• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Günaydın, aynı soru benim de aklımı kurcalıyor 3.79du ama kasık ve vajina baskısı kramp şeklinde çok hissediyorum acaba rahim mi kısalıyor diye bir triplendim fjdfhsd cumartesi randevu aldım doktora soracağım haber veririm eğer sen gitmeyeceksen canım.
ben de yarına aldım randevu🫠 20. haftayı bekleyecektim ama dayanamadım

Selam kızlar... vitaminleri hala kullanamıyorum. Doktorumun verdiği kokusuz falan ama yine bulantı yapıyor demir ilacı da aynı şekilde. Bulantı 19. Haftadayim hafifledi ama yine ara ara yokluyor. Hala -2kilodayim. Benim bu süreçte gaz problemim cok oldu. Bu konuda da önerisi olan varsa sevinirim.

Birde alışveriş ile ilgili onerileri paylaşmaya baslayalım artik :) ne bakacağımı alacağımı sasirdim :)

Kızlar yazacaklarım için şimdiden özür dilerim çok çaresizim . Günde iki kere demir ilacı içiyorum ve bu sebeple aşırı şiddetli kabız oldum. Çok ıkındım ve korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye. Tuvalete de çıkamadım. Napacam acile gitsem saçma bulurlar diye gidemiyorum çok çaresizim
Duphalac verdi doktorum …

Selam kızlar... vitaminleri hala kullanamıyorum. Doktorumun verdiği kokusuz falan ama yine bulantı yapıyor demir ilacı da aynı şekilde. Bulantı 19. Haftadayim hafifledi ama yine ara ara yokluyor. Hala -2kilodayim. Benim bu süreçte gaz problemim cok oldu. Bu konuda da önerisi olan varsa sevinirim.

Birde alışveriş ile ilgili onerileri paylaşmaya baslayalım artik :) ne bakacağımı alacağımı sasirdim :)
Feramat kullanıyorum , hiç kokusu yok kullandığım ilacın , mide ağrısı yaptığı için yemek sonrası kullanabiliyorum böyle dene istersen

Feramat kullanıyorum , hiç kokusu yok kullandığım ilacın , mide ağrısı yaptığı için yemek sonrası kullanabiliyorum böyle dene istersen
Yok ilacının kokusu yok ama agir geliyor bi sure sonra midem mahvoluyor. Yemeklerde de salata türü hafif seyler yiyebiliyorum. İştahla yemek yiyemez oldum. Yemek yiyince ağzımda acı bir tat kalıyor. Yesem bi dert yemesem bi dert modundayim :) doktorum seker yüklemesi de yapamayız sana perişan olursun dedi. Iştahimin açılacağı günü bekliyorum.

Selam Kızlar, Aktif olarak okudum ancak yazamadım. Bayram benim için bol kalabalık ve ilgi gördüğüm şekilde ilerledi. Köye gittik, tabi ki tanıdığım tanımadığım herkes hamileliğimi biliyordu :d
Biraz yenilenmiş ve keyiflenmiş olarak rutin hayatıma geri döndüm. Çok şükür ki işverenim de olumlu karşıladı. Yarın tekrar özele randevum var. Umarım bizim bıdık bu sefer bağdaş kurmaz :d

Ben de aradım duphalac al eczaneden 2 ölçek iç dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Her gün mü günde kaç kere vs
Aç karna bi ölçek yazmışlar ben her gün içmiyorum , tuvalete çıkamadığımı anlayınca içiyorum . Zeytinyağı içiyorum bi kaşık bazende , çünkü ilaç çok tatlı geliyor . Günde bir kere olursa dua ediyorum artık …

Selam Kızlar, Aktif olarak okudum ancak yazamadım. Bayram benim için bol kalabalık ve ilgi gördüğüm şekilde ilerledi. Köye gittik, tabi ki tanıdığım tanımadığım herkes hamileliğimi biliyordu :d
Biraz yenilenmiş ve keyiflenmiş olarak rutin hayatıma geri döndüm. Çok şükür ki işverenim de olumlu karşıladı. Yarın tekrar özele randevum var. Umarım bizim bıdık bu sefer bağdaş kurmaz :d
Ahhhh benim bebişte 6 haftadır bağdaşta , bugün de öyleydi doktor yakaladığı kadar kız dedi . Bu 3. Kız diyişi bakalım değişmez umarım 🥰

ben de 160 boyundayım, 52.0-52.5 ile hamile kalmıştım, 18. Hafta bugün ve 59 çıktım sabah … spor yürüyüş falan da yapıyorum sağlıklı besleniyorum ama şunu farkettim her karbonhidrat yediğim günün ertesi kilo artışı oluyor. Sanırım sindirim çok yavaşladığı için, hazır yaz geliyor bol bol sebze yemeği planlıyorum
Aynı kiloda hamile kalmışız , bende 59/60 arası çıkıyorum . Valla yiyorum ya engel olamıyorum iş yerinde özellikle ağzımda sürekli biseyler atıyorum . Evde o kadar çok istemiyor . İş yerine giderken yanıma azık torbası hazırlıyorum resmen . Valla pilav makarna vs de yiyorum ne yazık ki 12 saat çalışıyorum . Salata vs yesem bayıltır açlıktan

