2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bebiş bugün en hareketli günü rahmime bıçak saplanıyor 7-8 den fazla oldu hergün bugün doğurcam galiba diyorum
Bende bugün sabah öyle bir darbeyle uyandım ki şok geçirdim eşimle doknuyoruz çekmiyor da sol tarafımda ya dirseği ya elinin ayası yada tekrar döndü ayak topuğu ama inanılmaz acıttı bağırarak kalktım resmen

Ben ultrasonda fark ettim diziymiş benim karnıma dayadığı

Geçenlerde gece sabaha kadar yaşadım yatarken
İlk başlarda 20 dk bir bi saatte bir düzensiz oluyodu sonlara doğru 15 dk bir olup düzenli olmaya başlamıştı böyle belimden kuyruk kemiğimden vajinama doğru bi ağrı giriyo sanki ayrılıyo belim birde böyle adet oluyomuşum gibi kasıklarımda bi sancı olmuştu bi tarafa toparlanıyodu sürekli karnım dinlenince geçmiyordu
O hafta kendimi çok yormuşum ve su içmeyi ihmal etmiştim o günün sabahında devam etseydi direk acile gidecektim ama sabah 6 gibi durdu ya da ben uyudum ertesi günü hiç bir şey yapmadım yerimden kalkmadım hep yattım ve 3 lt su içtim o günden beride yaşamadım bi daha

Walla bende bugün ilk defa belimde ağrı hissettim biri 12 de biri 17 de 30 40 sn sürdü ama iyi acıdı sadece belimde kaldı karnıma gelmedi yalancı sancı dediğiniz bu mu

Kızlar peki bu hıçkırığı her gün hissediyor musunuz yoksa bazı günler mi. Ben bugün hiç hissetmedim sanki

Walla bende bugün ilk defa belimde ağrı hissettim biri 12 de biri 17 de 30 40 sn sürdü ama iyi acıdı sadece belimde kaldı karnıma gelmedi yalancı sancı dediğiniz bu mu
Sanırım bu olması gerek hepimiz yaşıyorsak düzenli olunca mı hastane yolları gözüküyor tecrübeli annemiz yok mu

Canım seni o kadar iyi anlıyorumki ağustosun 2.haftası gibiydi memleketten dönen büyük görümcem yanında bana yardımcı olsun diye küçük görümcemi (19 yaşında) getirmişti. O zaman doğuma 3 ay vardı daha kız ergenlikten çıkamamış benim evimde ben yokmuşum gibi davranıyordu en ne günaydın ne iyi geceler eşimde işte evde 2 ruh gibi anca 1 hafta dayanabildim ben. Doğumda kaynanam kayınpederim gelecekti sonra onu da alıp memlekete döneceklerdi. Neyse kıza 1 hafta dayanabildim sonra diğer görümcemi aradım durumu anlattım 3 ay ben bu şekilde dayanamam dedim 10 gün sizde 10 gün bizde kalsın bu 3 ayı böyle tamamlayalım zaten aramızda bir iletişim de yok dedim. Neyse büyük görümcem memleketi aramış kaynanamlara diğer herkese nasıl anlattıysa kaynanam eşimi aradı aynı gün biz doğumda gelmicez kızı da ablasına götür demiş. Eşim de siz bilirsiniz dedi. Neyse küslük gibi olmasın diye birlikte götürelim biraz oturup kalkarız dedm gittik büyük görümceme kızı da götürdük orda açtı ağzını yumdu gözünü büyük görümcem eşime kocalığı öğretmeye kalktı karına sözünü geçir diye bana misafirperverliği hiçbir şey demedik kalktık evimize geldik. Ağustostan beri herkesle küsüz. Gruba da yazmıstm arkadaşlardan bazıları biliyor.

Uzattım ama sana tavsiyem ara söyle şimdi gelmeyin doğumda gelin de. Ya da lohusa rahat edemem ben sizi iyi hissedince arayıp çağırıcam de. Aksi takdirde sonrası daha kötü oluyor bizim öyle oldu. Onlar yazın aradığında telde büyük görümcem ben dönerken kız da benle gelsin hem sana yardım eder dediğinde ben deseydim daha çok var doğuma, şimdi gelmesin doğuma yakın gelir diye bunlar yaşanmayacaktı. Bence açıkça söyle.

Kızlar peki bu hıçkırığı her gün hissediyor musunuz yoksa bazı günler mi. Ben bugün hiç hissetmedim sanki
Her gün olmuyor canım benim iki günde üç günde bir farkediyorum
Sanırım bu olması gerek hepimiz yaşıyorsak düzenli olunca mı hastane yolları gözüküyor tecrübeli annemiz yok mu
Düzenli olunca, bir de o doğum sancısı olsa anlarsın benim ilkinde on dk da birle başlamıştı yatma uyuma imkanın yok yani anlarsın 3 dk da birle hastaneye geçtik hey gidi hey dr a on dk da bir deyince oooo daha çok var keyfine bak demişti

Kızlar ya benim sürekli ağrılı geçiyor günlerim artık bacak ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı felan doktorum magnezyum vermedi onun etkisi olabilir mi

Ay vakit daraldıkça heyecan basıyor beni

Teşekkür ederim canım akciğer gelişimiyle alakalı olunca her gün hissetmek mi lazım acaba diye düşündüm, bende dün hissetmiştim

Kızlar ya benim sürekli ağrılı geçiyor günlerim artık bacak ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı felan doktorum magnezyum vermedi onun etkisi olabilir mi
Benimde genel olarak ağrılarım var diyebiliriz. Magnezyumun büyük faydası oluyor bana. Ama vermediyse maden suyuda rahatlatıyor. Ondada var magnezyum

Ayyy senin o ruhsuz görümceni hatırlıyorum.ne yaptıysan memnun edememiştin. İyi mi olmuş kötü mü olmuş bilemedim . Ama çok haklısın baştan söylemek lazım uzatmamak lazım karşı tarafında anlayış göstermesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…