2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• IMG_6835.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 51
kizlar uykuyla basimiz dertte gece uykusunda tek sorum gec yatmasi onum disinda bir sorun yok ama gunduzleri yarim saat uyuyordu max. o yetiyordu ama artik sanirim yetmiyor tum gun uykulu uyumuyorda uyusa bile artik yarjm saat bile uyumuyo durup durup aglamak geliyor icimden okadar bunaldim ki lohusalik piskolojisinj yeni yasiyo gibiyim 3 aylik olduk daha hala disari adim atamadik ailelerw gidiyoruz sadece okadar. baska bir yere gitmeye kalksak naisl gidecegiz saat basi emiyor buyuk sehirde en yakin yer yarim saat yol biberon almjyor sadece anne sutuyle besleniyor yani disarda bile bitisik yasiyoruz cok bunaldim gunduzleri hic degulse keyifli olsa cok daha kolay gececek bu donem ama yok keyifli oldugu anlar o kadar zevkliki. ama onun disinda ful gozler yari acik yati kapali mizmizlaniyor

Siz=biz tam bizi anlattın gece geç yatıyor sabah 10 a kadar bir şekilde uykumuzu alıyoruz ama sonra tüm gün mızmız dışarı 2. Çoçuk galiba diye biraz daha rahatız birde rapor aldım işe başlamadan biraz takılayım istiyoruz çıkıyoruz o yüzden benim kızımdan kalma emzirme önlüğü var ağladığı an oturup emziriyprum onunörtüp hiç çekinmiyorum gözükmüyor bir şey

kizlar oglumun kulaginin arkasi konak gibi egzama gibi oldu nemlendiriyorum surekli ama bir kismi gecti bir kismi hala var yasayan varmi neyapmaliyim?
Ben üstelik inatçı bi konak kafasına sürerken oralalarasa zeytinyağ sürdüm ve banyoda yıkadım ara ara da öustela yağ madecasol sürüyorum

kizlar oglumun kulaginin arkasi konak gibi egzama gibi oldu nemlendiriyorum surekli ama bir kismi gecti bir kismi hala var yasayan varmi neyapmaliyim?
Bizim oldu yavrum konak ama ensesine yakın . doktorumuz söyledi Zeytinyağı ile karbonatı karıştırıp sürdüm bir saat bekledik azaldı üç kere de falan biter dedi

ay ben tek çocukla cokk zorlaniyorum gunduzleri seni dusunemiyorum iki cocuk ilk cocukta insan gercekten cok kasıyor ya esimde cok takintili disarda oyle emzirmeme musade etmiyor yok hava soguk yok hastalik var yok altini nasi degistircez yok nasil doyurcaz ben hepsini bi sekil goze alsam bile esim alamiyo hevesim kaciyo oturuyoruz totomuzun ustune

Ya kızlar acayip sinirliyim bu kadar da olmaz ya
Biz Ankara'da kv deyiz büyük görümcem geldi bugün biliyorsunuz oğlum geçen hafta sünnet oldu neymiş pipisine bakacaklarmis niye dedim neyini merak ediyorsunuz sünnetini pipisini merak ediyormuş görümcem hiç gormemis tövbe yarabbim izin vermedim sonra kv aç aç diyip gorumceme açtırdı baktılar ya kocamda hiç bişey demedi acayip uyuz oldum sinirim tepeme çıktı ki bunuda belli ettim ne iğrenç bı düşünce ya bebek olmayla mahremi yok mu bunların hayır ben annesi olarak izin vermeme rağmen hiç takmadilar
Bide kv durmuş yazın oğlun büyüyünce (hobi bahçesi var gorumcenin orada altını açıp toprağa koyacakmis milletin içinde ) toprağa koyacam pipisinde acacam oraya iseyip dursun diyor bide gülüyor eşimde duyuyor gene tık yok sakın dedim sakın bunu yapıyım deme izin vermem dedim ya sinirlerimi alt üst ettiler beni sinir hastası yapıp çıkaracaklar sırf bunların bu huyları yüzünden ben Ankara'dan Manisa'ya taşındım hala aynilar nasıl bı kafa bunlardaki ben anlamadım bende sesli sesli söyledim oğluşum bundan sonra kimsenin yanında bez değiştirmek yok mahremiyetin önemli diye duydu ona rağmen hala aynı
Cidden allaha havale ediyorum bunları ben esimede tek kelime bişey demiyorum ailesi ne yaparsa haklıdır hanımı haksız eskiden beni koruyor sanıyordum ama artık öyle olmadığını gayet net anladım bende sınırımı daha keskin cizecem artık oğlum için ve şuan acayip sinirliyim sinirden oturup kvyi yolasim var

Benimde gece uykusu sıkıntılı bu saat oldu yok eşimle iyice kanka olduk adam bi umut bekledi dayanamadı vurdu kafayı yattı biz hala uyuycaz açıyor gözü egu diyor sesleniyor gündüzleri uyumuyor sürekli kucağımda ne etkinlik ne oyuncak mızmızmız o timyy time yapıyorum diyenler yalan söylüyor bence bu arada evde kalmak çok zor avm ye falan gidin orda bakım odasınde emziriyorum ben yoksa evde sürekli dursam kafayı yerim gerçekten

ay yok ben yapiyorum tummy time cok sukur genele vurdugumda sakin bir cocugum var simdikik ama uyku cok buyuk problem uykusunu alan bebekle herseyi yapabiliyrsun bence gaz problemide yoksa.
ay bu ev olayina iyicene alistim ev kusu oldum ama mutlu degilim yani cikssimda gelmiyor durasimda cok usenmeye basladim cocuktan sonrada

kizlar doğumdan beri full time emziren biri olarak sanirim ilk reglimi oldum yani umarim regldir siyaha yakin bir lekelenmem oldu sizin nasildi ilk regliniz?

hayir silmiyorumm neyle silmeliyim nemli bez ilemi?
Ben pamuk ıslatıp onunla siliyorum canım ya da çok üşenirsem ıslak mendille.
Burda ebe bana kulak arkası, boynu ve koltuk altını her gün mutlaka sil demişti. Ama Almanlar her gün yıkamıyor tabi çocukları haftada 1 yıkıyorlar. Bende her gün yıkayamıyorum hava soğuk burda malum bir de her gün dışarı çıkıyoruz.

Bizde ilk çoçukta öyleydik şöyle söyleyim biz çoçuğun uyku saatleri arasında bir yere gitsek gidiyorduk Uyku saatinde mutlaka evde olurduk elimiz ayağımız dolanıyordu ama şimdi rahatım o konularda zamanla geçer büyüdükçe alışırsınz sizde

Sadece mama kullanan anneler, mamanız kaç günde bitiyor? Kaç ml lik veriyorsunuz ve kaç saatte bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…