testte hata yapmışlardır.tekrarlamak için istemiş olabilirler hemen kötüye yormayın.nerede yaptırdınız ne kadar ücretiKızçeler günaydın . Fetal dna için kan testi vermiştim cumartesi günü. Bugün aradılar fetal franksiyon oldu tekrar kan vermeniz gerekli dediler . Korktum baya bebek iyidir umarım
Çok erken vermiştin aslında bana 12-13. Hafta da daha iyi olur vermek demişlerdi çünkü bazen yeterli olmuyormuş erken verince ki böyle şeylerin de her daim olabileceğini söylemişlerdi en basta tekrar verirsiniz şeklinde bir şey yoktur yani tekrar kan verirsin canm dert etmeKızçeler günaydın . Fetal dna için kan testi vermiştim cumartesi günü. Bugün aradılar fetal franksiyon oldu tekrar kan vermeniz gerekli dediler . Korktum baya bebek iyidir umarım
İzmir de Alsancakta bir laboratuvarda Niptplus'a yaptırdım , 370 dolaratestte hata yapmışlardır.tekrarlamak için istemiş olabilirler hemen kötüye yormayın.nerede yaptırdınız ne kadar ücreti
Canım tam 11.haftadaydım hiç bilgi vermediler öyle en başında . bugün gidip vericem tekrardan tam 12 oldumÇok erken vermiştin aslında bana 12-13. Hafta da daha iyi olur vermek demişlerdi çünkü bazen yeterli olmuyormuş erken verince ki böyle şeylerin de her daim olabileceğini söylemişlerdi en basta tekrar verirsiniz şeklinde bir şey yoktur yani tekrar kan verirsin canm dert etme
Canım aynı doktora gittiğim arkadaşım 12. haftada vermişti. Bu haftalarda daha net sonuç alınıyor demişti arkadaşıma. Belki bir yanlışlık vardır haftadan dolayı kötü düşünme tekrarla testi strese girmeCanım tam 11.haftadaydım hiç bilgi vermediler öyle en başında . bugün gidip vericem tekrardan tam 12 oldum
tövbe yarabbim siparişle isim mi almış . gerçekten değişiklerayy cok haklısın canım. sinir bozucu. sevincimizi yasatmıyorlar ordan burdan pat diye bir şey patlatıyorlar. benimki de arıyor diyor ben bi yerden dua istemişim soz de vermişim onun ismini koyacagız. birinci erkek olacagından nasıl bu kadar eminsin ikinci ne hakla soz veriyorsun bizim adımıza.
Ben 5 sene önce yaptırmıştım baya detaylı anlatmışlardı hatta imkansıza yakın bi oran olsa da bazı annelerin kanında bebeğin yeteri kadar dnasıa bile ulaşılmıyormuş Ve bu da normalmiş o yüzden korkma yani tekrar kan verirsin en geç 10 güne çılarCanım tam 11.haftadaydım hiç bilgi vermediler öyle en başında . bugün gidip vericem tekrardan tam 12 oldum
Yaaaaaaa minnoşKızlarrr güzel haberlerle geldim doktordan çıktım . Benim minnak büyümüş el ayak oynatmaya başlamış 3 cm Lik bir bebe olmuş2 hafta sonra gideceğim fetal DNA için kan vereceğim bana kalsa yaptırmam eşim çok istedi artık tamam dedim . Doktor yine kız ihtimali üzerinde durdu eşimse ayakları topçu gibi oynuyor erkek erkek dedi
Oy maşallah <3Kızlarrr güzel haberlerle geldim doktordan çıktım . Benim minnak büyümüş el ayak oynatmaya başlamış 3 cm Lik bir bebe olmuş2 hafta sonra gideceğim fetal DNA için kan vereceğim bana kalsa yaptırmam eşim çok istedi artık tamam dedim . Doktor yine kız ihtimali üzerinde durdu eşimse ayakları topçu gibi oynuyor erkek erkek dedi
Hadi yaa inanamıyorum gerçekten ne düşüncesizler yaa..Yemin ediyorum sinir geldi okurdan cinnet bastı yani. Nefret ediyorum böyle her işe burnunu sokan insanlardan ya. Çocuğu ben yapmışım kocamla söylemek istememişim kimene yani? Benim kocam da köpek oluyor kapılarında kürtaj olduğum gün hastanede kaldık ertesi gün abisi aramış hadi hastaneden çıkın bize gelin bayram bugün bayramlaşcaz demiş. Kocam da gelmiş annemlere gidelim bayram bugün diyor. Yani vicdansız mısınız siz ya dedim neyin bayramı bana bayram mı kalmış kıçımda hasta bezi yürüyemiyorum ayıp ya yaptığın dedim. Ertesi gün de ben babamlarla bayramlaşamadım kalk gidiyoruz dedi. Her şeyde ailesini düşünüyor ama ben sanki ailesi değilim. Kayınvalidem de 2 senelik evliyim çocuk yok mu diye soranlara vardı da düşük yaptı demiş halbuki ortada böyle bir şey yok… Biz tedavi için hastanelerde sürünüyoruz. Hamile kaldıktan sonra söylemişti tembihler gibi. Sonra da bebeği kaybettik. Olmayan şeyi bile varmış gibi söylemiş. Şimdi iyi mi oldu bak ne yalan söylemiş Allah ne yaşattı bize dedim eşimin yine gıkı çıkmıyor cahil ne yapabilirim annem sonuçta diye. O yüzden boğasım geliyor benim bu erkek tarafını.
