2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Selam hanımlar 11+3 te ultrasona giricem cumartesi günü bu haftalarda cinsiyet öğrenen oldu muuu çok merak ediyorum
Biri 11+2 de öğrenmiş bir önceki gebeliğini. Yani öğrenme ihtimalin var bence ay çok heyecanlııı

Kızlar 8 haftadayım kilotuma af edersiniz iki pirinç tanesi kadar akıntıyla karışık açık kahverengi akıntı gelmiş. Sizce endişelenmeli miyim hemen acile mi gitmeliyim yoksa takip mi etmeliyim ilk kez oluyor

Kızlar 8 haftadayım kilotuma af edersiniz iki pirinç tanesi kadar akıntıyla karışık açık kahverengi akıntı gelmiş. Sizce endişelenmeli miyim hemen acile mi gitmeliyim yoksa takip mi etmeliyim ilk kez oluyor
Korkmanıza gerek yok kahverengi akıntı eski akıntı ama kesinlikle acile gidin

6 ile 8. Haftalık ultrason görüntüleri lazım karından mı vajinadan mı bakılmış onu da söyle kesede bebek hangi tarafa tutunmuş ona göre sağ mı sol mu belli oluyormuş
Yaaa Merve bana da yorum yapar mısın birinci foto 7 hafta ikinci foto 9 hafta ben erkek hissediyorum gönlüm kız istiyor iki taraftan da ağrı hissediyorum ama genelde sol tarafımda ağrı hissediyorum fotolar karından

Eklentiler

• 960B7804-E3B4-432F-B2EE-F67FFC7FD057.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 79
ay hadi bakalım başından beri erkek diyor herkes şaşırdım şimdi ilk çocuğum Allah sağlıklısını nasip etsinde başka hiçbir şey istemem

Yaaa Merve bana da yorum yapar mısın birinci foto 7 hafta ikinci foto 9 hafta ben erkek hissediyorum gönlüm kız istiyor iki taraftan da ağrı hissediyorum ama genelde sol tarafımda ağrı hissediyorum fotolar karından
Ramzi teorisi ne göre kesinlikle erkek canım

kızlar 9. hafta karından sizce cinsiyet :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-04-17 at 10.15.21.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 83
Ya sağlıklı hayırlısı olsun onlar çok ayrı şeylerde niye bilmiyorum ben kız olsun çok istiyorum . Gerçi ilk çocuk farketmez ama. Ya erkek olursa şok olurum ha ondan henüz hazır değilim
Haha aynen tabiki sağlıklı olsun balım tek istediğimiz o
Ama işte insan illa bişeylerin hayalini kurar ya küçüklükten bende hep kızım olsun isterdim bakalm nasil yaşayıp görcez balımm
Aman haa şok olma dikkat et:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…