2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bnmde bnmde ne münasebet yani hiçte güzel değil bnm kaynpdr ismi iğrençç eşim sirf yarın öbür bişi olur vicdan azabı çekerim die göz yımuyorum ama iğrenç bi kültür bu yobazlık bağnazlık kayınbaba ismi israrla koyulmasi

Birde erkek kıyafeti almak ne demek tövbe Allah’a sipariş mi vermiş erkek olacak diye kız olursa üzülecek heralde senin kaynanan benimm kayınbabam gibi benimki de memlekete gittiğimde inşallah erkek olur diyor gülüyor bende ben neler yaşadım hiç fark etmez kızım da olabilir bana sağlıklı hayırlı evlat olsun seçme gibi bir lüksüm yok benim dedim sonra tabi herşeyden önemli sağlık diyor sanki kızım olsa sevmeyecekler sevmeseler de olur yani benim ve babasının sevgisi yeter bebeğime kimsesinin sevgisine ihtiyacımız yok çok şükür bu kadar ona gıcıkken de ismini koymak ölüm gibi gelir bana

İsim konusunda kocanı işle canım kim ne derse desin kilit kocan sonuçta benim kocam ben bile karışmam neler çekiyorsun gönlünden ne geçiyorsa onu koy diyor ama öncesinde tabi ben baya başkası üzerinden yorumlar yaptım 3 yıl boyunca kayınbabasının ismini koymuş çocuk adına çekermiş koymamak gerekirmiş bak bir araştırmada şöyleymiş neden kızın babası değil de erkeğin babasının ismi kafınların babası neden ikinci plan neler neler konuştum şimdi ağzını açıp bir kere demedi babamın ismi koyulsun falan diye birde tek erkek çocuk beklenti büyük tabi ama kayınbabam da kocama babasının ismini koymadığı için elimde büyük bir koz var eğer söylerse ismimi koymayacak mısınız diye sen neden tek oğluna babanın ismini koymadın derim

Ben egeliyim eşim doğulu. Bu kayınpeder kayınvalide ismi koyma herhalde Ege’ye özgü. Allahtan eşim tarafında yok öyle büyük ismi koyma . Çok saçma ya çok saçmaaaa. Niye o büyüttün kaderini çocuğunla bağlıyorsun ki. Bizim bu taraflarda marifet sayılıyor anne baba ismini koymak ne yazıkki. Gerçi sizin eş nereli bilmeyerek konuştum ama

Aynen öyle o kadar çok aklı var ki herkesin kesin bir tanıdığı da aynı olmuş Muş Muş lar… ya ben bazen üzüldüklerini bile düşünmüyorum be yazıkki. Ahanda daha söylemeyeceğim

Yaaa yemin ederim 8 kardeşler 7’si kız ölüyor yaa söyleyemedi yaa kardeşleri ile paylaşamadı yaa çatlayacak orta yerinden ama söylemiş ben bilirim onu ben mide bulantısı ile kalktım hasta halimle işe geldim bi kap yemek yapayım demedi de kardeşi darılmış onun gönlünü almaya gitmiş niye darıldı kardeşin diyorum yok bişey diyor ama yalan öğrendi bize söylemedin diye darıldı

İkimizde egeliyiz biz canım ama benim eşimin annesi her istediği olsun istiyor olmayınca da hasta numarası yapıyor salağa. Yatıyor denir ya tam öyle birisi

ayy cok haklısın canım. sinir bozucu. sevincimizi yasatmıyorlar ordan burdan pat diye bir şey patlatıyorlar. benimki de arıyor diyor ben bi yerden dua istemişim soz de vermişim onun ismini koyacagız. birinci erkek olacagından nasıl bu kadar eminsin ikinci ne hakla soz veriyorsun bizim adımıza.

