• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa bir kızın var demek maşallah canm Allah' bağışlasn
Burda bizde genelde kız isteyen anneleeriz ama tabi öncelik sağlik 🙂 bende 11 + 4 üm yakınızz
Allah razı olsun cümlemizin evladını inşallah. Kız Çok başka gerçekten rabbim önce sağlıkla herkese gonlundekiji nasip etsin kızım 3,5 yaşında çok geç gelen bir bebiş 😂

Oldusanirim Oldusanirim iyi geceler canım yarın doktora gidecektin ismini bilmiyorum ama çok dua ettim sana inşallah yarın kalp atışını duyarsın bebişinin bizi de haberdar et mutlaka hayırlı haberler alacağın bir günün olsun ol diyecek herşey elinde olan Rabbim mucizeni tamamlasın inşallah 🌸
Canim benim cok sagol allah hepimizin bebislerini korusun bize bagislasin. Doktordan geliyorum smdi alaha cok sukur bebegi gorduk 4mm dedi. Kalp atisi cok zayif dedi dakikada 94 atiyor. Allaha dua et dedi. Cokk mutluyum ama kalbinin zayif olmasi dusunduruyor bu durumda olan varmi acaba. Sonradan kalbi guclenen . Bu arada vajinal bakti. Hepinizden allah razi olsun . Hepiniz iyiki varsiniz 💜💜 bana hep endiselenme dediniz kalplerinizden opuyorum.🌹

Allah razı olsun cümlemizin evladını inşallah. Kız Çok başka gerçekten rabbim önce sağlıkla herkese gonlundekiji nasip etsin kızım 3,5 yaşında çok geç gelen bir bebiş 😂
Amin amin canm tabiki önce sağlik
İkisi de evlat canımızdan kanımızdan tabii🙂🧿

Ne demek balımmmm:)

Aaa hayır olsun canm ee kızz insan hiç böyle bişey der mi hamile anneye yaaa
Hem zaten rüyalar tersine çıkar balımm içini ferah tut sen
Her gördüğümüz rüyaa gerçek olsaydı ohoooo ben cok zengindim:)

Yazılı pastalar için netten bakabilirsn canm ordaan fikir alabilirsin. Ama ben yazılı pastaları görsel olarak seviyorum ama tadını beğenmiyorum cok krema kullanılıyor 😄😄
Yani inşallah canım kötü rüyanın zaten anlatılmaması gerekiyor. Biraz hisleri kuvvetli bi arkadaş ondan tedirgin oldum. Keşke hiç söylemeseydi bana, insan ister istemez takılıyor. Acile mi gitsem bile oldum yani. Rabbim hayırlısını versin 🤲

Neyse bende size kız kıyafetleri bakarım birşey olmaz 😅 bi arkadaşım canımı sıktı canım burda takılıp gülerek kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte 🤷 rüyasında beni çok kötü görmüş anlatmayacağım ama inşallah bebeğe birşey olmaz felan dedi bunun geri dönüşü yok gibi sanki felan dedi şok oldum keşke bunu bana söylemeseydin dedim düşünmemeye çalışıyorum o yüzden
Ya gördüyse bile niye söylemiş ki oda tamam rüyayı anlatmamışta zaten kalbine düşüreceğini düşürmüş

Canim benim cok sagol allah hepimizin bebislerini korusun bize bagislasin. Doktordan geliyorum smdi alaha cok sukur bebegi gorduk 4mm dedi. Kalp atisi cok zayif dedi dakikada 94 atiyor. Allaha dua et dedi. Cokk mutluyum ama kalbinin zayif olmasi dusunduruyor bu durumda olan varmi acaba. Sonradan kalbi guclenen . Bu arada vajinal bakti. Hepinizden allah razi olsun . Hepiniz iyiki varsiniz 💜💜 bana hep endiselenme dediniz kalplerinizden opuyorum.🌹
Normalde 5 mm den önce kalp atışını görmeyi pek beklemiyorlar canım muhtemelen kalp atışı yeni başlamıştır zamanla güçlenir inşallah 🤲

Çok çok sevindim balım inşallah sağlıkla tutunsun annesi sana güclensin kuvvetlensin minik mucize 🤲🧿

Neyse bende size kız kıyafetleri bakarım birşey olmaz 😅 bi arkadaşım canımı sıktı canım burda takılıp gülerek kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte 🤷 rüyasında beni çok kötü görmüş anlatmayacağım ama inşallah bebeğe birşey olmaz felan dedi bunun geri dönüşü yok gibi sanki felan dedi şok oldum keşke bunu bana söylemeseydin dedim düşünmemeye çalışıyorum o yüzden
Toplanıp bu arkadaşları hangi mezarlığa definetske kurtuluruz acaba senin rüyandan banane sen kendine görmüşsündür onu de geç canım asla takılma hamile bi insana bunu söylemelerinden nefret ediyorum ben ilk zamanlar hasta olmuştum biliyorsun bak daha yeni yeni geçiyor takma boşver kendisine çıksın rüyası gitsin suya anlatsın sadaka versin sana da demesin

Yani inşallah canım kötü rüyanın zaten anlatılmaması gerekiyor. Biraz hisleri kuvvetli bi arkadaş ondan tedirgin oldum. Keşke hiç söylemeseydi bana, insan ister istemez takılıyor. Acile mi gitsem bile oldum yani. Rabbim hayırlısını versin 🤲
Eslem im için rahat edecekse git
Çünkü benim de bi ara içime Kurt düşmüştü ve gitmiştm
Yani dana gitme demem ama o arkadaş a da kızdm

Ben hiç duymadım neden oule oluyormuş acaba bişey dedi mi Dr. İnslalah hemencik normala döner

Ya gördüyse bile niye söylemiş ki oda tamam rüyayı anlatmamışta zaten kalbine düşüreceğini düşürmüş
Aynen öyle bi rüyanın içeriği kaldı yani. İnsanların yüzleri çok acımasız ırmak, istediklerini yapıp herşey onların istediği gibi olduğunda sana o kadar güzel teselli veriyorlar ki, ama birşey istedikleri gibi olmayınca böyle yaralayabiliyorlar 🤷

Ya cidden ne gereksiz tipler var hayatta ya, hamile kadına söylenecek laf mı yani 🤦🏼‍♀️

Back
X