2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde öyle canım artık saç taramak falan istemiyorum zaten ince telli saclarim azicikti iyice azaldilar dokulenin yerine çıkıyor ama onlar uzayana kadar ben kel kalırım kesin
Benimde aynı vallahi ucunda kaldı azıcık sinirlerim bozuluyor kel kaldım. Multi vitamin demir ilacı falan da kullanıyorum fayda etmiyor

Bizde çıkmıyoruz mızmızlanıyor yabancı biliyor bu aralar instagramda biri 3 aylık bebegiyle sevgililer günü yemeğine gitti nasıl gidiyor bu insanlar anlamıyorum annmde doğruca mutfağa gidip yemeğinizi yiyinde diyor

Ya canım ben urfaya gittim eşimi ziyarete 10 günlüğüne kültürü farkli mesela orda dişrrda emzirdim ben de emziriyorum avm gidiyorum emzirme odalari var kendimi çok kasmiyorum sende düşünme al ve çik bebeğini akişinda oluyor zorluk çekmyosun zaten araç varsa altinda daha kolay bn arabasiz geçmiştim urfaya düşün uçakla orda seyehatlarde gezilerde hep yanımızdaydi bebek arabasında

Ay çok üzüldüm. Bizim hala geçmiş değil mahvoldu yavrum . Bağır çağır hava veriyoruz çok geçmiş olsun. İlaç verdi mi size
Yok ya vermedi bize bisey. Cok sukur ciger temiz oksijen seviyesi de iyi cikti. Ben de cortladim bu arada. Anne kiz öksürüp duruyoruz. Bi de uzun suruyomus bu ya.

Densiz hatsizler çok mu pipi göresileri gelmiş edepsizler gerçekten şuan çok sinir oldum be demek annenin izin vermemesine rağmen pipisini açıp bakmak inanılmaz bir zihniyet ya bu sergilenecek bir şey mi bunun gibiler yüzünden erkekler pipileri olduğu için kendini bir şey sanıyor mahrem diye bir şey yok pipisinşn olması demek gurur verici görgüsüzler nefret ediyorum bu zihniyetten bunun birde bakalım burda ne varmış diyip pipisine dokunan zihniyeti var Allahım sabır versin canım şu hayatta evlilikte en zor şey bence kocanın görgüsüz dengesiz ailesine katlanmak zorunda olmak

ay ne zamana kadar boyle gidicek? bugun bir saat esime birakip kuafore gittim kostur kostur gitmeme surekli saate bakmama ragmen okadar iyi geldiki. bi cikmayi standartlastirsak sanki hersey yoluna girecek eski hayatimiza bir nebze donebilecegiz gubi hissediyorum ama cokk uzak geliyo ozamanlar

ay cok ozendim suan sana gercekten. araba var ama esimle giderken ben arkada yanindayken bile bazen cildiriyor kucagima almama ragmen sakinlesmiyor ben surerken oyle aglarsa nasil gidecegimki? bilmiyorum cok uzal geloyo hersey artik.. esimle gidelim desem oda sadece haftasonllari olabilir ondada ev temizligini mi yapayim dinleneyimmi gezeyimmi valla bilmiyorum bizdemi var birbproblem ya

Kızlar verem aşısı iştahsızlık yaptı mı? Aşının 2. günü bitiyor ama iştahsız bugün sabah 8den bu saate kadar sadece 4 defa beslendi, zorla tüm evi gezdirerek yedirdim mamayı

Kızlar verem aşısı iştahsızlık yaptı mı? Aşının 2. günü bitiyor ama iştahsız bugün sabah 8den bu saate kadar sadece 4 defa beslendi, zorla tüm evi gezdirerek yedirdim mamayı
Bizde yapmıştı ne yemek yedi ne uyandı 3 gün zorla yediriyordum üstüne ara da acı acı çığlıklar ve krizler olmuştu

Canım bebek arabası ile mahallede tur atsan belki hem öyle gündüz uyur sen yürüyüş yapıp hava almış olursun. Ben öyle yapıyorum soğuk yağmur demeden bebeğimi kalın giydiriyorum, bebek arabasına da yağmurluk rüzgarlık aldım onu örtüyorum 1 saat bazen uykusu bölünmesin diye 1,5 saat yürüyorum bana da iyi geliyor. Emzirme önlüğü ile emzirmez misin dışarıya çıksanız? Uyku içinde eğer uykusunun geldiği anları kaçırıp sonrasında uyutmaya çalışırsan eğer uykuya geç dalıyor ve yarım saat sonra uyanıyor huysuz bir şekilde. Uykusunun geldiğini dark ettiğin an sinyali alınca hemen uyutmaya dene bir de, ben öyle yapmaya çalışıyorum bana da daha kolay oluyor

Bizde yapmıştı ne yemek yedi ne uyandı 3 gün zorla yediriyordum üstüne ara da acı acı çığlıklar ve krizler olmuştu
Normal demek ki, inşallah düzelir midesi küçülecek diye korkuyorum. Perşembe doktor kontrolü var kilosu zayıf diye 1 hafta sonra gel dedi doktor üzerine verem aşısı iştahsızlığı hiç iyi olmadı. Teşekkür ederim

Sadece mama kullanan anneler, mamanız kaç günde bitiyor? Kaç ml lik veriyorsunuz ve kaç saatte bir
1 ayda tanesi 800 gramlık 2 kutu mama yiyor. 90 cc veriyorum gündüz bazen 70 içiyor gece uyanınca 100 ama 120 çıkartmak istiyorum kilo alsın az. Saat aralığı belli olmuyor çok kafasına göre bazen 4 saat aç geziyor asla almıyor bazen 2 saatte bir yiyor. Sende durum nasıl?

Acaba nolursa olsun diyip cikarmakmi gerekli biz cikarmadikca mı böyle oluyor alışmiyorlar bilemedim ailem yakın allahtan bırakıyorum bazen işim olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…