2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bende çok zorlanıyorum bende son zamanlar da uno nun tam buğday unlu şeker ilavesiz cookıe keşfettim bir mutlu oldum anlatamam aylardır aynı şeyleri yiyorum porsiyon hep sınırlı canım sürekli bir şeyler çekiyor 2 hamile arkadaşla çalışıyorum onlar yiyor ben bakıyorum resmen yemek sipariş veriyorlar alamıyorum hiç bir şey evden götürmekten sıkıldım benim de 4,5 yaşında kızım çok düşkün bana ama o kadr yorgun oluyorum ki psikolojik olarak da bazen çöküyorum dediğin gibi vicdan yapıyorum sanki doğumdan sonra her şey geçecek gibi hissediyorum 2 çoçukla nasıl olur onu da bilmi Yorum birde benşm göbek de çok büyük senin gibi ona rağmen 1 dk oturmuyorum bel ağrım ve kasık ağrım son zamanlarda o kadar arttı ki

oy kıyamam şimdiden abi olmuş. en büyük destekçin maşallah. geçecek inşallah az kaldı

Zaten böyle yapa yapa Herkül olmadık mı hepimiz. Ama haklısın ya gerçekten hamile kalınca farkettim kimse kimseye yer vermiyor. Hastaya yaşlıya gebeye . Ayy bunlardan yakınıyorsak yaşlandık mı neee ah z kuşağı ahhh

24 ündeki beni bile yakınacak hale getirdilerse artık bilemicem

34+1 den Selam kızlar 46 cm 2341 gram olmuşuz yine göstermedi yüzünü tam ayağıyla oynuyor oğluş Nst ye girdik herhangi bi sancı vs yok suanda 2 hafta sonra tekrar kontrol var şimdilik böyle
Çocuğum gayet mutlu yeri rahat baksana annesi henüz gelesi yok az daha büyüsün sağlıkka doğsun paşamız

24 ündeki beni bile yakınacak hale getirdilerse artık bilemicem
Oy oy genceciksin 33 yaşındayım bende . Bir an daha da yaşlı hissettim bak kendimi az kaldı az şaka maka bak dün bir arkadaş doğuma gitti böyle tek tek dökülecek grup ay kimdi o arkadaş nasıl oldu acaba yazdı mı tekrar ben görmedim de

Yok tekrar yazmadı henüz bende onu takipteyim inşallah sağlıkla almıştır kucağına erkendi biraz haftası

Kızlar ben çıktım kontrolden nts sancı yoktu coaspirni kesti Dr 2800 lerde kilosu 10 gün öden gidiyor yüzünü göstermedi yine akıntı normal dedi çok rahatsız ediyorsa bir şey yazmayayım dedi ritmik düzenli olmadığı sürece kasılmalar bormal doğum hazırlığı dedi haftalık kontrollere düştük 8 gün sonra bir sonraki randevum

Bi şey söylemedi ama 1 hafta sonra randevum var normal doğum planlıyorduk o zaman bi Şey söyler diye düşünüyorum söylemezse kendim soracağım. İnternette baş aşağı dönmesi için bi tane hareket var onu denedim ama çok tehlikeli bi hareket az kalsın karnımın üstüne düşüyodum eşim olmasaydı. Umarım baş aşağı dönerler bende bu konuda çok stresliyim

Kizlar ıslak mendil ne kullanıcaksınız bebekler için bide banyo için hangi seti aldnz mustela aldm ama içerik olarak nasıl sizce
İlk aylarda pamuk kullanacağım ama dışarıya çıktığımızda pamuğun olmadığı durumlarda sleepy yenidoğan ıslak mendilini aldım onu kullanacağım. Banyo seti olarak mustela aldım içeriği bana göre gayet temiz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…