2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bana doktor bunu önerdi. Sen yinede kadın doğumcuna sor ona göre tüket hamilelikte bazen herşey uygun olmuyor ya . Zararı olduğunu düşünmüyorum ama yinede sormak lazım
Bende bunun gynobiotic olanını alacağım canım idrar yolu enfeksiyonu için çok iyiymiş

Işığı görüyoruz dayanalım kızlar az kaldı saldım gitti zaten diyorum en azından kilo veriyorum
Valla 11. Haftadan sonra biraz daha duygu durumunda dengelenme enerji felan geldi gibi sanki canım. Bulantılarda genelde azalıyormuş. Ama benim günüm günümü tutmadığı için anlık olmamasını ümit ediyorum kilo vermeye ihtiyacın var mıydı

Bende de var şişlik hemde öyle böyle değil gece gören 7 aylık hamile sanar benim mide bulantım var kusma yok ama kilo aldım bu arada benim de göbeğim gerildi hapşırınca falan kasılıyor acıyor doktorum bana ödem oluşturma kesinlikle tuzlu şeyler çok yeme dedi süt içiyordum bıraktım oda şişlik yapıyor bende

8+4 asla duygularıma hakim değilim hep gözü yaşlıyım milletin hamilelik haberini paylaşmasına ağlıyorum annemle konuşunca ağlıyorum dün 23 Nisan da ağladım duygusal bir şey görmeye görsün gözlerim ben ve bebeğim

Bu saatlerde felaket uykum geliyor direkt öğlen uykusu istiyor bünyem.8+4 de.iş yerinde olunca problem tabiki neyseki daha kimseye söylemedim

Yani ağlama bendede oluyor, bende sinir depresiflikte çok fazlaydı şimdi yine var hepsi ama duygularım daha kontrollü gibi önceden benden bağımsız çalışıyorlardı

Kızlar ne dicem bende de ilk başlarda cinsel isteksizlik vardı, şimdi de istek ama lekelenmem oldu diye bayadır ara verdik

Kızlar ne dicem bende de ilk başlarda cinsel isteksizlik vardı, şimdi de istek ama lekelenmem oldu diye bayadır ara verdik
Valla ben 12 haftadır kendi halimde kocamla kanka kanka yaşıyorum birde burda ilişkiye girdik kanamam oldu diyenleri gördükçe ve kan cıvıtıcı iğne kullanıyorum ben üstüne bu gidişle bi 6 ay daha kanka gibi takılırız

Ayy onu 2 gün önce ben de yaptım ocakbaşına gtmiştik karşımdakiler yiyordu valla bnm de yiyesim geldi. Egeliyim normal oyle toplasan 3 kere yemişimdir ama tutamadım kendimi yarım porsiyonun yarısını falan yedim aman takma boşver sifa olsun inş temizse iyi pişmişse bir sey olmaz bence

Sorayım evet.Keşke bende versem biraz kilo.7-8 alsan toplam yeter dedi bana da umarım mümkün olur bu ödemle zor valla şişerim iyice ben şimdiden şiştiysem böyle
7-8 cok ütopik bir rakam diil mi ya. Ebru Şallı nıyız biz. İlk hamileliğimde 13 kg almıştım 2. De biraz daha dikkat ettim 10 kg aldım. Dogumdan sonra 6sı gtmişti zaten kalanı da 1-2 ayda gitti. Bence 11-12 ideal

Benimde iş yerinde cok uykum geliyor ve malesef ki ben 8,6 calışıyorum cannnm
Ah ah uyumak ne güzell
Dün tatildi- 23 nisan- öğlen şekerlemesi yaptım çok iyi geldi.Bu dönemlerde bebiş kendini oluşturduğu İçin bizim kaynaklardan harcayıp bizi bitap düşürüyormuş amannn güzel ve sorunsuz oluştursun da yeterki yorsun :)

Öyle dedi valla bende en az 10 diye biliyordum ama bana yemeyeceğim listeyi saydı, bunları yeme içme diye ve gereksiz kilo alma hayat kalitesi açısından , sonlara doğru zaten alıcaksın dedi.7-8 diye bende azmettim ama başaramayacağım gün gibi aşikar :)

Son 2 ay alınıyor baya cocuk da büyüyünce iyice. O yüzden 10kg altı baya zor . Ben emzirirken cok kilo veriyordum benim kızlar beni resmen sömürüyorlardı gebelik öncesi kilomdan da asagı düşüyordum yememe ragmen. Bilmiyorum bu kez nası olur. Saglık olsun dengeli beslenelim de veririz gider kiloları napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…