- 1 Mart 2021
- 1.509
- 1.383
- 83
- 31
Ay bende uzaktayım canım ya oradan da yeten yetiyor. Ben ne kendi ailemden ne eşimin ailesinden hiç bir sıkıntı yaşamıyorum diğerleri daha meraklı. Ben 5 yıllık evliyim kaç tane düşük geçmişim var samimi olup beni düşünseler sormazlar diye düşünüyorum. Yani yalan söylemiyorum ama durumu kurtarmalık cevaplar veriyorum. Görümcemde garibim ne diyeceğini bilemeyince yok demişBana sormuyorlar ben uzaktayım tüm aileden çok sıkta aramıyorum kimseyi arasam bile yüzeysel konuşuyorum onu soracak fırsatları olmuyor zaten başımdan kötü gebelikler geçtiği için ve 3 yıllık evli olduğum için kimse sormuyor artık soranlara da sinir oluyorum onlara ne yok desen bi dert var desen ayrı dert zorla hamile hanile yalan söyletecekler
Benim aileler değil de çevre sağ sol en gereksiz kişiler yaniAilelere yakın olunca böyle şeylerle çok sık rastlanıyor bende ne zaman memlekete gitsem çıkıyor böyleleri meraklarından ölecekler benim kayıplardan sonra kimseye tahammülüm yoktu kocam da eminim tüm ailesini tembihlemiştir bana bu soruların sorulmaması konusunda ilk yıllar neyse de kayıplardan sonra sorulması büyük düşüncesizlik bence zaten yaramız var neden sürekli soruyorlar ki
Heh demi sanki olmasa ne yapacaklar … hamile hamile yalan söyletiyorlar bize . Birde yani evleneli olmuş bilmem kaç sene kayıp var yda yok olsa duyardınız napcaz çocuğu yapıp cebimizde mi saklayacağızYani çare olamayacakları şeyleri bu kadar irdelemeleri garip geliyor, bilsen ne yapacaksın. Yani banada yok demek kötü hissettiriyor, evet demeyede gönlüm razı değil. Dua edin doktora gidiyoruz diyorum. Gidiyoruz sonuçtaBenim 5 yıl olacak canım yani insan üzülür mü acaba diye bile sormaması gerekir diye düşünüyorum
Tabi canım ben bir haftaya söylerimBenim aileler değil de çevre sağ sol en gereksiz kişiler yaniaileler artık sormuyor eşim sağolsun gerekli ayarı verdi. Olursa söyleriz zaten niye saklayalım demi gerçi Şuan söylemiyorum da 9 ay saklayacak halimiz yok ya
Senle aynı umutlara sahibizValla cinsiyet ogrenmeme daha var ama ben ogrendigim gunden beri hep kiz diyorum esime iki oglum var kiz istedigim icin demiyorum bunu gercekten boyle hissediyorum mesela 2. Oglumda esim hep kiz bekledi ben. Hic bekleme buda erkek dedim ama bunda kiz diyorum bide ben ruyamda ne gorduysem o cikti iki oglumda erkek gordum bunda kiz gordum ruyamda yani eminim sanki kiz olduna dr erkek derse uzulmem ama cok sasiririmbide su teoriyede inaniyorum sanki degerler yavas ilerliyosa bence kiz ogullarimda hep fazlaydi hep 2 hafta 3 hafta ilerdeydi son bi ay hep 40 hafta gorundum ultrasonda bunda degerlerim hep dusuk ilerledi bakalim dusuncelerimde yanilacakmiyim acaba ama cok, eminim
Teoriye göre erkek . SanırsamKızlar bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 8 hafta karından ultrason çok merak ediyorum Çin takvimine göre erkek Rus takvimine göre kız ben erkek hissediyorum bakalım
