2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ay maşallah ne güzel erken öğrenmişsiniz bizim ilk bebiş heyecanlıyız baya bir de alışveriş yapmak istiyorum yani Şuan bile baya şey aldım ama hep ara renkler merak ediyoruz o yüzden
Aynn işte cihazdan doktorun tecrübesine göre değişiyor bende çok merak ediyorum suan ben kız hissediyorum çevredekiler erkek bi yandan bi kız bi erkek güzel olur diyorum bazen de iki kız kardeş iyi diyorum o yüzden baya meraktayım suan

Ayy benimkine de bakar mısın
Canım bunlar karın mı vajinal mı onu yazar mısın bir de 2 si de farklı gibi duruyor birinde sağda birinde solda anlamadım bir tane atıp karın mı vajinal mı onu yazarsan söyleyeyim

Düne kadar benim de öyleydi ama şu an ne yesem çıkarttığım için ikisi de seslenmiyor ama bayram da 1 kilo almışım

Canım bunlar karın mı vajinal mı onu yazar mısın bir de 2 si de farklı gibi duruyor birinde sağda birinde solda anlamadım bir tane atıp karın mı vajinal mı onu yazarsan söyleyeyim
Merve benim karından ultrasonla bakar mısın canım sol da duruyor da bana göre doktor da hafif sola kaymış dedi

Eklentiler

• IMG_0829.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 65
Merve benim karından ultrasonla bakar mısın canım sol da duruyor da bana göre doktor da hafif sola kaymış dedi
Ya çok ortada canım çok ikilemde kaldım ama kız gibi bu da ama bu çok ortada bilemedim tabi bu ramzi ye göre söylüyorum teori dr lar kabul etmiyor ama güya adam demiş yüzde 97 doğru çıkıyor

Ya çok ortada canım çok ikilemde kaldım ama kız gibi bu da ama bu çok ortada bilemedim tabi bu ramzi ye göre söylüyorum teori dr lar kabul etmiyor ama güya adam demiş yüzde 97 doğru çıkıyor
Aynen bana da ultrason da hep ortada geliyor doktor da tam ortada diyordu bu hafta hafif solda dedi bana bende hep hafif solda ağrı hissediyorum arada

Aynen bana da ultrason da hep ortada geliyor doktor da tam ortada diyordu bu hafta hafif solda dedi bana bende hep hafif solda ağrı hissediyorum arada
Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah da önemli değil kendimde kız hissediyorum 8 haftaya göre sanki hafif karnım çıktı gibi geliyor bilmiyorum ama

Canım ben 165 boyum ve 70 kilo olmuşum doktor söyleyene kadar hiç fark etmedim kilolu hamile kaldım aslında. Dediğin gibi yük arttıkça ağrı da artacak çok zor. Yürüsem ağrı yürümesem hareketsizlikten ağrı. Daha önce Kolojen kullandım tip 1-2-3 çok faydasını gördüm ağrıda doktor işe görüşüp belki yine kullanırım. Tavsiye ederim sana da doktorun onay verirse eğer.

Arkadaşlar merhaba 8 haftalık hamilelik ultrason kağıdımin üst kısmında 18 cm yazıyor çok merak ettim ve korktum bu neyi ifade ediyor

Arkadaşlar merhaba 8 haftalık hamilelik ultrason kağıdımin üst kısmında 18 cm yazıyor çok merak ettim ve korktum bu neyi ifade ediyor
Canım 18 cm ney anlamadım kağıdı atar mısın bir şey olsa doktor söylerdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…