- 1 Mart 2021
- 1.509
- 1.383
- 83
- 31
Bende bu mantıktayım miktar önemli, yoksa maydanoz yeme nane yeme nereye kadar yemeyebilirsin, suyun bile fazlası vücuda zarar ölçüyü kaçırmadıkça herşey yapılır yani. Tlc de hamile olduğumu bilmiyordum diye belgesel var YouTubeden izleyin moraliniz yerine gelir, onlar bu kadar şey yapmış birşey olmadıysa benimkinden birşey olmaz diyeValla bende geçen kokoreç yedim, doktorum temiz ve iyi pişmişse sorun yok yiyebilirsin dedi. Şükür sorun yaşamadım. Asla yeme yasak olayına çok katılmıyorum açıkçası ya, nefis bir yerde de. Kola haftada 1 bardak içmekten de bir şey olmaz diyor mesela doktorum. Önemli olan ne kadar yediğimiz bence. Abartmadan yenirse sıkıntı yok bence
Aynen öyle canım kocam çok karşı noddle gizli sokacağım onu eveAzıcık ye olmazsa kız insanın aklında kalacağına azıcık midende kalsın
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımKızlar saat 4 gibi ben de doktora gideceğim inşallah bebeğimin kalp atışını duyarım
Ben 5 kilo verdim ama normalde giydiğim pantolonlar olmuyor şişlik olduğunu düşünüyorum . Doktor bana sek markasının o probiyotik yoğurdunu önerdi birde probiyotik takviye toz önerdi dedi suyuna yoğurduna karıştır hayat bunla yogurt mayala dedi. Aldığın takviye tozlar hamileliğe uygunsa zararı yoktur doktorlar veriyor çünküBiz aynı zamandayız sizle benimde göbeğim dümdüz değildi ama bence şişkinlikten ve kilodan biraz gerildi.Aslında bebek fasülye kadar dışardan belli olan gaz falan bence.Siz kilo aldınız mı ? Ben ödem olarak arttım ama ağırlıkta başlangıçtaki gibiyim.sindirim için Probiyotik takviyeler aldım biraz insin göbeğim diye umarım zararı yoktur
Hahaha valla doğru diyorsun. Miktarı abartmadıktan sonra her şey tadımlık yenir, yoksa geriye bir şey kalmıyor zaten yenecek. abartmayalım yeter :)))Bende bu mantıktayım miktar önemli, yoksa maydanoz yeme nane yeme nereye kadar yemeyebilirsin, suyun bile fazlası vücuda zarar ölçüyü kaçırmadıkça herşey yapılır yani. Tlc de hamile olduğumu bilmiyordum diye belgesel var YouTubeden izleyin moraliniz yerine gelir, onlar bu kadar şey yapmış birşey olmadıysa benimkinden birşey olmaz diye
Banada doktor et ve türevlerini iyice pişir. Salam sosisten uzak dur . Adaçayı içme. Geri kalan herşeyi ölçülü yediğin sürece sıkıntı yok dedi. Amannnn ben yiyorum zaten 2 dk durmuyor midemde hop dışarı çıktığı için. Ye gitsin ırmak diyorumBende bu mantıktayım miktar önemli, yoksa maydanoz yeme nane yeme nereye kadar yemeyebilirsin, suyun bile fazlası vücuda zarar ölçüyü kaçırmadıkça herşey yapılır yani. Tlc de hamile olduğumu bilmiyordum diye belgesel var YouTubeden izleyin moraliniz yerine gelir, onlar bu kadar şey yapmış birşey olmadıysa benimkinden birşey olmaz diye
Sağlıkla gelsin güzel haberlerle gelsin miniğinKızlar saat 4 gibi ben de doktora gideceğim inşallah bebeğimin kalp atışını duyarım
ay bende her şeye ağlıyorum :)Normal normal geçen bende yolda bebek gördüm başladın ağlamaya .. Sorma o kadar yararlı şey var gidip nerde zararlı canımız onu çekiyor
Aynen oda bi mekanizma sanki vücutta istemiyor gibi. Ben sucuğu çok severdim hamilelikten beri yiyemiyorum. Salam sosis zaten almıyorduk normalde. Neyse canını sıkma 1. Trimesterın sonu aydınlıktır inşallahBanada doktor et ve türevlerini iyice pişir. Salam sosisten uzak dur . Adaçayı içme. Geri kalan herşeyi ölçülü yediğin sürece sıkıntı yok dedi. Amannnn ben yiyorum zaten 2 dk durmuyor midemde hop dışarı çıktığı için. Ye gitsin ırmak diyorum
Işığı görüyoruz dayanalım kızlar az kaldıAynen oda bi mekanizma sanki vücutta istemiyor gibi. Ben sucuğu çok severdim hamilelikten beri yiyemiyorum. Salam sosis zaten almıyorduk normalde. Neyse canını sıkma 1. Trimesterın sonu aydınlıktır inşallah