Benim de geçende kuzen denebilecek bir akrabam sordu yok demek zorunda kaldım. Çok üzüldüm yalan konuşmak zorunda kaldığım için ama söylersem de sır saklayamacağını biliyorum. Yarın bir gün nasıl bir açıklama yaparım hiç bilmiyorumKızlar size bu hamilelik sürecinde hamile misin, bebek var mı diye soranlar var mı? Nasıl cevap veriyorsunuz. Benim görümcem biliyor paylaşmadığımıda biliyor, o yüzden bebek var mı diye soran akrabasına direk yok demiş. Banada arkadaşım bugün kilomu aldın sanki biraz karnın çıkmış gibi dedi. Ama tabi orada mesaj farklıydı hamile miyim diye yokluyor. Bende benim zayıf olsamda ayva göbeğim hep olur ondan öyle gelmiştir dedim. Ki gerçekten de öyle. Yani var yada yok demekten ziyade geçiştiren cevaplar veriyorum.Hani yüzümü görenin, adımı duyanın aklına bebek geliyor, sizde nasıl
Yani en kötü 9 ay sonra öğrenilir, birde hikayeni duyunca vah vah tüh tüh niye öyle olmuş doktora gittin mi vs. Sizin düşündüğünüz şeylerden daha fazlasını düşünmüşümdür yani ben bu olayları yaşadığım için dimi. İyi niyet adı altında çok samimiyetsiz geliyor bana. Yüzüme edilen dualar bile öyle. Çok seviyorsan arkamdan gerçekten isteyerek dua et yeter ben bilmesemde olur. Beni bu kadar strese sokuyorlar yok öyle dedik böyle dedik ne olacak diye ben kendi halimde ne kadar mutluyum halbukiHeh demi sanki olmasa ne yapacaklar … hamile hamile yalan söyletiyorlar bize . Birde yani evleneli olmuş bilmem kaç sene kayıp var yda yok olsa duyardınız napcaz çocuğu yapıp cebimizde mi saklayacağız
İşte mecbur bırakıyorlar insana gerçekten çok kötü hissettiriyor. Bende bugün yok denildiği için kendimi çok kötü hissettiğimden buraya yazdım açıkçası. Benim annem ve kaynanam biliyor onlarada soranlara doktora gidiyorlar dua edin diyin dedim. E sonra öğrendiklerinde biliyordun niye söylemedin derlerse ne diyeceğiz dediler. Bizede söylemedi geç öğrendik dersiniz dedim ki yeni söyledim zaten oda yalan olmaz diye düşünüyorum. Resmen herşeyi kılıfına uydurmak zorunda kalıyorum bunlar yüzünden. Samimi olsunlar canımı yesinlerBenim de geçende kuzen denebilecek bir akrabam sordu yok demek zorunda kaldım. Çok üzüldüm yalan konuşmak zorunda kaldığım için ama söylersem de sır saklayamacağını biliyorum. Yarın bir gün nasıl bir açıklama yaparım hiç bilmiyorumbazı soranlara olsa da söylemem kimseye boşuna sormayın diyorum
ayy o daha kafa karıştırıcı öğrensek de rahatlasak. eşim de diyor ki iki ihtimal var zaten ya kız olacak ya erkek niye bu kadar merak ediyorsun. bu kadar rahat olsam yeterBenim minnoş gerçekten çok nazlı bir ultrason görüntüsünde kese yuvarlak tam kız diyorum diğerine bakıyorum oda kalp fasülye şeklinde e oda erkek olunca oluyormuş
Kız senin bebiş direk ortada kiBeni de yorumlarmısınız kararsız mı benim bebek ortada
Amin amin güzelim öyle tabiiAllahım hayırlısı neyse onu versin canım sağlıkla kolaylıkla olsun da cinsiyetin hiç önemi yok inan ki ama kız olursa da hayır demem
Evett olmaz mı .. Bende kilo aldığm için soranlar oluyor instadan bile yetiyorlarKızlar size bu hamilelik sürecinde hamile misin, bebek var mı diye soranlar var mı? Nasıl cevap veriyorsunuz. Benim görümcem biliyor paylaşmadığımıda biliyor, o yüzden bebek var mı diye soran akrabasına direk yok demiş. Banada arkadaşım bugün kilomu aldın sanki biraz karnın çıkmış gibi dedi. Ama tabi orada mesaj farklıydı hamile miyim diye yokluyor. Bende benim zayıf olsamda ayva göbeğim hep olur ondan öyle gelmiştir dedim. Ki gerçekten de öyle. Yani var yada yok demekten ziyade geçiştiren cevaplar veriyorum.Hani yüzümü görenin, adımı duyanın aklına bebek geliyor, sizde nasıl
