Bende bazı günler farklı ağrım oluyor aha bugün doğuracak mıyım acaba diyorum diken üzerinde bekliyorum doğum çantamı defalarca açıp eksik var mı acaba diye bakıyorum
Ay merakla bekliyorum bakalım ne durumdayız en heyecanlı döneme girdik bence burda birbirimizi tanımadan heyecanlarımıza ortak olmak ne güzel bir şey kimse birbirini tanımadan dertlerini anlatıp gönlünce dedikodu falan yapıyor bence harika bir site
Ayyyy yavaş yavaş doğumlar mı geliyor ne . Her doktordan çıkan doğumdan konuşuyor artık heyecan yaptım. Bunların hepsi kasımın ilk haftası anneleri demi. Kasımın son haftası anne olacaklar daha zaman çok
Bende temmuz annesiydim haziranda doğurdum burda da kaderim öyle olcak gibi
Bugün kontrolün vardı benimde 48cm 2.6kg 34+3 normalde 35+1 çıkıyo bakalım oğlum gibi gelirse kızçemde max 12 13 günüm var
selam kızlar kontrolden çıktım 36+0
47cm 3100 gr biraz sancım çıktı hayta 1 kere 60a çıktı hissettim onu korktum da sonra 2 kere de 40 lara çıktı normal dedi doktor
1 hafta 10 güne doğurursan normal yaparsın yoksa 25inde ben alırım dedi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Ayyyy yavaş yavaş doğumlar mı geliyor ne . Her doktordan çıkan doğumdan konuşuyor artık heyecan yaptım. Bunların hepsi kasımın ilk haftası anneleri demi. Kasımın son haftası anne olacaklar daha zaman çok
Kızlar merhaba bugün randevum vardı nst çekildi ve sancım çıktı. Ben az çok hissediyordum zaten karnımda sertlik ve kasılmalarım oluyordu. Bebeğim bugün 34 haftalık doktor nst bakıp daha çok küçük neden böyle az mı su içiyorsun dedi enfeksiyondan olabilir dedi ve idrar tahlili istedi. Şehir dışında işlerim vardı açıkçası dışarıda tuvaelte girmemek için su içme olayını azalttım gerçekten enfeksiyon olmuş olabilir ama idrarda yanma akıntım yok. Bu sancı olayı canımı çok sıktı henüz çok küçük gerçekten hafta olarak aniden bir şey olur mu diye gerildim.
Kızlar merhaba bugün randevum vardı nst çekildi ve sancım çıktı. Ben az çok hissediyordum zaten karnımda sertlik ve kasılmalarım oluyordu. Bebeğim bugün 34 haftalık doktor nst bakıp daha çok küçük neden böyle az mı su içiyorsun dedi enfeksiyondan olabilir dedi ve idrar tahlili istedi. Şehir dışında işlerim vardı açıkçası dışarıda tuvaelte girmemek için su içme olayını azalttım gerçekten enfeksiyon olmuş olabilir ama idrarda yanma akıntım yok. Bu sancı olayı canımı çok sıktı henüz çok küçük gerçekten hafta olarak aniden bir şey olur mu diye gerildim.
