Bi şey söylemedi ama 1 hafta sonra randevum var normal doğum planlıyorduk o zaman bi Şey söyler diye düşünüyorum söylemezse kendim soracağım. İnternette baş aşağı dönmesi için bi tane hareket var onu denedim ama çok tehlikeli bi hareket az kalsın karnımın üstüne düşüyodum eşim olmasaydı. Umarım baş aşağı dönerler bende bu konuda çok stresliyim
Benim de inat kızım dönmediğinden bunda da korkuyorum dönmicek diye ssvd denemek istiyorum cünkü cok istiyorum vajinal dogum. Benim doktorum tavsiye etti o hareketi fotosunu atayım ama yalnız yapma dedi. Sen o pozisyondayken eşin de kalcanı sallayacak 1-2 dk diyor ama ben 1 dak anca dayanabiliyorum sonra 15 dk sag tarafına yatıcaksın. 2 haftadır yapıyoruz birazdan randevum var doktorumdayım ama bence dönmedi. Zaten doktorun ebesi demişti bu haftalarda bebek büyük bir hareketle döner anlarsın diye bir degişiklik yok maalesef hareketlerinde
Benim de inat kızım dönmediğinden bunda da korkuyorum dönmicek diye ssvd denemek istiyorum cünkü cok istiyorum vajinal dogum. Benim doktorum tavsiye etti o hareketi fotosunu atayım ama yalnız yapma dedi. Sen o pozisyondayken eşin de kalcanı sallayacak 1-2 dk diyor ama ben 1 dak anca dayanabiliyorum sonra 15 dk sag tarafına yatıcaksın. 2 haftadır yapıyoruz birazdan randevum var doktorumdayım ama bence dönmedi. Zaten doktorun ebesi demişti bu haftalarda bebek büyük bir hareketle döner anlarsın diye bir degişiklik yok maalesef hareketlerinde
Eşimle bende bu hareketi denedim 20 sn zor dayandım ellerim kaydı eşim tutmasa karnımın üstüne düşecektim az kalsın korktum valla bi daha dener miyim bilmiyorum.
Umarım bebişler bizi zorlamadan baş aşağı dönerler
Oy oy genceciksin 33 yaşındayım bende . Bir an daha da yaşlı hissettim bak kendimi az kaldı az şaka maka bak dün bir arkadaş doğuma gitti böyle tek tek dökülecek grup ay kimdi o arkadaş nasıl oldu acaba yazdı mı tekrar ben görmedim de
Kızlar ben çıktım kontrolden nts sancı yoktu coaspirni kesti Dr 2800 lerde kilosu 10 gün öden gidiyor yüzünü göstermedi yine akıntı normal dedi çok rahatsız ediyorsa bir şey yazmayayım dedi ritmik düzenli olmadığı sürece kasılmalar bormal doğum hazırlığı dedi haftalık kontrollere düştük 8 gün sonra bir sonraki randevum
selam kızlar kontrolden çıktım 36+0
47cm 3100 gr biraz sancım çıktı hayta 1 kere 60a çıktı hissettim onu korktum da sonra 2 kere de 40 lara çıktı normal dedi doktor
1 hafta 10 güne doğurursan normal yaparsın yoksa 25inde ben alırım dedi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Ayyyy yavaş yavaş doğumlar mı geliyor ne . Her doktordan çıkan doğumdan konuşuyor artık heyecan yaptım. Bunların hepsi kasımın ilk haftası anneleri demi. Kasımın son haftası anne olacaklar daha zaman çok
Ayyyy yavaş yavaş doğumlar mı geliyor ne . Her doktordan çıkan doğumdan konuşuyor artık heyecan yaptım. Bunların hepsi kasımın ilk haftası anneleri demi. Kasımın son haftası anne olacaklar daha zaman çok
Tombik bebişkoları çok içerde tutmak istemiyorlar galiba doktorlar Bana da son gidişimde tutabildiğimiz kadar tutacağız içerde dedi geriden geliyor diye ama suyunda azalma dopplerde sıkıntı da görürsem gün veririm hemen alırız dedi. Şimdi çok korkuyorum gittiğimde sıkıntı görürse alalım derse diye valla ben kasımı görmeden yok tövbe hazır değilim
Naptın canım? Nasıl geçti Kontol? Bizim de vardı bugün. 37+0 olduk. Erkek bebek olduğu için biraz böbreklerinde genişleme var dedi. 3074gr dedi. Kafası 39+4 ile uyumlu artık merdiven in çık, yürüyüş yap dedi
Canım gaviscon double action denedinmi bilmiyorum ama ben baya şişe şişe ondan içiyorum benim normaldede reflu problemmi var baya rahatlatıyor doktor istediğin kadar iç hiç bı zararı yok dedi normal gaviscon değil ama double action etki etti bana
Tahin, gaviscon ve rennie duo bende ise yaramadigi icin Lansor kullanmaya basladim. Aklinda olsun eger bunlar ise yaramazsa doktordan ilac tavsiyesi isteyebilirsin. Bu sekilde hayat kalitesi ciddi anlamda dusuyor cunku
Naptın canım? Nasıl geçti Kontol? Bizim de vardı bugün. 37+0 olduk. Erkek bebek olduğu için biraz böbreklerinde genişleme var dedi. 3074gr dedi. Kafası 39+4 ile uyumlu artık merdiven in çık, yürüyüş yap dedi
Tombik bebişkoları çok içerde tutmak istemiyorlar galiba doktorlar Bana da son gidişimde tutabildiğimiz kadar tutacağız içerde dedi geriden geliyor diye ama suyunda azalma dopplerde sıkıntı da görürsem gün veririm hemen alırız dedi. Şimdi çok korkuyorum gittiğimde sıkıntı görürse alalım derse diye valla ben kasımı görmeden yok tövbe hazır değilim
Bende o kadar kasıma şartlamışım ki kendimi normalde 17 Kasım benim . Nerdeyse kasımın 3. Haftası aslında . Geçen kasımın ilk haftası olabilir sanki 39/40. Haftalara kalmıcak gibi bebe dedi. Ben dedim hazır değilimçanta hazırlamıyorum ya sanki hazırlarsam hemen doğum olacak gibi geliyor
Ay merakla bekliyorum bakalım ne durumdayız en heyecanlı döneme girdik bence burda birbirimizi tanımadan heyecanlarımıza ortak olmak ne güzel bir şey kimse birbirini tanımadan dertlerini anlatıp gönlünce dedikodu falan yapıyor bence harika bir site