Kızlar 8 haftadayım kilotuma af edersiniz iki pirinç tanesi kadar akıntıyla karışık açık kahverengi akıntı gelmiş. Sizce endişelenmeli miyim hemen acile mi gitmeliyim yoksa takip mi etmeliyim ilk kez oluyor
Kızlar 8 haftadayım kilotuma af edersiniz iki pirinç tanesi kadar akıntıyla karışık açık kahverengi akıntı gelmiş. Sizce endişelenmeli miyim hemen acile mi gitmeliyim yoksa takip mi etmeliyim ilk kez oluyor
6 ile 8. Haftalık ultrason görüntüleri lazım karından mı vajinadan mı bakılmış onu da söyle kesede bebek hangi tarafa tutunmuş ona göre sağ mı sol mu belli oluyormuş
Yaaa Merve bana da yorum yapar mısın birinci foto 7 hafta ikinci foto 9 hafta ben erkek hissediyorum gönlüm kız istiyor iki taraftan da ağrı hissediyorum ama genelde sol tarafımda ağrı hissediyorum fotolar karından
Yaaa Merve bana da yorum yapar mısın birinci foto 7 hafta ikinci foto 9 hafta ben erkek hissediyorum gönlüm kız istiyor iki taraftan da ağrı hissediyorum ama genelde sol tarafımda ağrı hissediyorum fotolar karından
Ya sağlıklı hayırlısı olsun onlar çok ayrı şeylerde niye bilmiyorum ben kız olsun çok istiyorum . Gerçi ilk çocuk farketmez ama. Ya erkek olursa şok olurum ha ondan henüz hazır değilim
Haha aynen tabiki sağlıklı olsun balım tek istediğimiz o
Ama işte insan illa bişeylerin hayalini kurar ya küçüklükten bende hep kızım olsun isterdim bakalm nasil yaşayıp görcez balımm
Aman haa şok olma dikkat et:)