- 4 Aralık 2023
- 454
- 643
- 23
- 26
Bende bugün sabah öyle bir darbeyle uyandım ki şok geçirdim eşimle doknuyoruz çekmiyor da sol tarafımda ya dirseği ya elinin ayası yada tekrar döndü ayak topuğu ama inanılmaz acıttı bağırarak kalktım resmenBenimde bebiş bugün en hareketli günü rahmime bıçak saplanıyor 7-8 den fazla oldu hergün bugün doğurcam galiba diyorum
Ben ultrasonda fark ettim diziymiş benim karnıma dayadığıBende bugün sabah öyle bir darbeyle uyandım ki şok geçirdim eşimle doknuyoruz çekmiyor da sol tarafımda ya dirseği ya elinin ayası yada tekrar döndü ayak topuğu ama inanılmaz acıttı bağırarak kalktım resmen
Ay valla aynısını yaşıyorumBu hıçkırıklar bizimkini bırakmıyor kızlar bide sinirlenip beni tekmeliyor sıpa
Geçenlerde gece sabaha kadar yaşadım yatarkenBirde şey diyeceğim kızlar sanırım Braxton Hicks sancısı yaşıyorum, düzensiz bildiğiniz adet olucak ağrısı gibi ama daha şiddetli bugün ilk kez bu kadar çok oldu 5 dk arayla geldi şimdi hiç yok uzanınca. Böyle olan var mı
Ayyy oda olabilir doğru ama nasıl sertBen ultrasonda fark ettim diziymiş benim karnıma dayadığı
Daha da sertleşiyor benden söylemesi. Hele döndüyse kasıklarımda yumruk hissediyorum sürekli kımıl kımılAyyy oda olabilir doğru ama nasıl sertbildiğin kemik elime geldi resmen
Walla bende bugün ilk defa belimde ağrı hissettim biri 12 de biri 17 de 30 40 sn sürdü ama iyi acıdı sadece belimde kaldı karnıma gelmedi yalancı sancı dediğiniz bu muBirde şey diyeceğim kızlar sanırım Braxton Hicks sancısı yaşıyorum, düzensiz bildiğiniz adet olucak ağrısı gibi ama daha şiddetli bugün ilk kez bu kadar çok oldu 5 dk arayla geldi şimdi hiç yok uzanınca. Böyle olan var mı
Ay bnmdeeeeBu hıçkırıklar bizimkini bırakmıyor kızlar bide sinirlenip beni tekmeliyor sıpa
Sanırım bu olması gerek hepimiz yaşıyorsakWalla bende bugün ilk defa belimde ağrı hissettim biri 12 de biri 17 de 30 40 sn sürdü ama iyi acıdı sadece belimde kaldı karnıma gelmedi yalancı sancı dediğiniz bu mu
Canım seni o kadar iyi anlıyorumki ağustosun 2.haftası gibiydi memleketten dönen büyük görümcem yanında bana yardımcı olsun diye küçük görümcemi (19 yaşında) getirmişti. O zaman doğuma 3 ay vardı daha kız ergenlikten çıkamamış benim evimde ben yokmuşum gibi davranıyordu en ne günaydın ne iyi geceler eşimde işte evde 2 ruh gibi anca 1 hafta dayanabildim ben. Doğumda kaynanam kayınpederim gelecekti sonra onu da alıp memlekete döneceklerdi. Neyse kıza 1 hafta dayanabildim sonra diğer görümcemi aradım durumu anlattım 3 ay ben bu şekilde dayanamam dedim 10 gün sizde 10 gün bizde kalsın bu 3 ayı böyle tamamlayalım zaten aramızda bir iletişim de yok dedim. Neyse büyük görümcem memleketi aramış kaynanamlara diğer herkese nasıl anlattıysa kaynanam eşimi aradı aynı gün biz doğumda gelmicez kızı da ablasına götür demiş. Eşim de siz bilirsiniz dedi. Neyse küslük gibi olmasın diye birlikte götürelim biraz oturup kalkarız dedm gittik büyük görümceme kızı da götürdük orda açtı ağzını yumdu gözünü büyük görümcem eşime kocalığı öğretmeye kalktı karına sözünü geçir diye bana misafirperverliği hiçbir şey demedik kalktık evimize geldik. Ağustostan beri herkesle küsüz. Gruba da yazmıstm arkadaşlardan bazıları biliyor.İyi akşamlar kızlar ailelerden uzak şehirde yaşıyorum doğuma annem kaynanam kayınbabam gelecek ben kayınbabamın gelme şokunu atlatamamışken az önce arayıp şümdiden gelesim var dedi gelinini yalnız bırakmak istemiyormuş keşke bu iyi niyet tutumunu azıcık da bu kız rahat eder mi kayınbabası evdeyken kafasına göre yatar kalkar mı son ayında yatılı misafir ister mi diye de düşünse benim bildiğim ilk önce kızın annesi gelir kendimi toparlayınca kaynana gelir ama yokkkk bunlar her şeyin en ortasında olacak hiç bir şeyden geri kalmayacaklar erkek ailesi ya hak görüyorlar bu zihniyeti kim çıkardıysa kulaklarını bol bol çınlatıyotum mezarlarında ben lohusa lohusa evde cümbür cemaat olacak diye şimdiden stres oldum kayınbabam bir ay önceden gelecek sonrada 1 ay daha kalır etti iki ay kafayı yedirtecekler kaynana gibi zaten acayip fikirsiz ne konuştuğunu genelde bilmez bana sabır dileyin
