2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bende uzaktayım canım ya oradan da yeten yetiyor. Ben ne kendi ailemden ne eşimin ailesinden hiç bir sıkıntı yaşamıyorum diğerleri daha meraklı. Ben 5 yıllık evliyim kaç tane düşük geçmişim var samimi olup beni düşünseler sormazlar diye düşünüyorum. Yani yalan söylemiyorum ama durumu kurtarmalık cevaplar veriyorum. Görümcemde garibim ne diyeceğini bilemeyince yok demiş

Kızlar bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 8 hafta karından ultrason çok merak ediyorum Çin takvimine göre erkek Rus takvimine göre kız ben erkek hissediyorum bakalım

Eklentiler

• IMG_2695.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 70
Benim aileler değil de çevre sağ sol en gereksiz kişiler yani aileler artık sormuyor eşim sağolsun gerekli ayarı verdi. Olursa söyleriz zaten niye saklayalım demi gerçi Şuan söylemiyorum da 9 ay saklayacak halimiz yok ya

Heh demi sanki olmasa ne yapacaklar … hamile hamile yalan söyletiyorlar bize . Birde yani evleneli olmuş bilmem kaç sene kayıp var yda yok olsa duyardınız napcaz çocuğu yapıp cebimizde mi saklayacağız

Tabi canım ben bir haftaya söylerim

Senle aynı umutlara sahibiz

Kızlar bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 8 hafta karından ultrason çok merak ediyorum Çin takvimine göre erkek Rus takvimine göre kız ben erkek hissediyorum bakalım
Teoriye göre erkek . Sanırsam

Benim de geçende kuzen denebilecek bir akrabam sordu yok demek zorunda kaldım. Çok üzüldüm yalan konuşmak zorunda kaldığım için ama söylersem de sır saklayamacağını biliyorum. Yarın bir gün nasıl bir açıklama yaparım hiç bilmiyorum bazı soranlara olsa da söylemem kimseye boşuna sormayın diyorum

Heh demi sanki olmasa ne yapacaklar … hamile hamile yalan söyletiyorlar bize . Birde yani evleneli olmuş bilmem kaç sene kayıp var yda yok olsa duyardınız napcaz çocuğu yapıp cebimizde mi saklayacağız
Yani en kötü 9 ay sonra öğrenilir, birde hikayeni duyunca vah vah tüh tüh niye öyle olmuş doktora gittin mi vs. Sizin düşündüğünüz şeylerden daha fazlasını düşünmüşümdür yani ben bu olayları yaşadığım için dimi. İyi niyet adı altında çok samimiyetsiz geliyor bana. Yüzüme edilen dualar bile öyle. Çok seviyorsan arkamdan gerçekten isteyerek dua et yeter ben bilmesemde olur. Beni bu kadar strese sokuyorlar yok öyle dedik böyle dedik ne olacak diye ben kendi halimde ne kadar mutluyum halbuki

İşte mecbur bırakıyorlar insana gerçekten çok kötü hissettiriyor. Bende bugün yok denildiği için kendimi çok kötü hissettiğimden buraya yazdım açıkçası. Benim annem ve kaynanam biliyor onlarada soranlara doktora gidiyorlar dua edin diyin dedim. E sonra öğrendiklerinde biliyordun niye söylemedin derlerse ne diyeceğiz dediler. Bizede söylemedi geç öğrendik dersiniz dedim ki yeni söyledim zaten oda yalan olmaz diye düşünüyorum. Resmen herşeyi kılıfına uydurmak zorunda kalıyorum bunlar yüzünden. Samimi olsunlar canımı yesinler

Benim minnoş gerçekten çok nazlı bir ultrason görüntüsünde kese yuvarlak tam kız diyorum diğerine bakıyorum oda kalp fasülye şeklinde e oda erkek olunca oluyormuş
ayy o daha kafa karıştırıcı öğrensek de rahatlasak. eşim de diyor ki iki ihtimal var zaten ya kız olacak ya erkek niye bu kadar merak ediyorsun. bu kadar rahat olsam yeter

Kızlar fetal dna yaptıran varmı aranızda kaçıncı hafta yaptırdınız

Allahım hayırlısı neyse onu versin canım sağlıkla kolaylıkla olsun da cinsiyetin hiç önemi yok inan ki ama kız olursa da hayır demem
Amin amin güzelim öyle tabii

Evett olmaz mı .. Bende kilo aldığm için soranlar oluyor instadan bile yetiyorlar
Samimi olduğum bi arkadaşıma var dedim
Pek samimi olmadıklarıma kışın aldk kiloları valla dedim

Yaa ben söyledim de noldu kayınvalidem çok meraklı ölüyor çocuk diye diye dün ilk defa midem bulanıyor yemek yapamıyorum demiş eşim oda gelin demiş gittik falan ne zaman söyleyeceğiz diyor neyi dedim bebeği hiç bir zaman dedim bende doğunca öğrenecek herkes ama soruyorlar söylemeyeceksin çocuk benim çocuğum dedim oysa ağzından kaçırmış sözde bitane kardeşine bende iyi yapmışsın aferin dedim direk belediye hoparlöründen ilan versen iyi olurdu dedim hemen iki sahte gözyaşı bişey demiyorum ben sana dedim kalktım geldim kafasına göre gitmiş bir sürü erkek kıyafeti almış kayınpederimin adı koyulacak bende istemiyorum onun adını bana bi faydası olmadı o isim bizim sülal de 50 tane var ben bi Hasan daha çekemem dedim delirtecek kadın beni hayırlısı ile bi doğursam

Kayınbaba ismi saçmalığı ne ya her çocuk kendine özgü bir birey olarak geliyor bu dünyaya ve bende asla başkasına çeksin istemem benimkide çok ister koymamı ve eminim koymadığımda laf sokar kayınbabam da var benimde öldü kızlarına söylemedi diye sinirlerimi bozuyor geçen birinin yanında göbekten iğnenolduğumu söylemiş niye söylüyorsun ya salaklar mı anlamışlardır sana mı düştü söylenmeyecek diyoruz değil mi sabrımı benimde sınıyorlar gerçekten sanki benim kayıplarımda çok yanımdaydılar herkes aynı gün üzüldü sonra keyfine baktı ben dört duvar arasında cehennemi yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…