Hangi mamayı geçtiniz aptamil pepti syneo bizimkiBende reflü yatağı yok yüksekte tutmaya çalışıyorum kucağımda o yüzden bizde hipp kullanıyorduk değiştirdik. Bir de doktor bana beslenme sonrası 15 dk dik tut kucağında hemen yatırma dedi. Deniyorum bende artık. Şurubu size nasıl önerdi bana mama sonrası 2 cc dedi ama nasıl ayarlicam ccti
Benim de 4-5 gün gecikti canım ama oldum. Doğumdan sonra olabiliyormuş böyle durumlar.Kızlar ben doğum sonrası 55.günde regli olmuştum 1 hafta sürmüştü. Şuan normal takvime göre 2 gün gecikmiş gözüküyorum regli olan arkadaşlar ikinciyi normal oldunuz mu, biraz gecikmesi normal mi yoksa hamilelik testi yapacağım allahım aşırı korkuyorum
Benimki de 3 ayını yeni doldurdu battaniyesini tutuyorKızlar bebeğiniz eliyle bir şeyleri tutmaya başladı mı? Yani oyuncağını falan? Kızım çarşamba tam 3. ayında olacak mesela kumaş kitap tutuyor oynarken ama oyuncak çıngırak mesela eline veriyorum onu sıkı tutamıyor, ne zaman başlar
Mama yedikten sonra gaz çıkartır gibi dik tutucaz kucakta öyle söyledi. Aptamil bizde gaz yapıyor sma optıpro kullanıyoruzHangi mamayı geçtiniz aptamil pepti syneo bizimki
Şurubun kaşığı var orda ölçüler var
Şimdi ben yatarken besliyorum maması bitti hemen kucagima alıp dikmi tutacagm bende mama yedikten sonra tam tersi hemen kaldirmiyorum kusmasn diye
Şırıngayla ayarlayabilirsin.Bende reflü yatağı yok yüksekte tutmaya çalışıyorum kucağımda o yüzden bizde hipp kullanıyorduk değiştirdik. Bir de doktor bana beslenme sonrası 15 dk dik tut kucağında hemen yatırma dedi. Deniyorum bende artık. Şurubu size nasıl önerdi bana mama sonrası 2 cc dedi ama nasıl ayarlicam ccti
Doktorum 5. Ay kilosuna göre karar verecekmiş. Ben de merakla bekliyorum. Tarif kitapları edindim şimdiden bakıyorum aradaKızlar ek gıdaya ne zaman başlanıyor. Bir arkadaşım ek gıdaya başlayınca her şey çok iyi oluyor ded8
Benim tembel oğlum hala dönmüyorSelambebekleri dönmeye başlayanlar , kucakta oturma alıştırması yapanlar , ek gıda veren vermeye başlayan yada tadıma başlayacak olan varsa lütfen bize de bildirin önümüzü görelim
Canım benim ya sana da bebeğine de şifa diliyorum. Kuzum doğduğundan beri çekmediği kalmadı: nazlı birazcık . En kısa zamanda toparlar inşalalh. Nazar mı değdi kız ikinize de acabaKızlar bebeğim de süt alerjisi var bütün süt ürünlerini yumurtayı eti beyaz ekmeği kuruyemişi hayatımdan çıkardım. Hiçbir şey yemiyorum buna rağmen belirtileri gelmiyor bugün bebeğimin kakasında kan vardı
Acaba hâlâ ne alerji yapıyor olabilir çıldırmak üzereyim
Ata biner gibi bacağıma oturtuyorum hergün 5 dk falan. Sırtını da karnıma yaslıyorum.Selambebekleri dönmeye başlayanlar , kucakta oturma alıştırması yapanlar , ek gıda veren vermeye başlayan yada tadıma başlayacak olan varsa lütfen bize de bildirin önümüzü görelim
Allah Allah gerçekten çok zor biliyor musun kulak arkası konağına varana kadar tüm alerji belirtileri bizde de mevcut mukuslu kaka, hırıltı, kusma, popoda pişik… sadece kanlı kaka görmedik, görmemek için tüm duaları ediyorum, Allah sizin yardımcınız olsun bizde anne sütü yok ne yazıkki sadece mama ile ilerliyoruzKızlar bebeğim de süt alerjisi var bütün süt ürünlerini yumurtayı eti beyaz ekmeği kuruyemişi hayatımdan çıkardım. Hiçbir şey yemiyorum buna rağmen belirtileri gelmiyor bugün bebeğimin kakasında kan vardı
Merhaba ne zaman geçeceksiniz katı gıdaya ilk yoğurtla mı kabakla mı başlamayı düşünüyorsunuzAta biner gibi bacağıma oturtuyorum hergün 5 dk falan. Sırtını da karnıma yaslıyorum.
Katı gıdaya doktorunun önerisiyle geçmeyi düşünüyorum.
15 tatilden önce Tummy time'da arkadan öne dönüyordu. Memlekete gittik geldik unuttu sıpa. Ama şimdi oyun matında sırt üstü yatarken dönüyor. Ama sağdan sola yuvarlak çiziyor (anlatabildim mi bilmiyorum) önden arkaya ya da arkadan öne değil de kafasının olduğu yere bir bakmışım ayakları gelmiş
Böyle birkaç liste buldum Osman doktordan. Grupta paylaşılmıştı.Merhaba ne zaman geçeceksiniz katı gıdaya ilk yoğurtla mı kabakla mı başlamayı düşünüyorsunuz
Benim doktorum yoğurt ile başlamayı önerdi ama süt alerjisinden de şüpheliyim yoğurt da sıkıntı yaratır mı acaba benim doktor da liste verdi ama kemik suyu koy dedi tatlandır kabağı 4. Ay için mesela çok erken değil mşBöyle birkaç liste buldum Osman doktordan. Grupta paylaşılmıştı.
4 bence de erken. Doktorun mu dedi 4. Ayda başla diye?Benim doktorum yoğurt ile başlamayı önerdi ama süt alerjisinden de şüpheliyim yoğurt da sıkıntı yaratır mı acaba benim doktor da liste verdi ama kemik suyu koy dedi tatlandır kabağı 4. Ay için mesela çok erken değil mş
Evet siz de başlayacağım deyince bende sizede öyle söylendi sandım4 bence de erken. Doktorun mu dedi 4. Ayda başla diye?
Benim kızımında bu kadar olmamakla beraber böyle kakası olmuştu bir iki tane bu minik kanlardan vardı uzun zamandır tahin helvası yememiştim bir fark ettim ki farklı bir o var meğer susam alerjisi varmış ben buldum şükür inşallah sizde bir an önce bulursunuz çok zor ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor bende süt diyeti falan yaptım ama baktım ondan değil hala mukuslu öyle fark ettim helva tahin yemiyorum şimdi ha hala mukuslu ama kan falan yok ve böyle alerjik bir kaka gibi değil alerjik bebek çok zor vende baya doğduğundan beri kestirmeye çalıştım neye alerjisi var diye bir ara hiç bir şey yememekten sütüm azalmıştıKızlar bebeğim de süt alerjisi var bütün süt ürünlerini yumurtayı eti beyaz ekmeği kuruyemişi hayatımdan çıkardım. Hiçbir şey yemiyorum buna rağmen belirtileri gelmiyor bugün bebeğimin kakasında kan vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?