2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ikili tarama testi nedir bni doktorum bida 1 ay sonra çağardi şuan 10.haftadayım 14 oluyo bi ay sonra geç kalinmiş oluyo mu bu gibi testler için bi süresi var mi
Canım bende 13. Haftamda gideceğim 16. Haftaya kadar bakıyorlar geç kalmış olmazsın. Randevu da doktor emse kalınlığına burun birşeyine bakar senin bu test bir takım genetik hastalık anormalliklerin istatiksel oranını veriyor . Allahım uzak tutsun ama mesela direk çocuğun down sendromlu diye bir sonuç gelmiyor işte ne bilim binde bilmem kaç oranda yada yüzde bilmem kaç oranında risk var gibisinden oran veriyor. Kesin sonuç değil ama yüzde 80 sanırsam doğruluk oranı oluyor . Kısacası bebeğin genetik hastalıklarına bakılıyor

O normal ya açıkçası benim cinsel hayatım aktif devam ediyor . Şükür sıkıntı da yaşamadım hiç. Senin biraz korkman normal kanamadan kaynaklı. Ama artık cinsel istek duymamanız normal
Ben cinsel istek duyuyorum kızım arttı hatta
Adamın sesi cıkmıyor ben şırnaşıyorum
Ama bir kere korktuk ya:))
Cumartesi sorcam bakalm doktora

Aa çok mantıklıymış yoğurt olarak bende düşüneyim bunu. Ya internette sorgulama yapmadan kullanmamak lazım. Ben alırsam yine eczane sayfalarından alıp onay kodundan orijinallik sorguluyorum. Eğer devlet sisteminde kayıtlıysa çıkıyor hemen. İnternette 250₺ buldum tanıdık eczane 500 dedi. Biraz oynasa yine eczaneden alırdım. İnşallah orijinaldir

Gereksiz mi bilmem eğer kilon varsa kontrollü ve sağlıklı gitmek istiyorsan güzel bir uygulama. Ama hamileyiz ya tabikide bundan faydalanıp her önüne geleni yememek lazım ama yinede canımızın istediğini belli oranda yemek lazım ben öyle düşünüyorum . Sağlıklı beslenme konusu da da doğru internette yazıyor herşey zaten bizim belli yararlı olan şeyleri ye

Kizlar ikili tarama testi nedir bni doktorum bida 1 ay sonra çağardi şuan 10.haftadayım 14 oluyo bi ay sonra geç kalinmiş oluyo mu bu gibi testler için bi süresi var mi
ikili tarama testi 11.-14. haftalar arasında yapılan test neden 1 ay sonraya verdi ki doktorunuz anlamadım

Cok teşekkür ederim canım Allah korusun güzel sonuclarla çikariz inşAllah hepimiz Allaha emanet bebişlerimiz

Canım başka bir doktora daha görünsen? Daha net cevaplar alabilmek için

Canım ultrason resmi var mı tam olarak neden bahsetmiş olabilir onu anlamak için. Bebeği gördü mü

Vlla aslnda herşeyi biliyoruz daaa bu koca boğaz herşeyi istiyor

ikili tarama testi 11.-14. haftalar arasında yapılan test neden 1 ay sonraya verdi ki doktorunuz anlamadım
Belki unutmuş olabilir ikili tarama testini bn hatirlaticam tekrar kendilerine hiç bilgim yoktu burda bloglarda bazi arkdaşlar yazınca araştirdim 11-12 de yaptiranlar olunca bn geç kalmiyayim dedim iyi ki de sormuşum valla atlancakti yoksa

Ben cinsel istek duyuyorum kızım arttı hatta
Adamın sesi cıkmıyor ben şırnaşıyorum
Ama bir kere korktuk ya:))
Cumartesi sorcam bakalm doktora
Ya benim başından beri azalmadı ondan hala normal seviyede. Birde bize yasak koymadı ondan ben hiç takılmadım normal devam ettim. Ay o kötü ya içinde fırtınalar kopuyor yanardağ patlıyor ama of yorgana sarıl uyu yapmak zorundasın. Sen doktora sor öyle ilerle

Kızzzz bende yaşadm azck bi lekeydi gözümüz korktu ama şu sıra istek fazla bnde
Bende istiyorum ama kocam öyle korkuyor ki asla odaklanamıyor zaten. Bir süre sonra aniden yarıda kalkıyoruz gerginlikten çok komik oluyor dldklddk o daha panik ve zarar vermekten çok korktuğu için uzak duruyor. Açıkçası bende rahat edemiyorum pozisyon değiştiremeden öylece yatmak olmuyor

Ben işte anlamıyorum çok internetten ondan aldım geçtim zaten beklicek halimde yoktu patlacaktım kabızlıktan ama yoğurt dene tadı değişmiyor sadece azıcık sarı oluyor ama çok az. Ben hep o yoğurdu tüketiyorum ondan düzene girdi bence

Aslında kilom yok zayıfım bilenler bu süreçte kilo alır mıyım diye gözüme bakıyor ama çok dengesiz besleniyorum hani bi karbonhidrat protein yağ dengesi varya, ben Allaha emanet bazen bir öğünü sadece leblebiyle atlıyorum üşendiğimden. Diyetisyen gaza getirirmiki dedim

Canmm cok sıvı almandan olmuştur dediğin gibi ben henüz yaşamadm

Bebeim acaba başka doktora daha mı görünsen yaa
Bakalm o ne diyecek bence faydası olur

Merhabalar kızlar sevgili anne adayları kaç gündür yazamadım üşütmüşüm hastaydım, biraz da halsizim kramplarım oluyor sizler nasılsınız her şey yolundadır inş.

Ev yoğurdu çok faydalı zaten onla birleşince çok iyi olmuştur eminim. Deneyim canım yoğurdu çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…