Her gün olmuyor canım benim iki günde üç günde bir farkediyorumKızlar peki bu hıçkırığı her gün hissediyor musunuz yoksa bazı günler mi. Ben bugün hiç hissetmedim sanki
Düzenli olunca, bir de o doğum sancısı olsa anlarsınSanırım bu olması gerek hepimiz yaşıyorsakdüzenli olunca mı hastane yolları gözüküyor tecrübeli annemiz yok mu
Ay vakit daraldıkça heyecan basıyor beniHer gün olmuyor canım benim iki günde üç günde bir farkediyorum
Düzenli olunca, bir de o doğum sancısı olsa anlarsınbenim ilkinde on dk da birle başlamıştı yatma uyuma imkanın yok yani anlarsın 3 dk da birle hastaneye geçtik hey gidi hey dr a on dk da bir deyince oooo daha çok var keyfine bak demişti
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah öyle güzel kiAy vakit daraldıkça heyecan basıyor beni
Teşekkür ederim canım akciğer gelişimiyle alakalı olunca her gün hissetmek mi lazım acaba diye düşündüm, bende dün hissetmiştimHer gün olmuyor canım benim iki günde üç günde bir farkediyorum
Düzenli olunca, bir de o doğum sancısı olsa anlarsınbenim ilkinde on dk da birle başlamıştı yatma uyuma imkanın yok yani anlarsın 3 dk da birle hastaneye geçtik hey gidi hey dr a on dk da bir deyince oooo daha çok var keyfine bak demişti
Benimde genel olarak ağrılarım var diyebiliriz. Magnezyumun büyük faydası oluyor bana. Ama vermediyse maden suyuda rahatlatıyor. Ondada var magnezyumKızlar ya benim sürekli ağrılı geçiyor günlerim artık bacak ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı felan doktorum magnezyum vermedi onun etkisi olabilir mi
Ayyy senin o ruhsuz görümceni hatırlıyorum.ne yaptıysan memnun edememiştin. İyi mi olmuş kötü mü olmuş bilemedim . Ama çok haklısın baştan söylemek lazım uzatmamak lazım karşı tarafında anlayış göstermesi lazım.Canım seni o kadar iyi anlıyorumki ağustosun 2.haftası gibiydi memleketten dönen büyük görümcem yanında bana yardımcı olsun diye küçük görümcemi (19 yaşında) getirmişti. O zaman doğuma 3 ay vardı daha kız ergenlikten çıkamamış benim evimde ben yokmuşum gibi davranıyordu en ne günaydın ne iyi geceler eşimde işte evde 2 ruh gibi anca 1 hafta dayanabildim ben. Doğumda kaynanam kayınpederim gelecekti sonra onu da alıp memlekete döneceklerdi. Neyse kıza 1 hafta dayanabildim sonra diğer görümcemi aradım durumu anlattım 3 ay ben bu şekilde dayanamam dedim 10 gün sizde 10 gün bizde kalsın bu 3 ayı böyle tamamlayalım zaten aramızda bir iletişim de yok dedim. Neyse büyük görümcem memleketi aramış kaynanamlara diğer herkese nasıl anlattıysa kaynanam eşimi aradı aynı gün biz doğumda gelmicez kızı da ablasına götür demiş. Eşim de siz bilirsiniz dedi. Neyse küslük gibi olmasın diye birlikte götürelim biraz oturup kalkarız dedm gittik büyük görümceme kızı da götürdük orda açtı ağzını yumdu gözünü büyük görümcem eşime kocalığı öğretmeye kalktı karına sözünü geçir diye bana misafirperverliği hiçbir şey demedik kalktık evimize geldik. Ağustostan beri herkesle küsüz. Gruba da yazmıstm arkadaşlardan bazıları biliyor.
Uzattım ama sana tavsiyem ara söyle şimdi gelmeyin doğumda gelin de. Ya da lohusa rahat edemem ben sizi iyi hissedince arayıp çağırıcam de. Aksi takdirde sonrası daha kötü oluyor bizim öyle oldu. Onlar yazın aradığında telde büyük görümcem ben dönerken kız da benle gelsin hem sana yardım eder dediğinde ben deseydim daha çok var doğuma, şimdi gelmesin doğuma yakın gelir diye bunlar yaşanmayacaktı. Bence açıkça söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?