Ay inşallah yavrum ya , bakalım çıkıcam 4 gibi kan vermeyeCanım aynı doktora gittiğim arkadaşım 12. haftada vermişti. Bu haftalarda daha net sonuç alınıyor demişti arkadaşıma. Belki bir yanlışlık vardır haftadan dolayı kötü düşünme tekrarla testi strese girme
Valla içim rahatladıııı çok teşekkür ederim <3 :)Ben 5 sene önce yaptırmıştım baya detaylı anlatmışlardı hatta imkansıza yakın bi oran olsa da bazı annelerin kanında bebeğin yeteri kadar dnasıa bile ulaşılmıyormuş Ve bu da normalmiş o yüzden korkma yani tekrar kan verirsin en geç 10 güne çılar
Ne demekValla içim rahatladıııı çok teşekkür ederim <3 :)
Gelini doğuramadı diye böyle yalan söylenir mi? Söylüyor işte. Düşüncesiz, bencillik… Var oğlu var. Benim kocam da aman kimse kırılmasın diye dengeleri iyi ayarlayamayan biri. Saldım artıkHadi yaa inanamıyorum gerçekten ne düşüncesizler yaa..
Neden genelde erkek tarafı böyle olur hiç anlamam
Ama eşlere cok iş düşüyor canlarımm
Dengeyi bulmaları lazm
Oyyyy balım benim maşallah maşallah yaaa yerim o minnakı benKızlarrr güzel haberlerle geldim doktordan çıktım . Benim minnak büyümüş el ayak oynatmaya başlamış 3 cm Lik bir bebe olmuş2 hafta sonra gideceğim fetal DNA için kan vereceğim bana kalsa yaptırmam eşim çok istedi artık tamam dedim . Doktor yine kız ihtimali üzerinde durdu eşimse ayakları topçu gibi oynuyor erkek erkek dedi
Yani cok şasırdm yaa insan öyle şey der miGelini doğuramadı diye böyle yalan söylenir mi? Söylüyor işte. Düşüncesiz, bencillik… Var oğlu var. Benim kocam da aman kimse kırılmasın diye dengeleri iyi ayarlayamayan biri. Saldım artık
Yaaa şu an ağlayasım geldi cahillik değil başka bir şey bu al dua saatine mi denk geldi Allah’ın gücüne mi gttti senin çocuğun mu sana mı soruyorlar da sizin adınıza cevap veriyor o kadını boğasım geldi şu an delircem yaa nasıl böyle bir şey söyler bayram da kime bayram eşinde gerçekten çok düşüncesizmiş çok üzüldüm yemin ederim kıyamam yaa aslında yaşadıklarımızın sadece bir kısmını biliyoruz Allahım inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun canım benim Allah böylelerine fırsat vermesinYemin ediyorum sinir geldi okurdan cinnet bastı yani. Nefret ediyorum böyle her işe burnunu sokan insanlardan ya. Çocuğu ben yapmışım kocamla söylemek istememişim kimene yani? Benim kocam da köpek oluyor kapılarında kürtaj olduğum gün hastanede kaldık ertesi gün abisi aramış hadi hastaneden çıkın bize gelin bayram bugün bayramlaşcaz demiş. Kocam da gelmiş annemlere gidelim bayram bugün diyor. Yani vicdansız mısınız siz ya dedim neyin bayramı bana bayram mı kalmış kıçımda hasta bezi yürüyemiyorum ayıp ya yaptığın dedim. Ertesi gün de ben babamlarla bayramlaşamadım kalk gidiyoruz dedi. Her şeyde ailesini düşünüyor ama ben sanki ailesi değilim. Kayınvalidem de 2 senelik evliyim çocuk yok mu diye soranlara vardı da düşük yaptı demiş halbuki ortada böyle bir şey yok… Biz tedavi için hastanelerde sürünüyoruz. Hamile kaldıktan sonra söylemişti tembihler gibi. Sonra da bebeği kaybettik. Olmayan şeyi bile varmış gibi söylemiş. Şimdi iyi mi oldu bak ne yalan söylemiş Allah ne yaşattı bize dedim eşimin yine gıkı çıkmıyor cahil ne yapabilirim annem sonuçta diye. O yüzden boğasım geliyor benim bu erkek tarafını.
Günaydın bebekKızçeler günaydın . Fetal dna için kan testi vermiştim cumartesi günü. Bugün aradılar fetal franksiyon oldu tekrar kan vermeniz gerekli dediler . Korktum baya bebek iyidir umarım
Kesinlikle… Benim de huyum varsa var, yoksa yok. Yalan yalanı doğurur, böyle kötü bir şey için de yalan söylediği için Allah başımıza böyle kötü bir şeyi getirdi diye düşünmekten yapamıyorum.Yani cok şasırdm yaa insan öyle şey der mi
Örneği bile kötü
Yazıklar olsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?