Şunu aldım yoğurda karıştırıp ara öğünde yiyorum iş yerinde..içeriğinde hamileler için ekstra yazı yoktu ama içtim valla.bir kadın doğumcu takip ediyorum instadan kilo veremiyorsanız sizde AKKERMANSiA MUCiNiPHILA adlı yararlı bakteri yoktur diye bişi dedi.bunun içinde o bakteri yok ama bağırsak florasını düzenlersek bence şişkinlik gider.benim karbonhidrata töleransım az ,doktor karbonhidrat yeme boşuna kilo alma en başlarda dedi o da şişiriyo beni ve acayip ödem var yüzük falan sıkıyor artık şimdiden ağırlığım artmış olamaz çok yemiyorum çünkü ama vucut su tutuyor anlamadığım şekildeBen 5 kilo verdim ama normalde giydiğim pantolonlar olmuyor şişlik olduğunu düşünüyorum . Doktor bana sek markasının o probiyotik yoğurdunu önerdi birde probiyotik takviye toz önerdi dedi suyuna yoğurduna karıştır hayat bunla yogurt mayala dedi. Aldığın takviye tozlar hamileliğe uygunsa zararı yoktur doktorlar veriyor çünkü
Benim ki de çok az yiyebilirsin canın çok çekerse afiyet olsun valla yapacak bir şey bazı alışkanlıklar zor terkediyorValla bende geçen kokoreç yedim, doktorum temiz ve iyi pişmişse sorun yok yiyebilirsin dedi. Şükür sorun yaşamadım. Asla yeme yasak olayına çok katılmıyorum açıkçası ya, nefis bir yerde de. Kola haftada 1 bardak içmekten de bir şey olmaz diyor mesela doktorum. Önemli olan ne kadar yediğimiz bence. Abartmadan yenirse sıkıntı yok bence
Bana doktor bunu önerdi. Sen yinede kadın doğumcuna sor ona göre tüket hamilelikte bazen herşey uygun olmuyor ya . Zararı olduğunu düşünmüyorum ama yinede sormak lazımŞunu aldım yoğurda karıştırıp ara öğünde yiyorum iş yerinde..içeriğinde hamileler için ekstra yazı yoktu ama içtim valla.bir kadın doğumcu takip ediyorum instadan kilo veremiyorsanız sizde AKKERMANSiA MUCiNiPHILA adlı yararlı bakteri yoktur diye bişi dedi.bunun içinde o bakteri yok ama bağırsak florasını düzenlersek bence şişkinlik gider.benim karbonhidrata töleransım az ,doktor karbonhidrat yeme boşuna kilo alma en başlarda dedi o da şişiriyo beni ve acayip ödem var yüzük falan sıkıyor artık şimdiden ağırlığım artmış olamaz çok yemiyorum çünkü ama vucut su tutuyor anlamadığım şekilde
Sorayım evet.Keşke bende versem biraz kilo.7-8 alsan toplam yeter dedi bana da umarım mümkün olur bu ödemle zor valla şişerim iyice ben şimdiden şiştiysem böyleBana doktor bunu önerdi. Sen yinede kadın doğumcuna sor ona göre tüket hamilelikte bazen herşey uygun olmuyor ya . Zararı olduğunu düşünmüyorum ama yinede sormak lazım
Oooo en güzeli kızz nasl yapıldığını biliyorsun en azından bişeyck olmaz
Ohoooo aynen yaaa bu kadarına kim nasıl dikkat etsin ki..Yani içinde katkı ve koruyucu maddeleri olduğu için önermiyorlar canım. Ama ev yapımı etsiz olsa bence birşey olmaz diye düşünüyorum. Hazır yesek bile kaç kere yiyebiliriz ki hergün tüketmedikçe birşey olmaz heralde. Yoksa paketli gıdalar, içinde koruyucu olan gıdalar, market tavuğu, 3 numara yumurta, asitli içecekler, çay kahve hiçbiri önerilmiyor. Buraya girsek ölürüz bence
Oyyy kuzum aminn inşallahKızlar saat 4 gibi ben de doktora gideceğim inşallah bebeğimin kalp atışını duyarım
Kız ırmak doktor neden sana probiyotik verdi balımmBana doktor bunu önerdi. Sen yinede kadın doğumcuna sor ona göre tüket hamilelikte bazen herşey uygun olmuyor ya . Zararı olduğunu düşünmüyorum ama yinede sormak lazım
Ben 5 kilo verdim tartıda ama görüntüde vermiş gibi değilim. Aksine olan kıyafetler olmuyor. Kilo versekte vermesekte şişiyoruz ya yine de çok kilo almamak lazımSorayım evet.Keşke bende versem biraz kilo.7-8 alsan toplam yeter dedi bana da umarım mümkün olur bu ödemle zor valla şişerim iyice ben şimdiden şiştiysem böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?