Dimii güzelim aynen maşallah hepsineBirde bugün cinsiyet için ne güzel bebiş ultrasonları çıktı maşallah bayıldım
Yaa ben söyledim de noldu kayınvalidem çok meraklı ölüyor çocuk diye diye dün ilk defa midem bulanıyor yemek yapamıyorum demiş eşim oda gelin demiş gittik falan ne zaman söyleyeceğiz diyor neyi dedim bebeği hiç bir zaman dedim bende doğunca öğrenecek herkes ama soruyorlar söylemeyeceksin çocuk benim çocuğum dedim oysa ağzından kaçırmış sözde bitane kardeşine bende iyi yapmışsın aferin dedim direk belediye hoparlöründen ilan versen iyi olurdu dedim hemen iki sahte gözyaşı bişey demiyorum ben sana dedim kalktım geldim kafasına göre gitmiş bir sürü erkek kıyafeti almış kayınpederimin adı koyulacak bende istemiyorum onun adını bana bi faydası olmadı o isim bizim sülal de 50 tane var ben bi Hasan daha çekemem dedim delirtecek kadın beni hayırlısı ile bi doğursamKızlar size bu hamilelik sürecinde hamile misin, bebek var mı diye soranlar var mı? Nasıl cevap veriyorsunuz. Benim görümcem biliyor paylaşmadığımıda biliyor, o yüzden bebek var mı diye soran akrabasına direk yok demiş. Banada arkadaşım bugün kilomu aldın sanki biraz karnın çıkmış gibi dedi. Ama tabi orada mesaj farklıydı hamile miyim diye yokluyor. Bende benim zayıf olsamda ayva göbeğim hep olur ondan öyle gelmiştir dedim. Ki gerçekten de öyle. Yani var yada yok demekten ziyade geçiştiren cevaplar veriyorum.Hani yüzümü görenin, adımı duyanın aklına bebek geliyor, sizde nasıl
Kayınbaba ismi saçmalığı ne ya her çocuk kendine özgü bir birey olarak geliyor bu dünyaya ve bende asla başkasına çeksin istemem benimkide çok ister koymamı ve eminim koymadığımda laf sokar kayınbabam da var benimde öldü kızlarına söylemedi diye sinirlerimi bozuyor geçen birinin yanında göbekten iğnenolduğumu söylemiş niye söylüyorsun ya salaklar mı anlamışlardır sana mı düştü söylenmeyecek diyoruz değil mi sabrımı benimde sınıyorlar gerçekten sanki benim kayıplarımda çok yanımdaydılar herkes aynı gün üzüldü sonra keyfine baktı ben dört duvar arasında cehennemi yaşadımYaa ben söyledim de noldu kayınvalidem çok meraklı ölüyor çocuk diye diye dün ilk defa midem bulanıyor yemek yapamıyorum demiş eşim oda gelin demiş gittik falan ne zaman söyleyeceğiz diyor neyi dedim bebeği hiç bir zaman dedim bende doğunca öğrenecek herkes ama soruyorlar söylemeyeceksin çocuk benim çocuğum dedim oysa ağzından kaçırmış sözde bitane kardeşine bende iyi yapmışsın aferin dedim direk belediye hoparlöründen ilan versen iyi olurdu dedim hemen iki sahte gözyaşı bişey demiyorum ben sana dedim kalktım geldim kafasına göre gitmiş bir sürü erkek kıyafeti almış kayınpederimin adı koyulacak bende istemiyorum onun adını bana bi faydası olmadı o isim bizim sülal de 50 tane var ben bi Hasan daha çekemem dedim delirtecek kadın beni hayırlısı ile bi doğursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?