2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kız 60 cm ne maşallah, sen yenidoğan kıyafeti alma bari onlar 50-51 cm oluyor hep.

Ben sordum gayet normal dedi ntsm de normaldi ama

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.
Kasım annesi olacağım derken Ekim annesi oldum Şükürler olsun oğlum yanımda Sağlığı da yerinde Allah geride kalan arkadaşlarımı sağ salim evlatlarına kavuştursun. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Ay hadi hayırlısıyla şıp diye doğurmayı nasip etsin Allah sağlıkla

Yaaaaaaa çok mutlu oldum çok şükür Allahım esirgesin size bağışlasın hayırlı oldun ilk anne

Nasıl oldu doğum nasıl geçti vaktin varsa çok merak ediyorum bizimle de paylaş

Ayy çok sevindim canım bizim yerimizede kokla öp bolca

Yaaa çok sevindim canım. Gözün aydın biraz anlatsana kaç kg doğdu nasıl geçti

Gözün Aydın cnm açıklama da bekliyor biz garipler uygun olduğunda yazar mısın nasıl geçti kilosu nasıl sağlığı iyi mi ?

R rose
allah sağlığınızı versin ikinizinde darısı hayırlısıyla başımıza

Evet tahmini doğum tarihim 7 Kasım aslında ama Ekim olacak artık
Sancılarda sen ne hissediyorsun kuzu? Nasıl anlaşılıyor ? Sağlıkla gelsin inşallah
40 lardaki sancısı sadece alt karnımda ufak kasılma olarak hissettim
60 olanında tüm karnım kasıldı ve alt karnımda hafif bi adet sancısı gibi hissettim
Yaaa sen bizim ilk annemizsin artık
Çok şükür sağlıkla kucağıma aldın
rabbim hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin

Hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün inşallahh

Benim de korkum küçük olup küveze girer ayrı kalırım diye ciğerleri gelişmemiş olursa diye açıkcası. Yoksa normal doğum olmasını çok istiyorum zaten. sadece sağlıkla büyüyüp öyle gelsin istiyorum. Bir de dolabı bugün geldi eşyalarını yerleştirmeyi ev temizliği herşeyi gelecek haftalara saklamıştım birden şok oldum doktor öyle söyleyince

Maşallah size Allahım hayırlı evlat eylesin sağlıkla büyüsün analı babalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…