Merhaba
Evet doğru söylüyorsunuz, bunu yıllar sonra anladım, ilk çocuk olmanın verdiği acemilikler başka zorluklar, ve çok kişide benzer durumlar..
dersleri gayet iyi, arkadaşlarına göre ekstra zorlanmasına rağmen başarılı yavrum. Biz öğretmen yüzünden çok stres olduk ödev çok veriyor yaptırın diye de baskı baskı durumu anlatmamıza rağmen.. eşime dedim ki, bırak çocukluğunu yaşayamıyor yapabildiği kadar yapsın kalsın gerisi ya başarısız olacaksa olsun mutsuz olup dersten okuldan soguyacagına. öyle böyle bugün okuma bayramı var. Çok güzel bir gün
Kadın kadının yurdudur diye yazmıştı biri kim hatırlamıyorum. Çok sağ olun anlaşıldığımı hissettim
Normalde çalışıyorum öğretmenim, okul evimize çok uzak, mecbur çocuğun okulunu iş adresimize göre ayarladık. Şu an arabam da olmayınca okuluna ben gidemiyorum yoksa en büyük umudum çocuk okula başlayınca velilerle iletişim kurmaktı. Okulda ya da çalışma hayatı diyeyim iş arkadaşlıgı başka oluyor ötesi olmuyor. Ama şu var, daha önce küçük şehirlerde yaşadım ilk atandığım yer, eş durumuyla gittiğim yer, aile dostluklarımız vardı arkadaşlarım vardı gidip geliyorduk. Burda bir türlü çevre edinemedim ilginç bir şekilde. Vardır bir hayır diyorum..
Gerçekten bu grup iyi ki var, Allah hepinize iyilik güzellikler versin tüm kalbimle diliyorum kimse kımseyi kınamadı şu güne kadar takipteyim, yardımcı olamaya çalışan tecrübelerini paylaşan.. ne güzel. Tüm dünya bu grup ruhuna sahip olsa