Kocama diyorum gece çok ağlarsa yanıma getirr ben bile uyuyamammİlk hamilelik bu yönden ne kadar kolaymış meğer
Yaaaa yerimmm onu tostikk yavvvvKızlar yeni fırsat buldum yazdıklarınızı tahmin etmiştim o yüzden çokkkk güldüm3400gr olmuşuz hala doğmaya niyetimiz yokkk 39+1’deyim rahim ağzı hala 3cm, sıfır ilerleme benden haber beklemeyin diyorum sizeee
Ayyy ağlamaz insallah sağsağlim atlatırız bu süreci ben o konuda rahatım babaannesiyle babasıyla bizde kalacaklar ağlamaz benimki senin işin daha zormusKocama diyorum gece çok ağlarsa yanıma getirr ben bile uyuyamamm
Kızzz sen beni bekleme benimki nazlı çıktı anasına çekmiş napalım 40ı bitircem ben benceKızzź allah seni ne güzel umutlarımız vardı sen doğurmuşsundur dedik bendeydi sıra tühhnolcak simdi bendemi beklicem 39 40 ı
Ahahahahh 30una kadar doğmazsa 10 günü daha var sonra suni sancıya gidicem sezaryen olmaz belki ama zorlu bi doğum olur gibiMaşşallaaaah bu gidişle zaten sezeryan doğurcan sen
Ahahahahaha ya jou sinirlerim bozuldu gerçekten doktor her şeyi çok iyi demekten başka bir şey yapmıyor ben de kurcalamıyorum çok şükür diyorum napimmDoktor nediyeyyyyygülmek serbesttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?