2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bu mantıktayım miktar önemli, yoksa maydanoz yeme nane yeme nereye kadar yemeyebilirsin, suyun bile fazlası vücuda zarar ölçüyü kaçırmadıkça herşey yapılır yani. Tlc de hamile olduğumu bilmiyordum diye belgesel var YouTubeden izleyin moraliniz yerine gelir, onlar bu kadar şey yapmış birşey olmadıysa benimkinden birşey olmaz diye

Ben 5 kilo verdim ama normalde giydiğim pantolonlar olmuyor şişlik olduğunu düşünüyorum . Doktor bana sek markasının o probiyotik yoğurdunu önerdi birde probiyotik takviye toz önerdi dedi suyuna yoğurduna karıştır hayat bunla yogurt mayala dedi. Aldığın takviye tozlar hamileliğe uygunsa zararı yoktur doktorlar veriyor çünkü

Hahaha valla doğru diyorsun. Miktarı abartmadıktan sonra her şey tadımlık yenir, yoksa geriye bir şey kalmıyor zaten yenecek. abartmayalım yeter :)))

Banada doktor et ve türevlerini iyice pişir. Salam sosisten uzak dur . Adaçayı içme. Geri kalan herşeyi ölçülü yediğin sürece sıkıntı yok dedi. Amannnn ben yiyorum zaten 2 dk durmuyor midemde hop dışarı çıktığı için. Ye gitsin ırmak diyorum

Aynen oda bi mekanizma sanki vücutta istemiyor gibi. Ben sucuğu çok severdim hamilelikten beri yiyemiyorum. Salam sosis zaten almıyorduk normalde. Neyse canını sıkma 1. Trimesterın sonu aydınlıktır inşallah

Aynen oda bi mekanizma sanki vücutta istemiyor gibi. Ben sucuğu çok severdim hamilelikten beri yiyemiyorum. Salam sosis zaten almıyorduk normalde. Neyse canını sıkma 1. Trimesterın sonu aydınlıktır inşallah
Işığı görüyoruz dayanalım kızlar az kaldı saldım gitti zaten diyorum en azından kilo veriyorum

Şunu aldım yoğurda karıştırıp ara öğünde yiyorum iş yerinde..içeriğinde hamileler için ekstra yazı yoktu ama içtim valla.bir kadın doğumcu takip ediyorum instadan kilo veremiyorsanız sizde AKKERMANSiA MUCiNiPHILA adlı yararlı bakteri yoktur diye bişi dedi.bunun içinde o bakteri yok ama bağırsak florasını düzenlersek bence şişkinlik gider.benim karbonhidrata töleransım az ,doktor karbonhidrat yeme boşuna kilo alma en başlarda dedi o da şişiriyo beni ve acayip ödem var yüzük falan sıkıyor artık şimdiden ağırlığım artmış olamaz çok yemiyorum çünkü ama vucut su tutuyor anlamadığım şekilde

Eklentiler

• F3073DA4-3E51-4A50-825F-E54DF0E21366.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 33
Benim ki de çok az yiyebilirsin canın çok çekerse afiyet olsun valla yapacak bir şey bazı alışkanlıklar zor terkediyor

Bana doktor bunu önerdi. Sen yinede kadın doğumcuna sor ona göre tüket hamilelikte bazen herşey uygun olmuyor ya . Zararı olduğunu düşünmüyorum ama yinede sormak lazım

Eklentiler

• image.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 35
Bana doktor bunu önerdi. Sen yinede kadın doğumcuna sor ona göre tüket hamilelikte bazen herşey uygun olmuyor ya . Zararı olduğunu düşünmüyorum ama yinede sormak lazım
Sorayım evet.Keşke bende versem biraz kilo.7-8 alsan toplam yeter dedi bana da umarım mümkün olur bu ödemle zor valla şişerim iyice ben şimdiden şiştiysem böyle

Ohoooo aynen yaaa bu kadarına kim nasıl dikkat etsin ki..
Allahıma emanet kuzularımz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım:)

Sorayım evet.Keşke bende versem biraz kilo.7-8 alsan toplam yeter dedi bana da umarım mümkün olur bu ödemle zor valla şişerim iyice ben şimdiden şiştiysem böyle
Ben 5 kilo verdim tartıda ama görüntüde vermiş gibi değilim. Aksine olan kıyafetler olmuyor. Kilo versekte vermesekte şişiyoruz ya yine de çok kilo almamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…