Aha bende zaten ilişki sonrası lekelenme görmüştüm balım ama 4 hafta önce falandıValla ben 12 haftadır kendi halimde kocamla kanka kanka yaşıyorumbirde burda ilişkiye girdik kanamam oldu diyenleri gördükçe ve kan cıvıtıcı iğne kullanıyorum ben üstüne bu gidişle bi 6 ay daha kanka gibi takılırız
Evet dün ki tatil hepimiz e iyi gelmiştir eminim:) haklsn yavrum onlar iyi olsun daDün tatildi- 23 nisan- öğlen şekerlemesi yaptım çok iyi geldi.Bu dönemlerde bebiş kendini oluşturduğu İçin bizim kaynaklardan harcayıp bizi bitap düşürüyormuş amannn güzel ve sorunsuz oluştursun da yeterki yorsun :)
Yani her zaman gittiğimiz yer çok da güzel yaparlar inş öyledir diye umut ediyorum bende ilk balta sevmem ıy mıymyaptım arkadaşım yedirdi zorla bağımlısı oldum sonra eşimi de alıştırdım sık sık gidiyorduk sürekli sana da afiyet olsun canmAyy onu 2 gün önce ben de yaptım ocakbaşına gtmiştik karşımdakiler yiyordu valla bnm de yiyesim geldi. Egeliyim normal oyle toplasan 3 kere yemişimdir ama tutamadım kendimi yarım porsiyonun yarısını falan yedim aman takma boşver sifa olsun inş temizse iyi pişmişse bir sey olmaz bence
Ah yakın olsan getirirdim sanaOooo en güzeli kızz nasl yapıldığını biliyorsun en azından bişeyck olmaz
Anam canım istedi bak
O zaman ilerleyen zamanlarda benimki de geçer diyorum ama eşime çok komik geliyorYani ağlama bendede oluyor, bende sinir depresiflikte çok fazlaydı şimdi yine var hepsi ama duygularım daha kontrollü gibi önceden benden bağımsız çalışıyorlardı
Şükür enfeksiyon yok ama olursa aklımda olsun z ben bundan memnun kaldım kabızdım tam 15 gün bu işe yaradı desem yeridirBende bunun gynobiotic olanını alacağım canım idrar yolu enfeksiyonu için çok iyiymiş
Yani bence gerek yoktu hani hep deriz ya 5 kilo fazlam var heh o gitti diyeyim bariValla 11. Haftadan sonra biraz daha duygu durumunda dengelenme enerji felan geldi gibi sanki canım. Bulantılarda genelde azalıyormuş. Ama benim günüm günümü tutmadığı için anlık olmamasını ümit ediyorumkilo vermeye ihtiyacın var mıydı
O normal ya açıkçası benim cinsel hayatım aktif devam ediyor . Şükür sıkıntı da yaşamadım hiç. Senin biraz korkman normal kanamadan kaynaklı. Ama artık cinsel istek duymamanız normalKızlar ne dicem bende de ilk başlarda cinsel isteksizlik vardı, şimdi de istekama lekelenmem oldu diye bayadır ara verdik
Evet buna mı ağladın buna mı üzüldün deyip duruyor benim eşimdeO zaman ilerleyen zamanlarda benimki de geçer diyorum ama eşime çok komik geliyor
Yolk saç mı büyük hoşuma gitmedi dedi? Kese içinde birşeyler gözüküyor yani demiKızlar yine kalp atışını duyamadım ultrasonda 6+5 günlük.Kesenin içindeki şey büyük görüntü hoşuma gitmedi dedi.Adete göre çok geride dedim ona takılma kürtaj yapamam geç döllenme olabilir dedi. Saçma sapan konuştu 1 hafta daha bekleme kararı aldı doktor.Cok kötüyüm ya
Aynen sonradan düşününcede komik aslında. Ama ben ağlarken o an dünyanın en üzücü şeyi gibi geliyorduO zaman ilerleyen zamanlarda benimki de geçer diyorum ama eşime çok komik geliyor
Yolk saç diye bişey demedi canım kesenin içinde görünen büyük felan biseyler dedi zaten duzgunde açıklama yapmıyor.Yolk saç mı büyük hoşuma gitmedi dedi? Kese içinde birşeyler gözüküyor yani demi
Aynen canım bunun içindede probiyotik ve lif varmış yani bir taşla iki kuş gibi. Doktor sana ne kadar süre kullanım önerdi. Eczaneyle internet arasında ciddi fark vardı internetten aldım ben gelince orijinallik sorgulayıp kullanırım dedimŞükür enfeksiyon yok ama olursa aklımda olsun z ben bundan memnun kaldım kabızdım tam 15 gün bu işe yaradı desem yeridir
Varsa resmi ultrason kağıdın atsana. Yani senin haftana göre kese içinde yolk saç gözükür benim öyle olmuştu . O büyük dediği yolk saç galibaYolk saç diye bişey demedi canım kesenin içinde görünen büyük felan biseyler dedi zaten duzgunde açıklama yapmıyor.
Bana süre vermedi . Direk kendi yoğurdunu mayalıyor musun dedi bende evet dedim bundan sonra mayaladıhın yoğurtları mayalarken bundan ekle bunla mayala yoğurdu dedi o yoğurdu tüket dedi . Ben internete güvenemedim eczane de tanıdık sağolsun herşeyde yardımcı oluyor . Ben 1 litre süte 2 tane at dedi öyle mayalama yaptım. Kısacası anladığım kadarıyla probiyotikli yoğurt elde ettirdi doktor banaAynen canım bunun içindede probiyotik ve lif varmış yani bir taşla iki kuş gibi. Doktor sana ne kadar süre kullanım önerdi. Eczaneyle internet arasında ciddi fark vardı internetten aldım ben gelince orijinallik sorgulayıp kullanırım dedim
Sıfırdan başlıyorsun yaniYani bence gerek yoktu hani hep deriz ya 5 kilo fazlam var heh o gitti diyeyim bariaman zaten alacağız elbet ne kadar az alsak iyidir sonuçta çok kilo yada az kilo sağlıklı bebek anlamına gelmiyor
Telefonda sorun var galiba dosya ekleyemedim 17.mm 6w 5 d yazıyor alttaVarsa resmi ultrason kağıdın atsana. Yani senin haftana göre kese içinde yolk saç gözükür benim öyle olmuştu . O büyük dediği yolk saç galiba
Oyyy canmsn düşünmen yeter balımmAh yakın olsan getirirdim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?