2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy evet asagı inmişş ve karnın baya büyük maşallahh ben 36 olacagım kiloluyum bebegim de normalden iri bu kadar değil yine de

Ben bu kadar karınlıyım yine yer vermiyorlar artı 3 yaş oğlum da var yani ama yok hepsi benden daha yaşlı daha ağrılı daha zor durumda canım hadi yaşlılar neyse de çok fazla genç gözümün içine baka baka oturmaya devam ediyor benim sol bacağım sakat çok ayakta duramıyorum kalça çıkığım var ama insanlarla uğraşmayalım diye cengavere döndük

kafa biraz da yapısal bir şey. diyabete dikkat edebilirsin ama az yemene gerek yok bence. inşallah sağlıkla doğar

ayyyy evet asagı inmişş ve karnın baya büyük maşallahh ben 36 olacagım kiloluyum bebegim de normalden iri bu kadar değil yine de
Bu sefer iç karnım az heralde ilk doğumumda bundan azdı karnım ve daha haftam da var büyür daha da hareket etmek birşeylere uzanmak eğilmek oturmak hak getire anca yatıyorum

Oy kızlar kızlar çok fena bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı dün gece uykudan uyandırdı resmen. Hareketlerimi çok kısıtlıyor artık. 35+3 oldum. Bugün doktora gidiyorum uzun bir aradan sonra belki ilk nst yapılır. Heyecan da var vallahi bakalım kaç kg olmuş benim Rüzgarım herşey yolunda mııı. Yolun sonlarına geldiğimize inanamıyorummm

Az kalmış bekler yaa benim kızımda da son 1 ay karnım asagı inmişti 40. Haftada doğdu
Ya kilolu olma ihtimali var 38-39 da 4 olabilir o yüzden içim bir yandan erken doğsun sağlıklıysa eğer diyor. İlk oğlum 36. Haftada 3.1 kilo doğdu sağlıklıydı da. Hani en azından 39 u beklemesin 37 38 gibi kendi gelmeye karar versin de sezeryane gireyim istiyorum bir yandan. Bir de ilk şekerim çıkmamıştı 1 aydır sonradan şekerim çıkmış neyse ki suyum iyi o korkutuyor biraz beni işte

Ayy benim de oğlumun adı rüzgar efe olacak ilk defa aynı adı görüyorum

Yaa şeker büyük sıkıntı bazen ağlamak istiyorum ben sıfır şeker ile gidiyorum bende ekmek tam buğday unu canımın o kadr çok çektiği şey var ki patso kumru şerbetli tatlı şeker psikolojimi bozuyor yiyememek

Evet sürekli son zamanlarda arttı diyebilirim. Allahtan evdeyim sürekli çamaşır değiştirebiliyorum. Ama yine de rahatsız edici
Evet yaaa beni de çok rahatsız ediyor gerçekten akıntı normal diyorlar ama bilmiyorum bugün Dr onu da soracgım

İlkinde şekeri en başından yaşadım yani testten itibaren çok çok zorlanmıştım zaten yemek konusunda sıkıntı yaşayan biriyim yiyebildiğim 2 şeyle 3 ay geçirmiştim. Bunda çıkmamış olsa bile yine de diyet yapar gibi besleniyordum ama şu son 1 ay benim için inanılmaz stresli geçti ve sonucunda nabız yüksekliği tansiyon yüksekliği şeker yüksekliği yemek yiyip bayılma ellerde ayaklarda sinir sıkışmaları uyuşmalar yaşamaya başladım... Ve tek başımayım iyice bunalıma girdim. 3 yaş oğlum var yemek yiyip uyuya kalıyorum birden yanında 2 saate yakın tek kalıyor yanımda oyuncak getirip oyun oynuyor ben uyanana kadar kendimi deli gibi suçlu hissediyorum onu yalnız bıraktığım için... Uyanır uyanmaz annecim uyandın mı diyip sarılıyor da biraz kendime geliyorum

Çocuk doktoru arkadaşım mustelayı önerdi eltim de önce mustela kullandım şimdi ecowell kullanıyorum memnunum dedi. Islak mendil için bütçe varsa en iyisi waterwipesmış ben iki üç aylık ondan aldım
Cok iyi bunu ilk kez duydum araştirayim waterwipesi

ben pamuk aldım ilk aylar pamuk kullanacagım. daha sonra ıslak mendile gecerim ama nolur nolmaz diye sleepy aldım
Ben de aslında böyle yaptim stok yapmadim zaten cok nolur nolmaz iyi gelmez belki sleppy die pamuk aldim suyla kullanirim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…