Hayır ikinci cnm nasip olursaBenim ilk ama burda 3.4 kez anne olacaklarda var senin ilk mi
Aynen bende neden bana dediğini algılayamadım, ki doktora nasıl ağlayarak gittiğimi kendisi bilir o yüzdende şaşırıyorum biraz canım bunu kafama takacağımı bilmiyor olamaz heralde. Ama dediğin gibi belki benle ilgili bile değildirToplanıp bu arkadaşları hangi mezarlığa definetske kurtuluruz acaba senin rüyandan banane sen kendine görmüşsündür onu de geç canım asla takılma hamile bi insana bunu söylemelerinden nefret ediyorum ben ilk zamanlar hasta olmuştum biliyorsun bak daha yeni yeni geçiyor takma boşver kendisine çıksın rüyası gitsin suya anlatsın sadaka versin sana da demesin
Canım sen kese yolk oluşan ama bebek görünmeyen misin karıştırıyorum ben herkesiCanim benim cok sagol allah hepimizin bebislerini korusun bize bagislasin. Doktordan geliyorum smdi alaha cok sukur bebegi gorduk 4mm dedi. Kalp atisi cok zayif dedi dakikada 94 atiyor. Allaha dua et dedi. Cokk mutluyum ama kalbinin zayif olmasi dusunduruyor bu durumda olan varmi acaba. Sonradan kalbi guclenen . Bu arada vajinal bakti. Hepinizden allah razi olsun . Hepiniz iyiki varsinizbana hep endiselenme dediniz kalplerinizden opuyorum.
İnan bu doktorumu degistirecektm zaten ama randevu bulamadim mecbur ayni doktora gittim. Hep olumsuz tarafindan konusuyor herseyin.. bir hfta onceye kdar bebekte yoktu smdi kalp atisini gorduk yinede cokk zayif diyor . İnsallah bikacgune tekrar gidecegim zaman daha guclu atar kalbi.Ben hiç duymadım neden oule oluyormuş acaba bişey dedi mi Dr. İnslalah hemencik normala döner
Ay ne düşüncesiz insanlar var kusura bakma da. Boşver sakın kafanı yorma düşünme, adı üstüne rüya ile amel olmaz rüya işte. Bebişin gayet keyfi yerindedirNeyse bende size kız kıyafetleri bakarım birşey olmazbi arkadaşım canımı sıktı canım burda takılıp gülerek kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte rüyasında beni çok kötü görmüş anlatmayacağım ama inşallah bebeğe birşey olmaz felan dedi bunun geri dönüşü yok gibi sanki felan dedi şok oldum keşke bunu bana söylemeseydin dedim düşünmemeye çalışıyorum o yüzden
Evet o benim :))Canım sen kese yolk oluşan ama bebek görünmeyen misin karıştırıyorum ben herkesi
İnşallah herşey yolunda gider üzme kendiji bazı drlar patavatsiz maalesef. Çat Çat konuşuyorlar benim çok kadın doğum dru tecrübem oldu maalesef ne cins drlar gördüm. O yüzden şaşırmıyorum artikİnan bu doktorumu degistirecektm zaten ama randevu bulamadim mecbur ayni doktora gittim. Hep olumsuz tarafindan konusuyor herseyin.. bir hfta onceye kdar bebekte yoktu smdi kalp atisini gorduk yinede cokk zayif diyor . İnsallah bikacgune tekrar gidecegim zaman daha guclu atar kalbi.seninde saglikla ilerlemesini temenni ediyorum.
Yüne aynı şeyi diyeceğimde mucizene güven normal ilerliyor zaten 5 mm den önce kalp atışı beklemiyorlar bile bazen. Zamanla güçlenir daha yenidircok tesekkur ediyorum .amin amin amin.
Yaaa şu an çok duygulandım 13 yıl sonra oldu ve kalp atışını duydun ben olsam asla o doktora takılmam neler dedi ama bak miniğin ben burdayım dedi sana dua et herşey Allah’ımın elinde oldu elhamdülillah sesi duydun çok şükür bu saatten sonra sabırla sağlıkla ilerlesin inşallahCanim benim cok sagol allah hepimizin bebislerini korusun bize bagislasin. Doktordan geliyorum smdi alaha cok sukur bebegi gorduk 4mm dedi. Kalp atisi cok zayif dedi dakikada 94 atiyor. Allaha dua et dedi. Cokk mutluyum ama kalbinin zayif olmasi dusunduruyor bu durumda olan varmi acaba. Sonradan kalbi guclenen . Bu arada vajinal bakti. Hepinizden allah razi olsun . Hepiniz iyiki varsinizbana hep endiselenme dediniz kalplerinizden opuyorum.