Ya gerçekten rutinden çıkınca su azaltılıyor bende bi ara azaltmıştım ama çok önemli ihmal etmeyin, birde kasılma nasıl mesela bilmediğim için henüz basıma gelirse anlayayım
Bir de şeyim ve iç bacaklarım ağrıyor yani vajinaya yakın yerlerim bunu sormayı unuttum doktora çok yaşıyorum aslında bunu ama bununla ilgili doktoru ile görüşen oldu mu? Yarın yeniden gidicem. Nst sancım çıkarsa serum verilmesi gerektiğini söyledi
Bir de şeyim ve iç bacaklarım ağrıyor yani vajinaya yakın yerlerim bunu sormayı unuttum doktora çok yaşıyorum aslında bunu ama bununla ilgili doktoru ile görüşen oldu mu? Yarın yeniden gidicem. Nst sancım çıkarsa serum verilmesi gerektiğini söyledi
Bugün vardı benim kontrolüm benimde alt bölgemde iç bacağımda çok ağrı var bebek baş aşağı doğum pozisyonunda dedi bide enfeksiyon var ikiside sebep olabilir dedi
Kızlar nar konuşulmuş ben tüp bebek tedavisi gördüm o zaman rahim hekiltirnek için nar suyu içtim hep transfere kadar ama transferden sonra doktor bana da yasak koymuştu nedeni olarakta nar rahimde kasılma yaparmış bu da düşüğü yada erken doğumu tetiklermiş hatta hurma içinde aynısı geçerli transfere kadar hurmada yedim transferden sonra yasaktı zaten doğuma yakın hurma öneriyorlar nedeni bu
Bebeğin boyu benimde doktor haftalık ve mm olarak hesaplıyor ama kendiniz hesaplayabilirsiniz ultrasondaki fl değerini 7 ile çarparak bebeğin boyunu bulabilirsiniz
Bugün vardı benim kontrolüm benimde alt bölgemde iç bacağımda çok ağrı var bebek baş aşağı doğum pozisyonunda dedi bide enfeksiyon var ikiside sebep olabilir dedi
Ayyy bende öyle diyordum ama doktorum bana Salı günü bacak boyu önden gidiyor sığamıyor daha da sığmayacak 32. Haftada bu kadar uzun olursa dedi doğuma kadar 60 cm geçer 38-39 gibi bidaha bakalım dedi o yüzden beni biraz korku sardı
Bende temmuz annesiydim haziranda doğurdum burda da kaderim öyle olcak gibi
Bugün kontrolün vardı benimde 48cm 2.6kg 34+3 normalde 35+1 çıkıyo bakalım oğlum gibi gelirse kızçemde max 12 13 günüm var
Bizim de bugün kontrolümüz vardı 35. Haftadayız tam bebiş boy ve kiloları aynı sizin gibi. Kanala yerleşmeye başlamış son zamanları çok beklemeyecek gibi dedi biraz korktum açıkçası. 38 i görür müyüz dedim 37 yi bi görelim de dedi geciktirmek için falan herhangi bişey yapılmalı mı diye sonradan aklıma takıldı. Bebiş çok önde gidiyordu her kontrolde bu sefer haftasında çıktı tam. Bulantım devam ediyor hala hiç yemek yiyemediğim için sanırım. Önceki doğumunuz kaçıncı haftada olmuştu acaba
Ayyy bende öyle diyordum ama doktorum bana Salı günü bacak boyu önden gidiyor sığamıyor daha da sığmayacak 32. Haftada bu kadar uzun olursa dedi doğuma kadar 60 cm geçer 38-39 gibi bidaha bakalım dedi o yüzden beni biraz korku sardı
Bizim de bugün kontrolümüz vardı 35. Haftadayız tam bebiş boy ve kiloları aynı sizin gibi. Kanala yerleşmeye başlamış son zamanları çok beklemeyecek gibi dedi biraz korktum açıkçası. 38 i görür müyüz dedim 37 yi bi görelim de dedi geciktirmek için falan herhangi bişey yapılmalı mı diye sonradan aklıma takıldı. Bebiş çok önde gidiyordu her kontrolde bu sefer haftasında çıktı tam. Bulantım devam ediyor hala hiç yemek yiyemediğim için sanırım. Önceki doğumunuz kaçıncı haftada olmuştu acaba
Şahsen 34ü gördükten sonra korkmuyorum genelde 2kg olmuş oluyolar 34ten sonra sağlıkla buyursun gelsin kafasındayım oğlum 36+6da doğdu ama yaklaşık bir hafta 1cm açıklıkla gezdim ve nişanım gelmişti en son suyum geldi. Korkulacak bişey yok valla sancı başlar suyun gelir haftaları ilerde şükür atlatırlar küveze bile girmezler bence ve şu zamanda güzellemesini yapmıcam özellikle ortalıkta dönen o saçma video sonrasında ama tecrübeyle konuşuyorum vajinal doğum korkulacak bişey değil 13 saat sürdü ilk doğumum ve tek bir kötü anım yok şükür