2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Böyle şeyleri çok yanlış buluyorum ben kötü gördüysen otur duanı et neden sana söylüyor ki zaten diken üzerindeyiz bebeğimize bir şey olacak diye en ufak şeyden ödümüz kopuyor keşke söylemeseymiş daha çok stres yapacaksın geçende kocam rüyasında bebeğimizin kalbinin durduğunu görmüş oda bana söyledi çok etkilendim bebeğimi pazartesi ultrasonda gördüğüm halde hemen diğer güne bende aynı şekilde kalbinin durduğunu gördüm rüyamda yarın cinsiyet öğrenmeye gidicem yine içim içimi yemeye başladı hadi cinsiyet diye gidip kötü haber alırsam diye

Bende çok yanlış buluyorum, arkadaş rüyayı anlatmıyor güya ama rüyanın kötü olduğunu söylüyor. Benimde kafamda yer etti şahsen. Dün ani bir hareket yaptım bebeğin olduğu tarafa bıçak saplanır gibi ağrı girdi, bugün orada ağrım var geçmiyo. Oda rüyayayı söyleyince üst üste geldi. Zaten başımıza gelecek birşey varsa bunu engelleyemeyiz ama strese sokmaya gerek yok. İnşallah yarın güzel haberler alırsın için ferahlar

Oyyy kızz cok sevindim kacta randevun

Selam bebek ayy ben cok guzel bir yazı yazıp çerçeve yaptırdım bebeim
Çok duygulandı
Bak yolluyorum burdan fikir olsun
Yaaa evet evet bunu yaptımmm çok güzel okduuu ama yanında ne yapayım bilemedim pastaya ne yazdırabilirim ya d nasıl bir pasta yapayım

Merhaba kaçıncı haftada belli oldu ne güzel erkenden belli olmus

Ben daha evvelde yazmıştım ama sonrasında çok aktif olamadım herkesin ilk gebeliği mi kizlar

Çooook teşekkürler yavrum
Ne demek balımmmm:)

Aaa hayır olsun canm ee kızz insan hiç böyle bişey der mi hamile anneye yaaa
Hem zaten rüyalar tersine çıkar balımm içini ferah tut sen
Her gördüğümüz rüyaa gerçek olsaydı ohoooo ben cok zengindim:)

Yaaa evet evet bunu yaptımmm çok güzel okduuu ama yanında ne yapayım bilemedim pastaya ne yazdırabilirim ya d nasıl bir pasta yapayım
Yazılı pastalar için netten bakabilirsn canm ordaan fikir alabilirsin. Ama ben yazılı pastaları görsel olarak seviyorum ama tadını beğenmiyorum cok krema kullanılıyor

Ben daha evvelde yazmıştım ama sonrasında çok aktif olamadım herkesin ilk gebeliği mi kizlar
Selam canm başımızın ilk bazımızın değil:)
Genelde 12,13.haftada doktorlar az cok söylüyor cinsiyeti
Sen kaçıncı haftadasn

Düşük yapıyorum. Olmadı
Benimde iliski sonrasi kanama basladi ama oncesinde tek bir damla leke bile olmamisti hic bi anda vok kahroldum ama elden bisi gelmiyor benim hersey bir gun icind2 oldu bitti ama ben iliskiye yormuyorum bu durumu sagliksiz gebelikti hersey bahanesi oldu insallah toparlanicaksin en kisa surede

Selam canm başımızın ilk bazımızın değil:)
Genelde 12,13.haftada doktorlar az cok söylüyor cinsiyeti
Sen kaçıncı haftadasn
Benimde ikinci çocuk olcak nasipse. Benim sata göre 11+2 ama ultrasona göre 11+6 haftaya ikili için gidicem ama kızımda belli olmamisti o dönemlerde 17 gibi netlesmisti

Benimde ikinci çocuk olcak nasipse. Benim sata göre 11+2 ama ultrasona göre 11+6 haftaya ikili için gidicem ama kızımda belli olmamisti o dönemlerde 17 gibi netlesmisti
Yaaa bir kızın var demek maşallah canm Allah' bağışlasn
Burda bizde genelde kız isteyen anneleeriz ama tabi öncelik sağlik bende 11 + 4 üm yakınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…