Nickini görünce sormak istedim sende de mi po varToplanıp bu arkadaşları hangi mezarlığa definetske kurtuluruz acaba senin rüyandan banane sen kendine görmüşsündür onu de geç canım asla takılma hamile bi insana bunu söylemelerinden nefret ediyorum ben ilk zamanlar hasta olmuştum biliyorsun bak daha yeni yeni geçiyor takma boşver kendisine çıksın rüyası gitsin suya anlatsın sadaka versin sana da demesin
Bana birşey sordu canım bende eşime danışayım bi dedim. Buna kızmış kendin birşey yapamıyor musun diye, sonra rüyayı anlatmışYa cidden ne gereksiz tipler var hayatta ya, hamile kadına söylenecek laf mı yani
İnsallahhYüne aynı şeyi diyeceğimde mucizene güven normal ilerliyor zaten 5 mm den önce kalp atışı beklemiyorlar bile bazen. Zamanla güçlenir daha yenidir
canım geçmiş olsun. gebeliğinle sağlıkla sonuçlansın inşallah.Benim 3. Ama 2 si maalesef kimyasal gebelik ve kalp durmasından kaybettim
İnşallah canım burda kendi kendimi güldürerek düşünmemeye çalışıyorum işteAy ne düşüncesiz insanlar var kusura bakma da. Boşver sakın kafanı yorma düşünme, adı üstüne rüya ile amel olmaz rüya işte. Bebişin gayet keyfi yerindedir
AlustteCanim benim cok sagol allah hepimizin bebislerini korusun bize bagislasin. Doktordan geliyorum smdi alaha cok sukur bebegi gorduk 4mm dedi. Kalp atisi cok zayif dedi dakikada 94 atiyor. Allaha dua et dedi. Cokk mutluyum ama kalbinin zayif olmasi dusunduruyor bu durumda olan varmi acaba. Sonradan kalbi guclenen . Bu arada vajinal bakti. Hepinizden allah razi olsun . Hepiniz iyiki varsinizbana hep endiselenme dediniz kalplerinizden opuyorum.
Merhaba üstte diğer arkadaş yazınca gördüm 13 sene sonra mi geldi mucizenİnsallahhallahim buyuktur rabbime guveniyorum mucizemi bana bagislayacaktir
Evet malesef oyleler.. her sorduguma insallah insallah diyor kadin sanki doktora degilde imamin yanina gelmisim . Bilimsel aciklama yok.. bende biliyorum insallah rabbimin buyu k oldgnu zaten kendisine kalsa benimki bos gebelikti bir hfta once..İnşallah herşey yolunda gider üzme kendiji bazı drlar patavatsiz maalesef. Çat Çat konuşuyorlar benim çok kadın doğum dru tecrübem oldu maalesef ne cins drlar gördüm. O yüzden şaşırmıyorum artik
Yaaa çok sevindim ama ben senin için olumlu şeyler hissetmiştim çok şükür kalbi zamanla güçlenir ona takılma bazı doktorlar yersiz yere korkutuyor benim bebeğim de karından görünmedi alttan baktı kalbi yavaş atıyor dedi memeleketteydim farklı bir doktordu kendi doktoruma attım videosunu çekip oda normal hiç panik yapma dedi ve çok şükür iyi şuna bebeğim senin büyük ihtimal geç döllenme ve yeni yeni atmaya başladığı için öyle duyulmuşturEvet o benim :))
Arkadaşlık dereceni bilmem ama hamile insana ne olursa olsun hassas yaklaşılmalı . Ya biz burda neler geliyor insanların başına hep olumlu şeyler yazıyoruz. İyi düşünsün zaten hassas diye. Canım eslemim ( bu arada kızım olursa eslem koymak istiyorum ) hiç takılma ne bilim ya iyi birşey hissetmedim arkadaşına karşı. Sanki bilerek seni endişelendirmek istemiş gibi kafaya takacağını biliyor sonuçta . Bunu bilip hiçbirşey söylememesi lazım. Yanş sen nerden bilecen rüyasını anlatması şart mı.. aman kızdım işte kız o arkadaşına kimsenin hiçbir hamileyi üzmeye hakkı yok benceAynen öyle bi rüyanın içeriği kaldı yani. İnsanların yüzleri çok acımasız ırmak, istediklerini yapıp herşey onların istediği gibi olduğunda sana o kadar güzel teselli veriyorlar ki, ama birşey istedikleri gibi olmayınca böyle yaralayabiliyorlar
Sanki okumuştum boş gebelik ile ilgili yazını. Şükür öyle olmadı bak. rabbim büyük inşallah herşey güzel ilerleyecek inan bunaEvet malesef oyleler.. her sorduguma insallah insallah diyor kadin sanki doktora degilde imamin yanina gelmisim . Bilimsel aciklama yok.. bende biliyorum insallah rabbimin buyu k oldgnu zaten kendisine kalsa benimki bos gebelikti bir hfta once..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?