2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızçeler günaydın . Fetal dna için kan testi vermiştim cumartesi günü. Bugün aradılar fetal franksiyon oldu tekrar kan vermeniz gerekli dediler . Korktum baya bebek iyidir umarım
testte hata yapmışlardır.tekrarlamak için istemiş olabilirler hemen kötüye yormayın.nerede yaptırdınız ne kadar ücreti

Kızçeler günaydın . Fetal dna için kan testi vermiştim cumartesi günü. Bugün aradılar fetal franksiyon oldu tekrar kan vermeniz gerekli dediler . Korktum baya bebek iyidir umarım
Çok erken vermiştin aslında bana 12-13. Hafta da daha iyi olur vermek demişlerdi çünkü bazen yeterli olmuyormuş erken verince ki böyle şeylerin de her daim olabileceğini söylemişlerdi en basta tekrar verirsiniz şeklinde bir şey yoktur yani tekrar kan verirsin canm dert etme

testte hata yapmışlardır.tekrarlamak için istemiş olabilirler hemen kötüye yormayın.nerede yaptırdınız ne kadar ücreti
İzmir de Alsancakta bir laboratuvarda Niptplus'a yaptırdım , 370 dolara ay birden arayıp öyle deyince korktum canım ya

Canım tam 11.haftadaydım hiç bilgi vermediler öyle en başında . bugün gidip vericem tekrardan tam 12 oldum

Kızlarrr güzel haberlerle geldim doktordan çıktım . Benim minnak büyümüş el ayak oynatmaya başlamış 3 cm Lik bir bebe olmuş 2 hafta sonra gideceğim fetal DNA için kan vereceğim bana kalsa yaptırmam eşim çok istedi artık tamam dedim . Doktor yine kız ihtimali üzerinde durdu eşimse ayakları topçu gibi oynuyor erkek erkek dedi

Canım tam 11.haftadaydım hiç bilgi vermediler öyle en başında . bugün gidip vericem tekrardan tam 12 oldum
Canım aynı doktora gittiğim arkadaşım 12. haftada vermişti. Bu haftalarda daha net sonuç alınıyor demişti arkadaşıma. Belki bir yanlışlık vardır haftadan dolayı kötü düşünme tekrarla testi strese girme

tövbe yarabbim siparişle isim mi almış . gerçekten değişikler

Ben 5 sene önce yaptırmıştım baya detaylı anlatmışlardı hatta imkansıza yakın bi oran olsa da bazı annelerin kanında bebeğin yeteri kadar dnasıa bile ulaşılmıyormuş Ve bu da normalmiş o yüzden korkma yani tekrar kan verirsin en geç 10 güne çılar

Yaaaaaaa minnoş minik balerin gibi de olabilir şimdi

Oy maşallah <3

Hadi yaa inanamıyorum gerçekten ne düşüncesizler yaa..
Neden genelde erkek tarafı böyle olur hiç anlamam
Ama eşlere cok iş düşüyor canlarımm
Dengeyi bulmaları lazm

Ay inşallah yavrum ya , bakalım çıkıcam 4 gibi kan vermeye

Valla içim rahatladıııı çok teşekkür ederim <3 :)

Hadi yaa inanamıyorum gerçekten ne düşüncesizler yaa..
Neden genelde erkek tarafı böyle olur hiç anlamam
Ama eşlere cok iş düşüyor canlarımm
Dengeyi bulmaları lazm
Gelini doğuramadı diye böyle yalan söylenir mi? Söylüyor işte. Düşüncesiz, bencillik… Var oğlu var. Benim kocam da aman kimse kırılmasın diye dengeleri iyi ayarlayamayan biri. Saldım artık

Oyyyy balım benim maşallah maşallah yaaa yerim o minnakı ben
Teyzesi onu yesinn yesin
Eşin istediyse yaptr gitsin tatlımmm

Gelini doğuramadı diye böyle yalan söylenir mi? Söylüyor işte. Düşüncesiz, bencillik… Var oğlu var. Benim kocam da aman kimse kırılmasın diye dengeleri iyi ayarlayamayan biri. Saldım artık
Yani cok şasırdm yaa insan öyle şey der mi
Örneği bile kötü
Yazıklar olsun yaa

Yaaa şu an ağlayasım geldi cahillik değil başka bir şey bu al dua saatine mi denk geldi Allah’ın gücüne mi gttti senin çocuğun mu sana mı soruyorlar da sizin adınıza cevap veriyor o kadını boğasım geldi şu an delircem yaa nasıl böyle bir şey söyler bayram da kime bayram eşinde gerçekten çok düşüncesizmiş çok üzüldüm yemin ederim kıyamam yaa aslında yaşadıklarımızın sadece bir kısmını biliyoruz Allahım inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun canım benim Allah böylelerine fırsat vermesin

Günaydn bebek
Günaydın bebek
Kızz testte sıkıntı olmuştur hemen tedirgin olma balım benimmm

Yani cok şasırdm yaa insan öyle şey der mi
Örneği bile kötü
Yazıklar olsun yaa
Kesinlikle… Benim de huyum varsa var, yoksa yok. Yalan yalanı doğurur, böyle kötü bir şey için de yalan söylediği için Allah başımıza böyle kötü bir şeyi getirdi diye düşünmekten yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…