- 1 Mart 2021
- 1.509
- 1.383
- 83
- 31
Aynen öyle oluyor canımNe bileyim içime öyle doğdu görmedim aslında ama ister istemez burda bi bağ kuruyoruz artık
Böyle şeyleri çok yanlış buluyorum ben kötü gördüysen otur duanı et neden sana söylüyor ki zaten diken üzerindeyiz bebeğimize bir şey olacak diye en ufak şeyden ödümüz kopuyor keşke söylemeseymiş daha çok stres yapacaksın geçende kocam rüyasında bebeğimizin kalbinin durduğunu görmüş oda bana söyledi çok etkilendim bebeğimi pazartesi ultrasonda gördüğüm halde hemen diğer güne bende aynı şekilde kalbinin durduğunu gördüm rüyamda yarın cinsiyet öğrenmeye gidicem yine içim içimi yemeye başladı hadi cinsiyet diye gidip kötü haber alırsam diyeNeyse bende size kız kıyafetleri bakarım birşey olmazbi arkadaşım canımı sıktı canım burda takılıp gülerek kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte rüyasında beni çok kötü görmüş anlatmayacağım ama inşallah bebeğe birşey olmaz felan dedi bunun geri dönüşü yok gibi sanki felan dedi şok oldum keşke bunu bana söylemeseydin dedim düşünmemeye çalışıyorum o yüzden
Bende çok yanlış buluyorum, arkadaş rüyayı anlatmıyor güya ama rüyanın kötü olduğunu söylüyor. Benimde kafamda yer etti şahsen. Dün ani bir hareket yaptım bebeğin olduğu tarafa bıçak saplanır gibi ağrı girdi, bugün orada ağrım var geçmiyo. Oda rüyayayı söyleyince üst üste geldi. Zaten başımıza gelecek birşey varsa bunu engelleyemeyiz ama strese sokmaya gerek yok. İnşallah yarın güzel haberler alırsın için ferahlarBöyle şeyleri çok yanlış buluyorum ben kötü gördüysen otur duanı et neden sana söylüyor ki zaten diken üzerindeyiz bebeğimize bir şey olacak diye en ufak şeyden ödümüz kopuyor keşke söylemeseymiş daha çok stres yapacaksın geçende kocam rüyasında bebeğimizin kalbinin durduğunu görmüş oda bana söyledi çok etkilendim bebeğimi pazartesi ultrasonda gördüğüm halde hemen diğer güne bende aynı şekilde kalbinin durduğunu gördüm rüyamda yarın cinsiyet öğrenmeye gidicem yine içim içimi yemeye başladı hadi cinsiyet diye gidip kötü haber alırsam diye
Yaaa evet evet bunu yaptımmm çok güzel okduuuOyyy kızz cok sevindim kacta randevun
Selam bebek ayy ben cok guzel bir yazı yazıp çerçeve yaptırdım bebeim
Çok duygulandı
Bak yolluyorum burdan fikir olsun
Merhaba kaçıncı haftada belli oldu ne güzel erkenden belli olmusCanım %70 erkek dedi doktor, sakın alışveriş yapma dedi ama ultrasondada birşeyler gösterdiilk erkek hissedensin kız tuttu alışveriş siteleri sinirimi bozdu 15 kız kıyafetinin arasında bir tane erkek kıyafeti anca buluyorsun
12. Haftadaydı canımMerhaba kaçıncı haftada belli oldu ne güzel erkenden belli olmus
Bakalım her süprize hazırım şuan net ılana kadar kendimi bir yöne çekmiycemKızlar cok olacak gibii ☺☺ hadi bakalım sağlıkla gelsin bebecikleer☺
Oh ne güzel erkenden belli olmus. Benim sata göre 11+2 ultrasona göre 11+6 bakalım ne zaman belli olcak meraklaniyorum12. Haftadaydı canım
Ne demek balımmmm:)Çooook teşekkürler yavrum
Aaa hayır olsun canm ee kızz insan hiç böyle bişey der mi hamile anneye yaaaNeyse bende size kız kıyafetleri bakarım birşey olmazbi arkadaşım canımı sıktı canım burda takılıp gülerek kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte rüyasında beni çok kötü görmüş anlatmayacağım ama inşallah bebeğe birşey olmaz felan dedi bunun geri dönüşü yok gibi sanki felan dedi şok oldum keşke bunu bana söylemeseydin dedim düşünmemeye çalışıyorum o yüzden
Yazılı pastalar için netten bakabilirsn canm ordaan fikir alabilirsin. Ama ben yazılı pastaları görsel olarak seviyorum ama tadını beğenmiyorum cok krema kullanılıyorYaaa evet evet bunu yaptımmm çok güzel okduuuama yanında ne yapayım bilemedim pastaya ne yazdırabilirim ya d nasıl bir pasta yapayım
Selam canm başımızın ilk bazımızın değil:)Ben daha evvelde yazmıştım ama sonrasında çok aktif olamadım herkesin ilk gebeliği mi kizlar
Benimde iliski sonrasi kanama basladi ama oncesinde tek bir damla leke bile olmamisti hic bi anda vok kahroldum ama elden bisi gelmiyor benim hersey bir gun icind2 oldu bitti ama ben iliskiye yormuyorum bu durumu sagliksiz gebelikti hersey bahanesi oldu insallah toparlanicaksin en kisa suredeDüşük yapıyorum. Olmadı
Bak geçen görmüştümYaaa evet evet bunu yaptımmm çok güzel okduuuama yanında ne yapayım bilemedim pastaya ne yazdırabilirim ya d nasıl bir pasta yapayım
Benimde ikinci çocuk olcak nasipse. Benim sata göre 11+2 ama ultrasona göre 11+6 haftaya ikili için gidicem ama kızımda belli olmamisti o dönemlerde 17 gibi netlesmistiSelam canm başımızın ilk bazımızın değil:)
Genelde 12,13.haftada doktorlar az cok söylüyor cinsiyeti
Sen kaçıncı haftadasn
Hadi hayırlısı balımm benimBakalım her süprize hazırım şuan net ılana kadar kendimi bir yöne çekmiycemvana da kız geliyor ama bakalım
Çok geçmiş olsun cnm üzüldük bu haber olmadıDüşük yapıyorum. Olmadı
Yaaa bir kızın var demek maşallah canm Allah' bağışlasnBenimde ikinci çocuk olcak nasipse. Benim sata göre 11+2 ama ultrasona göre 11+6 haftaya ikili için gidicem ama kızımda belli olmamisti o dönemlerde 17 gibi netlesmisti
Benim eşim daha çok merak etti. Ben zaten cinsiyet belli eninde sonunda görürüz modundaydım. Hayırla gelsinler inşallahOh ne güzel erkenden belli olmus. Benim sata göre 11+2 ultrasona göre 11+6 bakalım ne zaman belli olcak meraklaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?