2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ay dünden beri kaç kere girip baktım senden bir haber var mı diye :) çok şükür canım benim, darısı kızlarla bizim başımıza inşallah. Bebeğini güle güle büyüt, ikinizin de iyi olmasına çok sevindim. Doğum nasıldı suyum geldi yazmıştın normal mi sezeryana mı aldılar malum birçoğumuzun ilk gebeliği doğum korkusu da var merak ettm

Gözünüz aydın canım vallahi hepimiz seni merak ettik Sağlıkla büyütün yavrunuzu

Bişey olmaz inşallah iyi düşün pozitifi çağır ama 34ten sonra küvez oranları baya düşük ben 35.haftada dolap yerleştirdim evi koltukları temizlettim iyi ki yapmışım yetişmeyecekti yoksa ufaktan başlasan iyiolur gibi

Ay çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün şükürler olsun ikinizde iyisiniz

Sağlıkla analı babalı büyüsün canim surpriz yaptı bebegin sana

Kızlar Nstde bu şekilde yükseklerde sancı çıkması normal mi? Yani anormal bence ama çok yüksek olması daha anormal gibi Henüz 34. haftada ve sancıyı hissediyorum ama çok değil açıkçacı.

Eklentiler

• IMG_3365.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar Nstde bu şekilde yükseklerde sancı çıkması normal mi? Yani anormal bence ama çok yüksek olması daha anormal gibi Henüz 34. haftada ve sancıyı hissediyorum ama çok değil açıkçacı.
Neden bu kadar yüksek doğuruyor musun yoksa

Cnm kaç seninki suan benim 32 de 42 cm di
47 cm canım şu an 2 hafta önden gidiyor bacak boyu dedi doktor genetik büyük ihtimalle baksana anneye babaya dedi hatta bize çünkü ben sedyesine sığmıyorum doktorun eşimde 190 nerdeyse bu arada ailede en kısa ben desem yeridir halamız 180 dayılarımız 190

İkinizin de sağlıklı olmasına çok sevindim çok şükür canım. Şimdi mis kokuyla bir ömür zamanı

Günaydin kizlar 35 haftalığım şuan bu sabah yine regl ağrisi gibi ağrilarla uyandım karnımda bi ağri yokluyor bu nedir tam olarak anlamadim

Olur valla cnm bittiği zaman da bişi yazması gerekiyor mu ? Vs.
sordum canım . rapordaki çalışma günün bitince otomatik sistem çalışamaz a dönüyor dedi. 16 hafta eklediğinde son günü bulursun ya da sistemden bakarsınız dedi doktorun sekreteri

oyyy maşallah . ben dün kontrole gittim çok hareketli nst de sancı çıkmadı ama aralarda ölçemedi de çok zayıf 2500 . 37+0 olduk bugün . haftaya cumartesi çatı kontrolü için çağırdı. sonra 25 ekim'e de randevu al dedi. merdivene bende başlıcam bakalım bugün işte son günüm

bende çanta daha hazırlamadım yavrum aynı düşünceden dolayı ama artık bu hafta hazırlarım

yaaa çok sevindim çok duygulandım. aminnnnnn. Maşallahh sağlıkla büyüsün annesiiiiii

Hahahahah evet ayarlamaları yaptım inşallah 37 ye kalmadan temizlik ve hazırlık bitmiş olacak bebişim beklerse

Haklısın kimse madalya vermeyecek ben memurum doğum izni sonuna ücretsiz izin alacağım bi süre. Tek maaş nasıl yapacaksınız diyenlere bunu eşim düşünsün diyorum, gerekirse taşı sıksın suyunu çıkarsın ben 4 aylık bebeği evde bırakıp işe gitmek istemiyorum bu konuyu düşünmesi gereken ben değilim. Bencillik bile olsa.

Seninle aynı şeyi düşünüyorum en az 2 yaşına kadar kendim bakmalıyım onun bana ihtiyacı var her kafadan bir ses çıkıyor gerçekten ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…