Selam olsun meslektaşıma okulumu sevsem de, arkadaşlık ayrı yakınlık dostluk ayrı
Bari çay olsaymış benimki 7 yıldır burdayım bir kere kahveye gelmedi ben bir iki gittim baktım o gelmiyor ben de bıraktım hep eşlerle akşam oturması şeklinde ilerliyoruz. Davet bekliyor heralde..
Yoruyor insanı hem zihnen hem fizikten. Artık biraz olsun salmak normalleşme istiyor insan. Ama kilosuna da kafayı takıyor. Deneyelim bakalım 1,2 hafta daha. Bende gece fln uyandırıp emziriyorum Napalım uyku yok o kilo alsın da
Kafanı çok yorma kuzum çişli bez sayısı yeterliyse valla çok da takılmamak lazım. Ben bugün sağlık ocağına gittim hastaneyle çok farklı çıktı şimdi de 4 günde 400 gr almış gibi gözüküyor ama öyle değil işte tartılar birbirini tutmuyor. Hep aynı yerde aynı saatte tartılmak lazım sen öyle mi yapıyorsun
Biberon reddi yaşıyorum arkadaşlar ne avent ne lansinoh ne mamajoo 3ünü de almıyor. Emzirdikten sonra veriyorum mamayı ama 2dir almıyor çocuk biberonu. Ne yapacağımı bilmiyorum
Bizde de oldu bir hafta kadar. Ben de evdeki biberonları denedim, normalde Dr.browns veriyorduk hep. Anakucağında dik oturtarak veya kucağımda sırt üstü hafif dik tutarak bi şekilde verdim. Bazen babası veya annem besliyordu kişi değiştiriyorduk. Ben stres yapınca daha da çok reddediyordu o yüzden sakin olmak lazım illa ki beslenecek. Bizim kendiliğinden geçti neden oldu bilmiyorum benim bebeğim de 9 haftalık tam.
Ya eveett evet kafayı yicem önceden kucağımda 2 saate yakın uyutabiliyordum artık kucağımda bile hemen uyanıyor hatta bugün 20-30 dk anca uyudu zaditen diye bi ilaca başladım şok uyku yaparmış ona rağmen uyumadı bugün
Kafanı çok yorma kuzum çişli bez sayısı yeterliyse valla çok da takılmamak lazım. Ben bugün sağlık ocağına gittim hastaneyle çok farklı çıktı şimdi de 4 günde 400 gr almış gibi gözüküyor ama öyle değil işte tartılar birbirini tutmuyor. Hep aynı yerde aynı saatte tartılmak lazım sen öyle mi yapıyorsun
Benim hemen hemen Dr tartısıyla saglıkocagı arası 100 gr oynuyor. İkisinde de takip ediyorum şuan. Çiş gayet cok. Sorunumuz kaka ve gaz bu ara. Valla salmak istiyorum ama yavrum kınıyor. Her okuduğumu kafama takıyorum acaba süt alerjisi olabilir mi diye düşünüyorum şimdi de
Biberon reddi yaşıyorum arkadaşlar ne avent ne lansinoh ne mamajoo 3ünü de almıyor. Emzirdikten sonra veriyorum mamayı ama 2dir almıyor çocuk biberonu. Ne yapacağımı bilmiyorum