- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #19.021
Kızzz bu arada tostik diyince aklıma geldi bebiş 2 haftada 400 gr almış ben 0Yaaaa yerimmm onu tostikk yavvvv
Bugidişle doğuramıcan gibi sende ben gibi sezli
Ben de aynıyım ama benim ki 2 hafta küçük sendenUykudayken öyle oluyoo benim biraz şişiyor kuzum hatta sol kasığım kasılıyo çok acı içinde dönüyorum resmen
Oda bebiş daha. Benim ki 6 yaşında hastaneye giderken giyeceği elbiseyi ayarlıyor kuzumSeninkiler büyükmüş evet anlayabilcek yaştalar. Bizimki 20 aylık ne tepki vercek bilmiyorum oda benim gözümde bebek daha
Hergun 15gram alıyo istee bildiğim kadarıylaaKızzz bu arada tostik diyince aklıma geldi bebiş 2 haftada 400 gr almış ben 0hatta daha az çıktı kilom ve hep hamurişi yemiştim. Yok anam burda ölmüyorsan doktor yüzü göremiyorsun tövbe tövbe.. bizim doğumu ebe yaptırıyor, ne kordon dolanması ne başka bir şey, anca hayati bir tehlike olacak ki sezaryene alsın… ona ihtimal vermiyorum da bana suni sancı yolu gözüktü
Anladımm normal şeylerBen de aynıyım ama benim ki 2 hafta küçük senden
Oda bebiş daha. Benim ki 6 yaşında hastaneye giderken giyeceği elbiseyi ayarlıyor kuzum
Evettt yaaa bende oram ağrıyo dikişlerim ağeıyo diyorum normal diyo hayy dedim sıçemm tamam şükür buna da yanii bi yolu yohmuKızzz sen beni bekleme benimki nazlı çıktı anasına çekmiş napalım 40ı bitircem ben bence
Ahahahahh 30una kadar doğmazsa 10 günü daha var sonra suni sancıya gidicem sezaryen olmaz belki ama zorlu bi doğum olur gibi
Ahahahahaha ya jou sinirlerim bozuldu gerçekten doktor her şeyi çok iyi demekten başka bir şey yapmıyor ben de kurcalamıyorum çok şükür diyorum napimm
Anneme bile alışkin değil babannesinede öyle kocamla da oynar eder ama uyku için benle yapar inş bigün e çıkarım benAyyy ağlamaz insallah sağsağlim atlatırız bu süreci ben o konuda rahatım babaannesiyle babasıyla bizde kalacaklar ağlamaz benimki senin işin daha zormus
39dan sonra fazla büyümüyorlarmış, doğum kilosuna ulaştı diyor uygulama, zaten yer kalmadı daha büyümeyeHergun 15gram alıyo istee bildiğim kadarıylaa
Hayırlısıyla gelsin bitanemm yaa sağlicakla gelsin nasil gelmek istiyorsahamurişi demekki tospağa gitti yada çokmu hareketliydin
Normal demek ki napalım kabul edip oturuyoruz, çekiyoruz her şey minik kuşlar içinEvettt yaaa bende oram ağrıyo dikişlerim ağeıyo diyorum normal diyo hayy dedim sıçemm tamam şükür buna da yanii bi yolu yohmu
Daha ne olsunVarmı doğumu tetiklemek için yapılması gerekenler yapalım beeben her gün düzenli 9 bin adım atıyorum hareketli bi hayatım var hiç durmam bikaç hareket yapıyorum çömelme flan ne yapabiliriz başkaaa
İlk bebeğinmi seninDaha ne olsunhurma ve ahududu yaprağı çayını da ekle ay valla 1000 adım atsam şükrederim
Oyy ama masallah dombilik kiz olacakkKızlar yeni fırsat buldum yazdıklarınızı tahmin etmiştim o yüzden çokkkk güldüm3400gr olmuşuz hala doğmaya niyetimiz yokkk 39+1’deyim rahim ağzı hala 3cm, sıfır ilerleme benden haber beklemeyin diyorum sizeee
Oda normal ya vücut anestezi alıyor ister istemez hareket kısıtlanıyorOda normal zaten okadarda olsun amaa benim ameliyattan sonra şişiyorum epeyy bacaklarım ayaklarım 3 4 güne geçiyor
Benim yegenimde tikaniklik vardi temiz suyla siliyolardi bi de goz pinarina masaj yapiyolardi canim. İstersen bi bak internettenKizlar bebegim daha iki günlük gozlerinde sari sulu akinti geliyor bu gün bide capaklaniyor doktora götürdüm damla verdi inşallah geçer ayni şeyleri yaşamış Anne adayları var mi aranızda
Benim.bu 2 inci bitane kızım var 8 yaşındaEvettsenin??
Bernacım ilk bebegimde yaşamıştım bu durumu gercekten prof bi göz doktoru tanıdığımız geldi eve bakmaya sütünden damlat her gün bizimkini o geçirmiştiKizlar bebegim daha iki günlük gozlerinde sari sulu akinti geliyor bu gün bide capaklaniyor doktora götürdüm damla verdi inşallah geçer ayni şeyleri yaşamış Anne adayları var mi aranızda
Canısı sen bize bakma 42. Haftaya kadar zamanın var sıkıntı etme doğacak elbetYa Allah seni kahretmesin çok güldüm manyakdur hepsini okuycam yok kızlar yok doğuramadım doğuramıyorum doktordan geldim ahahaha Bebik olsun pinarindunyasi Mevsimlisan
Tabii canım ameliyat oluyorsun hiç kolay degilOda normal ya vücut anestezi alıyor ister istemez hareket kısıtlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?