2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi mamayı geçtiniz aptamil pepti syneo bizimki
Şurubun kaşığı var orda ölçüler var
Şimdi ben yatarken besliyorum maması bitti hemen kucagima alıp dikmi tutacagm bende mama yedikten sonra tam tersi hemen kaldirmiyorum kusmasn diye

Benim de 4-5 gün gecikti canım ama oldum. Doğumdan sonra olabiliyormuş böyle durumlar.

Benimki de 3 ayını yeni doldurdu battaniyesini tutuyor Dediğin gibi ince şeyleri daha iyi tutuyor, oyuncak vs. tam kavrayamıyor ilerde olacak onlar da inşallah.

Mama yedikten sonra gaz çıkartır gibi dik tutucaz kucakta öyle söyledi. Aptamil bizde gaz yapıyor sma optıpro kullanıyoruz

Şırıngayla ayarlayabilirsin.

Kızlar ek gıdaya ne zaman başlanıyor. Bir arkadaşım ek gıdaya başlayınca her şey çok iyi oluyor ded8
Doktorum 5. Ay kilosuna göre karar verecekmiş. Ben de merakla bekliyorum. Tarif kitapları edindim şimdiden bakıyorum arada

Selam bebekleri dönmeye başlayanlar , kucakta oturma alıştırması yapanlar , ek gıda veren vermeye başlayan yada tadıma başlayacak olan varsa lütfen bize de bildirin önümüzü görelim
Benim tembel oğlum hala dönmüyor kucakta hafif hafif oturtuyorum ama.. veee dün sofrada çok uzandı kaşığa falan kıyamadım sebze çorbasından 1 çay kaşığı kadar verdim ve sevdi. Galiba ben ek gıdaya erken geçeceğim benimki sofrada olmak ve tatmak istiyor gibi

Canım benim ya sana da bebeğine de şifa diliyorum. Kuzum doğduğundan beri çekmediği kalmadı: nazlı birazcık . En kısa zamanda toparlar inşalalh. Nazar mı değdi kız ikinize de acaba

Selam bebekleri dönmeye başlayanlar , kucakta oturma alıştırması yapanlar , ek gıda veren vermeye başlayan yada tadıma başlayacak olan varsa lütfen bize de bildirin önümüzü görelim
Ata biner gibi bacağıma oturtuyorum hergün 5 dk falan. Sırtını da karnıma yaslıyorum.

Katı gıdaya doktorunun önerisiyle geçmeyi düşünüyorum.

15 tatilden önce Tummy time'da arkadan öne dönüyordu. Memlekete gittik geldik unuttu sıpa. Ama şimdi oyun matında sırt üstü yatarken dönüyor. Ama sağdan sola yuvarlak çiziyor (anlatabildim mi bilmiyorum) önden arkaya ya da arkadan öne değil de kafasının olduğu yere bir bakmışım ayakları gelmiş

Allah Allah gerçekten çok zor biliyor musun kulak arkası konağına varana kadar tüm alerji belirtileri bizde de mevcut mukuslu kaka, hırıltı, kusma, popoda pişik… sadece kanlı kaka görmedik, görmemek için tüm duaları ediyorum, Allah sizin yardımcınız olsun bizde anne sütü yok ne yazıkki sadece mama ile ilerliyoruz

Merhaba ne zaman geçeceksiniz katı gıdaya ilk yoğurtla mı kabakla mı başlamayı düşünüyorsunuz

Merhaba ne zaman geçeceksiniz katı gıdaya ilk yoğurtla mı kabakla mı başlamayı düşünüyorsunuz
Böyle birkaç liste buldum Osman doktordan. Grupta paylaşılmıştı.

Eklentiler

• Screenshot_20250208_195725_com.brave.browser.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20250208_200151_com.brave.browser.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 50
Böyle birkaç liste buldum Osman doktordan. Grupta paylaşılmıştı.
Benim doktorum yoğurt ile başlamayı önerdi ama süt alerjisinden de şüpheliyim yoğurt da sıkıntı yaratır mı acaba benim doktor da liste verdi ama kemik suyu koy dedi tatlandır kabağı 4. Ay için mesela çok erken değil mş

4 bence de erken. Doktorun mu dedi 4. Ayda başla diye?

Benim kızımında bu kadar olmamakla beraber böyle kakası olmuştu bir iki tane bu minik kanlardan vardı uzun zamandır tahin helvası yememiştim bir fark ettim ki farklı bir o var meğer susam alerjisi varmış ben buldum şükür inşallah sizde bir an önce bulursunuz çok zor ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor bende süt diyeti falan yaptım ama baktım ondan değil hala mukuslu öyle fark ettim helva tahin yemiyorum şimdi ha hala mukuslu ama kan falan yok ve böyle alerjik bir kaka gibi değil alerjik bebek çok zor vende baya doğduğundan beri kestirmeye çalıştım neye alerjisi var diye bir ara hiç bir şey yememekten sütüm azalmıştı

Kızlar kendimi bazen çok kötü bir anne gibi hissediyorum bebeğim çok ağladığında sinirleniyorum küçücük bebeğe sus artık diye bir tık sesimi yükseltiyorum aslında hiç sinirli biri değilim sakin bir yapım vardır hatta tam bir sabır taşıyımdır ama neden böyle oldum bilmiyorum öncesindede bebekleri çocukları çok severdim her ortamda bebeklerle çocuklarla vakit geçirip oynayan etkinlikler yapan biriydim kendi çocuğuma mı tahammülüm kalmadı yani çok üzülüyorum tek başıma büyütüyorum kimsem yok yaşadığım şehirde eşimde çalışıyor gece zaten emiyor onluk bir durum yok ben bakıyorum gündüz de ben bakıyorum akşam uyku saati 7 kızımın ee kocam geliyor iki seviyor yemek yiyoruz falan hop uyku saati geliyor gün içinde ilgilendiği 2 saat bile değil sağolsun işlerimi falan yapıyor koşturuyor yardım için ama be bileyim bunaldım galiba biraz günlerdir dışarı çıkmıyorum dışarısı çok soğuk kızımda hasta olur diye korkuyorum malum salgın var 3 buçuk aydır da adam akıllı uyumuyorum 3 saatte bir uyanıyor bebeğim son zamanlar birde kilosunu taktım kafaya sanırım herşey üst üste geliyor kocamın ailesine uzak ama keşke kendi aileme yakın olsaydım arada bir annem kız kardeşim gelip beni dinlendirselerdi bebeğim birde tedaviyle oldu benim 3 yıl bekledim onu kayıplarım oldu çok kötü zamanlardan geçtim artık psikolojik olarak etkilendim mi acaba ondan mı sinirlerim bozuluyor bilemiyorum lohusalıkta kocam ve ailesi sağolsun berbat geçti hafızamdan yok etmek istediğim ilk 20 gün oldu anne oldum keyfini süremedim sinir stres ve ağlamalarla evde bir kayınbabayla küçücük bir odada hapis gibi geçirdim of ya şu hallerim bir an önce geçer de kendime gelirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…