2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah cnm çatlak bende de olmadı sanıyordum olmuş altta kalmış görmemişim.kırmızı kırmızı suanda nasıl geçeçek onlar ya

Maşallah kız çatlak yok gibi pürüzsüz gözüküyor evet inmiş aşağı gerçekten benimde indi canm çok belli bende 35. Haftadayım
Yok kız bayaa çatlak var karnımın altında bir anda çok hızlı büyüyünce deri de dayanamadı... Ama en azından yanlar ve üstte yok sadece ön kısmında 10 tane uzunlu kısalı var aman olsun o kadar da canıım 150 boyla 180 adamın çocuklarını taşıyorum ikidir bu deri çatlamayacak ne çatlayacak

şey demek istiyorum çok güzel karnın var tam hamile gibi benim hala belli değil hamile olduğuma ikna etmem gerekiyor dışarda insanları. bana çokta inmiş gibi gelmedi ama bende pek anlamam zaten hamişlik çok yakışmış

Maşallah cnm çatlak bende de olmadı sanıyordum olmuş altta kalmış görmemişim.kırmızı kırmızı suanda nasıl geçeçek onlar ya
Bende yok sanıyordum meğerse göremediğimdenmiş ya çstlak öyle yada böyle gider gitmese de sıkılaştıkça daha az göze batar ilk oğlumdan kalanları neredeyse görmüyordum bile şimdi karnım büyüyünce yine belli oldular o kadar

ben tüp bebekle hamileyim. doktorum ozellikle nar ye diyordu rahimi güclendiriyormuş her gün ye diyordu hatta.ben de arastırdım rahime faydalı diye yiyordum gordukce alıyordum
Afiyet olsun canım evet bende araştırdım ama ilk başlarda doktor öyle diyince tereddüt ettim bende ama yarın soracam tekrar

Ben bundan daha ufak karınla doğuma girmiştim yav ilk defa bu kadar büyüdü hala da zaman var hala büyüyor 2.5 kilolardaki hali buysa 3 lere daha var bu kez oğlum babasına çekmiş iri bir bebek boy olarak gövde olarak. Kafa iriliği zaten şart gibi bir şey bizde ben koca kafa eşim koca kafa ilk oğlum minyondu ama kafası karnımdan zor çıktı sezeryande ayrıca çok teşekkürler gerçi top yutmuşa benzemesem ve yuvarlanıp durmasam daha çok sevinebilirdim

Benim diyet hiç etkilemedi ya suyum fazlaydı o azaldı evet ama kafası hala ilerde. Kilosu hala önde gidiyor. Belki diyete dikkat etmesem daha da öne geçecekti onu bilemiyor tabi insan. Ama doktorum üzerine basa basa bu bir anomali değil bebek gayet sağlıklı görünüyor korkmanı gerektirecek bir durum yok dedi. Son zamanlarımız artık elimizden geldiğince yediklerimize dikkat etmekte fayda var tabi ama bunu da düşünüp canını sıkma. Sıkıntılı olacak bir durum olsa eminim söylerdi doktorlar.

Ayy iyi yine yaa benim baya çatlağım var biraz da iç karın meselesi dediğin benim de iç karın olayım hiç göbeğim rahat senin kadar büyük neyse yaa anne olmak fedakarlık çatlatacağız
Boyu haftasına göre uzun mu bizim de önden gidiyor biraz

Ben devlete gidiyorum hiç boyunu söylemediler malesef karın çevresi kafa çevresi vs sadece onlara bakıyor 3 aydır çocuğun boyunu bilmiyorum sadece iri olduğunu ve hafta olarak büyük olduğunu söylediler

Ben devlete gidiyorum hiç boyunu söylemediler malesef karın çevresi kafa çevresi vs sadece onlara bakıyor 3 aydır çocuğun boyunu bilmiyorum sadece iri olduğunu ve hafta olarak büyük olduğunu söylediler
Bende haftasına göre uzun biliyorum bana da Dr hiç boyunu cm olarak söylemedi

o zaman bu babasına çekmiş desene. Kız tadını çıkar vala bak. Millet kafasını sırtını hissediyor bende tık yok. Bir insanın iç karnı da benim kadar geniş olmaz ayol. Doğuracam gitcem hala hamile göbeğine sahip değilim. Otobüste yer istemeye utanıyorum şişman sanıyorlar oysaki hamileyim

benim yarın bitiyor rapor. bugün gideceğim doktora sorayım yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…