Taze soğan çok iyi geliyor tavsiye ederimpeki ne yapıyorsunuz sakinleştirmek için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze soğan çok iyi geliyor tavsiye ederimpeki ne yapıyorsunuz sakinleştirmek için
Evet aşı takvimi değişmiş ben henüz yaptırmadımKızlar selam
6 ay aşısı ateş yaptı mı
Bir de çocuk felci aşısı (ağızdan) ve yeni çıkan 5 li yerine 6 lı karma aşıymış hepatit b ile birleşmiş 5 li, 6 lı olmuş
Dediğim şekilde olmuşEvet aşı takvimi değişmiş ben henüz yaptırmadım
Yok yapmadı bizde ateş 2 gün önce yaptırdık, evet değişmiş 9. ayda da aşıya gidecekmişiz normalde 1 yaşına kadar yoktu.Kızlar selam
6 ay aşısı ateş yaptı mı
Bir de çocuk felci aşısı (ağızdan) ve yeni çıkan 5 li yerine 6 lı karma aşıymış hepatit b ile birleşmiş 5 li, 6 lı olmuş
Kızamık için 9. Aya da doz koymuşlar isteğe bağlı. Eğer aşı reddi yapan ya da yabancı uyruklu insanlar varsa yaşadığınız yerde, şiddetle öneriyorlar. Vakalar çok arttığı için erken önlem alınsın diye düşünülmüşYok yapmadı bizde ateş 2 gün önce yaptırdık, evet değişmiş 9. ayda da aşıya gidecekmişiz normalde 1 yaşına kadar yoktu.
Evet sanırım teşekkür ederim. Bebeklerimiz sağlıkla büyür inşallah.Kızamık için 9. Aya da doz koymuşlar isteğe bağlı. Eğer aşı reddi yapan ya da yabancı uyruklu insanlar varsa yaşadığınız yerde, şiddetle öneriyorlar. Vakalar çok arttığı için erken önlem alınsın diye düşünülmüş
Evet öylemişYok yapmadı bizde ateş 2 gün önce yaptırdık, evet değişmiş 9. ayda da aşıya gidecekmişiz normalde 1 yaşına kadar yoktu.
Canım uyku arkadaşı var mı bebişin? O büyük kolaylık sağlıyor banaKızlar merhaba, bebeklerinizi nasıl uyuyutuyorsunuz özellikle gündüz? Ben u uyku meselesini bir türlü çözemicem sanırım. Bana cok bağımlı. Ya uykuda ya kucagımda uyumak istiyor yarım saatlik gündüz uykularının çoğu. Cocuuğa kendi kendine uyumayı öğretebilen yiğit varsa bana da yol gösterebilir mi![]()
Ahahaha bende kesin uyku eğitimi vericem diyordum ama 6 aylık oluyor haftaya uyku eğitimi hak getireKızlar merhaba, bebeklerinizi nasıl uyuyutuyorsunuz özellikle gündüz? Ben u uyku meselesini bir türlü çözemicem sanırım. Bana cok bağımlı. Ya uykuda ya kucagımda uyumak istiyor yarım saatlik gündüz uykularının çoğu. Cocuuğa kendi kendine uyumayı öğretebilen yiğit varsa bana da yol gösterebilir mi![]()
O da zor yaa.. Bebişler büyüdü. İnsanda bel falan kalmıyor ki. Bacak kası yapmışsındırAhahaha bende kesin uyku eğitimi vericem diyordum ama 6 aylık oluyor haftaya uyku eğitimi hak getire
Çocuğun çoklu gıda alerjisi varmış huysuzluğunu ona bağlayıp uyku eğitimini rafa kaldırdım biz pilates topundan devam![]()
Nasıl alıştırdın uyku arkadaşına? Benimki koluma sarılıp uyumak istiyor ya da elimi tutmak. Böyle bir oyuncağa falan alıştırsam daha rahat olacak gibiCanım uyku arkadaşı var mı bebişin? O büyük kolaylık sağlıyor bana
Sorma ya bacaklarım cidden ağır spor yapmışım gibi ağrıyor. Bazen böyle daire falan çiziyorum topta belki belim de incelir diyeO da zor yaa.. Bebişler büyüdü. İnsanda bel falan kalmıyor ki. Bacak kası yapmışsındır![]()
Kaç dk da uyuyor Pilates topundaAhahaha bende kesin uyku eğitimi vericem diyordum ama 6 aylık oluyor haftaya uyku eğitimi hak getire
Çocuğun çoklu gıda alerjisi varmış huysuzluğunu ona bağlayıp uyku eğitimini rafa kaldırdım biz pilates topundan devam![]()
Uyku arkadaşını iki gündür veriyorum bakalım alışacakk mı teyzesi ben getireceğim demişti o yüzden beklettim almamıştım. Nasıl yapıyor sizinki uyku arkadaşı ile direk kendi mi uyuyorCanım uyku arkadaşı var mı bebişin? O büyük kolaylık sağlıyor bana
Ya o keyfine göre değişiyor bazen 5 dakikada bazen yarım saatteKaç dk da uyuyor Pilates topunda![]()
Canım kucakta saklarken bile onu verdim hep eline, koklaya koklaya alıştı. Bu ebebekte var ucu diş kaşıyıcılı ondan bizimki. Adı da dodoNasıl alıştırdın uyku arkadaşına? Benimki koluma sarılıp uyumak istiyor ya da elimi tutmak. Böyle bir oyuncağa falan alıştırsam daha rahat olacak gibi
Bazen direkt kendi uyuyor, bazen kucağımda onu koklaya koklaya değişiyor canım. Tam olarak desteksiz uyuyor diyemem. Ama sallamama gerek kalmıyor öyle kucagimdayken bile. Kokluyo, sarılıyor.Uyku arkadaşını iki gündür veriyorum bakalım alışacakk mı teyzesi ben getireceğim demişti o yüzden beklettim almamıştım. Nasıl yapıyor sizinki uyku arkadaşı ile direk kendi mi uyuyor
Ne güzel ya. Ağlamadan uyuyorsa. Benimki illa Bi ağlayacak öyle dalıyor uykuya ayakta salınım yapıozBazen direkt kendi uyuyor, bazen kucağımda onu koklaya koklaya değişiyor canım. Tam olarak desteksiz uyuyor diyemem. Ama sallamama gerek kalmıyor öyle kucagimdayken bile. Kokluyo, sarılıyor.