- 18 Ağustos 2022
- 2.902
- 4.101
- 83
hayir silmiyorummGünlük siliyor musun canım? Bizde de oluyor ben çareyi sabah akşam silmekte buldum. Nemlendirici sürdüğümde hava almadığı için yapış yapış oldu.
Kızlar
Bu ekran olayını nasıl aşiyorsunuz ben aşamadim da kaynanalarla yan daire otuuryoruz görümceler arayınca kamerayı üç aylık oğlana gösterip bak oglum hala hala diyor sanki anliyor çocuğum ya gösterme çocuğa ekranı onlar aşiliyor mesela ben göstermiyorum eşim uzakta o bile kisa tutuyor görüşmeyi kapatiyor hemen ya
Siz=biz tam bizi anlattın gece geç yatıyor sabah 10 a kadar bir şekilde uykumuzu alıyoruz ama sonra tüm gün mızmız dışarı 2. Çoçuk galiba diye biraz daha rahatız birde rapor aldım işe başlamadan biraz takılayım istiyoruz çıkıyoruz o yüzden benim kızımdan kalma emzirme önlüğü var ağladığı an oturup emziriyprum onunörtüp hiç çekinmiyorum gözükmüyor bir şeykizlar uykuyla basimiz dertte gece uykusunda tek sorum gec yatmasi onum disinda bir sorun yok ama gunduzleri yarim saat uyuyordu max. o yetiyordu ama artik sanirim yetmiyor tum gun uykulu uyumuyorda uyusa bile artik yarjm saat bile uyumuyo durup durup aglamak geliyor icimden okadar bunaldim ki lohusalik piskolojisinj yeni yasiyo gibiyim 3 aylik olduk daha hala disari adim atamadik ailelerw gidiyoruz sadece okadar. baska bir yere gitmeye kalksak naisl gidecegiz saat basi emiyor buyuk sehirde en yakin yer yarim saat yol biberon almjyor sadece anne sutuyle besleniyor yani disarda bile bitisik yasiyoruz cok bunaldim gunduzleri hic degulse keyifli olsa cok daha kolay gececek bu donem ama yok keyifli oldugu anlar o kadar zevkliki. ama onun disinda ful gozler yari acik yati kapali mizmizlaniyor
Ben üstelik inatçı bi konak kafasına sürerken oralalarasa zeytinyağ sürdüm ve banyoda yıkadım ara ara da öustela yağ madecasol sürüyorumkizlar oglumun kulaginin arkasi konak gibi egzama gibi oldu nemlendiriyorum surekli ama bir kismi gecti bir kismi hala var yasayan varmi neyapmaliyim?
Bizim oldu yavrum konak ama ensesine yakın . doktorumuz söyledi Zeytinyağı ile karbonatı karıştırıp sürdüm bir saat bekledik azaldı üç kere de falan biter dedikizlar oglumun kulaginin arkasi konak gibi egzama gibi oldu nemlendiriyorum surekli ama bir kismi gecti bir kismi hala var yasayan varmi neyapmaliyim?
ay ben tek çocukla cokk zorlaniyorum gunduzleri seni dusunemiyorum iki cocukSiz=biz tam bizi anlattın gece geç yatıyor sabah 10 a kadar bir şekilde uykumuzu alıyoruz ama sonra tüm gün mızmız dışarı 2. Çoçuk galiba diye biraz daha rahatız birde rapor aldım işe başlamadan biraz takılayım istiyoruz çıkıyoruz o yüzden benim kızımdan kalma emzirme önlüğü var ağladığı an oturup emziriyprum onunörtüp hiç çekinmiyorum gözükmüyor bir şey
Benimde öyle canım artık saç taramak falan istemiyorum zaten ince telli saclarim azicikti iyice azaldilar dokulenin yerine çıkıyor ama onlar uzayana kadar ben kel kalırım kesinKızlar saçlarım avuç avuç dökülüyor ya sizde durum nedir?
Cuma sabah olduk ilk çişinde ağladı baya 2-3 dk diğer çişlerinde az az ağladı akşam calpol verdim, bu sabahta huzursuzdu birazZor oldu mu canım sünnet
Benimde gece uykusu sıkıntılı bu saat oldu yok eşimle iyice kanka olduk adam bi umut bekledi dayanamadı vurdu kafayı yattı biz hala uyuycaz açıyor gözü egu diyor sesleniyorkizlar uykuyla basimiz dertte gece uykusunda tek sorum gec yatmasi onum disinda bir sorun yok ama gunduzleri yarim saat uyuyordu max. o yetiyordu ama artik sanirim yetmiyor tum gun uykulu uyumuyorda uyusa bile artik yarjm saat bile uyumuyo durup durup aglamak geliyor icimden okadar bunaldim ki lohusalik piskolojisinj yeni yasiyo gibiyim 3 aylik olduk daha hala disari adim atamadik ailelerw gidiyoruz sadece okadar. baska bir yere gitmeye kalksak naisl gidecegiz saat basi emiyor buyuk sehirde en yakin yer yarim saat yol biberon almjyor sadece anne sutuyle besleniyor yani disarda bile bitisik yasiyoruz cok bunaldim gunduzleri hic degulse keyifli olsa cok daha kolay gececek bu donem ama yok keyifli oldugu anlar o kadar zevkliki. ama onun disinda ful gozler yari acik yati kapali mizmizlaniyor
ay yok ben yapiyorum tummy timeBenimde gece uykusu sıkıntılı bu saat oldu yok eşimle iyice kanka olduk adam bi umut bekledi dayanamadı vurdu kafayı yattı biz hala uyuycaz açıyor gözü egu diyor sesleniyorgündüzleri uyumuyor sürekli kucağımda ne etkinlik ne oyuncak mızmızmız o timyy time yapıyorum diyenler yalan söylüyor bence bu arada evde kalmak çok zor avm ye falan gidin orda bakım odasınde emziriyorum ben yoksa evde sürekli dursam kafayı yerim gerçekten
Ben pamuk ıslatıp onunla siliyorum canım ya da çok üşenirsem ıslak mendille.hayir silmiyorummneyle silmeliyim nemli bez ilemi?
Bizde ilk çoçukta öyleydik şöyle söyleyim biz çoçuğun uyku saatleri arasında bir yere gitsek gidiyorduk Uyku saatinde mutlaka evde olurduk elimiz ayağımız dolanıyordu ama şimdi rahatım o konularda zamanla geçer büyüdükçe alışırsınz sizdeay ben tek çocukla cokk zorlaniyorum gunduzleri seni dusunemiyorum iki cocukilk cocukta insan gercekten cok kasıyor ya esimde cok takintili disarda oyle emzirmeme musade etmiyor yok hava soguk yok hastalik var yok altini nasi degistircez yok nasil doyurcaz ben hepsini bi sekil goze alsam bile esim alamiyo hevesim kaciyo oturuyoruz totomuzun ustune
Benim de ya. Bunun bir çözümü yok uymuş acaba ya. O kadar teknoloji ilerledi buna bulamadılar mı ki bişey. Sonra geri çıkar inş bu dökülenlerKızlar saçlarım avuç avuç dökülüyor ya sizde durum nedir?
Bizimki deRsv kapmış bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?