2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Nolur bilen cevap versin
Canım crl ölçümü önemli. Sağ üstte yazıyorsa benimde orada 15 cm yazıyor. O cihazın açısı mı uzaklığı mı yani cihazın ayarıyla ilgili birşey bebekle alakalı değil bende hatta şöyle yazıyor bak 5Hz/ 15 .0 cm

M Merve Aycan kız seni cinsiyetçi ilan edeceğim eğer bunlar çıkarsa ilk seni bulacağız. Bana doktor 7 haftalıkken kız hissediyorum demişti kesin bu ramzi teorisinden öyle dedi ay kız çıkarsa direk alışverişe

Ben 151 im tamamdır doktora gittiğimde onu bir danışayım çok teşekkürler

Hahaha bencede bir de bebek sola mı yerleşmiş sağa mı ona göre işte tahmin ediliyor bir şey yok bende ona göre yorum yaptım ama bir videoda dr kağan yalan demiş buna yüzde 50 demiş

Canım emin misin doktoruma ulaşamadim dünden beri kafam karışık doktorunuz mu söyledi bu bilgiyi size

Canım emin misin doktoruma ulaşamadim dünden beri kafam karışık doktorunuz mu söyledi bu bilgiyi size
Yok internete yaz ultaron kağıdı üzerindeki anlamlar diye çıkıyor zaten canım endişe edeceğin birşey değil o cihazla alakalı . Bak üste ben benimkini atmıştım ramzi teorisi için birkaç mesaj üste. Bakabilirsin orada 15 cm yazıyor benim sağ üstte . Kendi kağıdınla az çok kıyaslayabilirsin canım

Çok sağ ol canım senin ki kaç haftalık

ay çok teşekkürler ben az geç gideyim de moralimi bozmasınlar bugün gittim o kadar çok sıra vardı ki giremedim bıraktım ta pazartesi gideceğim inş geç olsun güç olmasın
Ay hele devlet hastanesiyse hic kafana takma ben gittim bayramda acile enfeksiyonum vardi ultrasina soktu bakti bakti biside goremiyorumki bebegi gordulermi dedi 3vet dedim bidaha bakti bakti off bu makina hicbiseyi gostermioki zaten dedi yani dusun ona kalsa hic bise yoktu devletteki makinalar en eskileri

Canım bunlar karın mı vajinal mı onu yazar mısın bir de 2 si de farklı gibi duruyor birinde sağda birinde solda anlamadım bir tane atıp karın mı vajinal mı onu yazarsan söyleyeyim
Yaa benimkinede bakabilir misinnn çok heyecanlandım 8ghda ki ulrasonum vajinal bakıldı Allah razı olsun şimdiden tahminin için

Eklentiler

• D9F6D883-01E4-484A-B600-130F46860797.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 53
Ramzi teorisi doğru çıkıyor mu peki onda çok doğru çıkıyor diyolar ona göre benimki kız
Valla cnm ben okadarini bilmem ama benim bu hamileligimde farklilik olarak hissettigim goguglerimin ucu cok acidi ogullarimda gogus hassasligim yoktu ve cok buyuduler kiz bebis ostrojen salgiliyomus ben ona yordum eger benimki kizsa bide degerlerin dusuk ilerlemesi eger bende tutarsa bunlara kesin diyecem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…