Ayyy hepimize bu baskıyı yapıyorlar demi mecbur muyuz yaa babam bana annesinin ismini koymamış koymam demiş senin ahlakını sevmiyorum bir de çocuğuma mı koycam demiş koymamış ben de adamın ahlakını asla beğenmiyorum koymayacağım

Ayyy hepsi birbirinin kopyası gibi istemeseydin dua belki benim kendi duam tuttu nerden biliyorsun Allahım yarabbim tam kavga etmelikler

İnan bugün sabah hasta halimle kalktım bir güzel kahvaltı hazırladım erkek olursa şu isim bu isim kız olursa da bu olacak dedim tamam hayatım sen ne istersen o olsun dedi haklısın dddi en sonunda bana

İnan bugün sabah hasta halimle kalktım bir güzel kahvaltı hazırladım erkek olursa şu isim bu isim kız olursa da bu olacak dedim tamam hayatım sen ne istersen o olsun dedi haklısın dddi en sonunda bana
Oh tamam işte böyle dedikten sonra kimseyi kafana takma en fazla konuşurlar kocan yanında olduktan sonra gerisi önemli değil

Kız benim kayınpeder kayınvalide köpek ol kapımda dese olacak ölüyor yani anlamadım ben kadın da ne var aslında kız erkek farketmez doğur sen bunlara ver tek dertleri o biz bakarız diyorlar ama hamile kaldığımı öğrendiği gün ben loğusa teşvik çekemem annen sana bakar ben çocuğa dedi bende annem her ikimize de bakar sen zahmet edip rahatını bozma dedim bende

Sen ne istiyorsan onu koy taşıyan sensin nezaketen eşine danışırsın o kadar bizde de koyan olur koymayan olur ben ismi seversem koyarım sevmesem koymam ben taşıyorum ben doğuruyorum de isim koymak isteyen varsa buyursun doğursun kendine istediği ismi koysun de kapat direk konuyu
Kocam her konuda beni destekler ama onları da kırmaz ama isim konusunda bir şey diyemiyor

Anam kız nasıl diyorsun ben onkadar laf sokma evresine geçmedim ahahah bizimkiler cümbür cemaat gelirler annem kaynanam kayınbabam gelir neyse o zamana gelelim de hayırlısıyla bunları o zaman düşünelim

Ayy canm kızlarrr sizi yerimmm yaa bu dert herkeste mi olur
Bizim daha ortada çocuk yokken eşim dedi ki"kız olursa sen koyarsın erkeek olursa ben "
Bende tamam dedim:))
Ama nerden bilebilirdim babasının ismini koymak istediğini...
İkinci isim olarak koyacağım ben mecbur çünkü isteyen eşim ailesi değil
Hatta görümceler falan da istemiyor o ismi ama ben bi isim için eşimi kırmam asla
O çünkü beniim üstüme titriyor

Kızçeler günaydın . Fetal dna için kan testi vermiştim cumartesi günü. Bugün aradılar fetal franksiyon oldu tekrar kan vermeniz gerekli dediler . Korktum baya bebek iyidir umarım

Yemin ediyorum sinir geldi okurdan cinnet bastı yani. Nefret ediyorum böyle her işe burnunu sokan insanlardan ya. Çocuğu ben yapmışım kocamla söylemek istememişim kimene yani? Benim kocam da köpek oluyor kapılarında kürtaj olduğum gün hastanede kaldık ertesi gün abisi aramış hadi hastaneden çıkın bize gelin bayram bugün bayramlaşcaz demiş. Kocam da gelmiş annemlere gidelim bayram bugün diyor. Yani vicdansız mısınız siz ya dedim neyin bayramı bana bayram mı kalmış kıçımda hasta bezi yürüyemiyorum ayıp ya yaptığın dedim. Ertesi gün de ben babamlarla bayramlaşamadım kalk gidiyoruz dedi. Her şeyde ailesini düşünüyor ama ben sanki ailesi değilim. Kayınvalidem de 2 senelik evliyim çocuk yok mu diye soranlara vardı da düşük yaptı demiş halbuki ortada böyle bir şey yok… Biz tedavi için hastanelerde sürünüyoruz. Hamile kaldıktan sonra söylemişti tembihler gibi. Sonra da bebeği kaybettik. Olmayan şeyi bile varmış gibi söylemiş. Şimdi iyi mi oldu bak ne yalan söylemiş Allah ne yaşattı bize dedim eşimin yine gıkı çıkmıyor cahil ne yapabilirim annem sonuçta diye. O yüzden boğasım geliyor benim bu erkek tarafını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…