Aynı kiloda hamile kalmışız , bende 59/60 arası çıkıyorum . Valla yiyorum ya engel olamıyorum iş yerinde özellikle ağzımda sürekli biseyler atıyorum . Evde o kadar çok istemiyor . İş yerine giderken yanıma azık torbası hazırlıyorum resmen . Valla pilav makarna vs de yiyorum ne yazık ki 12 saat çalışıyorum . Salata vs yesem bayıltır açlıktan
Aa öyle mi ? Boyunuz kaç ?? Ama Kesinlikle haklısın, bende de hiç mide bulantısı vs olmadı , o yüzden iştahım hep açıktı.. zaten normalde boğa burcuyum yemeği de severim:)) ama yine de abartmıyorum, genelde sebze , protein yemeğe çalışıyorum.. işten dönerken yürümeye çalışıyorum (benim için müsait ) günde 6-7.000 adım atıyorum, haftada 2 kere hamile pilatesi yapıyorum.. e artık kilo alıyorsam da alayım gözüyle bakıyorum.. sonucta hamileyim, şuan önemli olan bebeğimin sağlıklı olması, beslenmesi.. açıkçası onun sağlıksız olması korkusu , 3-5 kilodan daha da korkutuyor beni. Zaten hayatım boyunca sebze yiyen, spor yapan bir insandım, hamilelik bitince veririm diye düşünüyorum:) annemin dediğine göre doğumda en az 6-7 kilo gidiyormuş vs :) bakalım

Ayrıca iş yerindeki stres de ayrıca iştah açıyor, duygusal açlık olduğu için insanın eli gidiyor hep

Ben gebeliğin başından beri her sorun yaşadığımda kullandım. Bugünde sabah kanamam oldu. Doktora gittik hemen. Bildiğin kıpkırmızı kanama olunca çok korktum. Lekelenme falan değildi. Yine duphaston verdi. Ek olarak fitil yazdı. Kanama bebeği etkileyecek bir alanda değilmiş çok şükür. Yine de hayatımı biraz daha yavaşlatmam gerektiğini ve istirahat etmem gerektiğini söyledi. Sabah sabah çok korktum yaa 🥹
Yaa canım çok geçmiş olsun korkunu ben hissettim şu an. Neyse ki bebeğin iyi sen bol bol istirahat et hiçbir şey olmaz 🙏🏻🌸 Benim kanamam yok ama son kontrolümde rahim kasılması dedi o nedenle duphaston verdi. Bu ilacı içmemiştim ve okuduğum kadarıyla burada da yazan olmadı o nedenle biraz tedirgin oldum. Vitaminler dışında bi ilaç kullanmaktan korkuyorum😪

Ben gebeliğin başından beri her sorun yaşadığımda kullandım. Bugünde sabah kanamam oldu. Doktora gittik hemen. Bildiğin kıpkırmızı kanama olunca çok korktum. Lekelenme falan değildi. Yine duphaston verdi. Ek olarak fitil yazdı. Kanama bebeği etkileyecek bir alanda değilmiş çok şükür. Yine de hayatımı biraz daha yavaşlatmam gerektiğini ve istirahat etmem gerektiğini söyledi. Sabah sabah çok korktum yaa 🥹

Canım çok çok geçmiş olsun yaaa. Kanama görmek çok zor oluyor, ama bebek iyiymiş çok şükür. Nerede konumlanmış kaç mm bşy ddi mi doktor

@simlumina deryaderya2 deryaderya2 kızlar sizler nasılsınız göremedim sizi ne zamandır 💕

Canım çok şükür iyiyim, fiziksel sorunlarla uğraşıyordum biliyorsunuz uzun zamandır, kanamalar ağrılar lekelenmeler tam onlar bitti doktor rahat bir nefes al derken bayram girdi bayramda mutlu haberi verelim dedik , vay efendim geç söylemişiz vs vs baya sıkıntılı geçti . Çok sevinen de oldu, laf söylenip bizi üzende oldu. Herkes Allah’ından bulsun vallahi 🥹

Aa öyle mi ? Boyunuz kaç ?? Ama Kesinlikle haklısın, bende de hiç mide bulantısı vs olmadı , o yüzden iştahım hep açıktı.. zaten normalde boğa burcuyum yemeği de severim:)) ama yine de abartmıyorum, genelde sebze , protein yemeğe çalışıyorum.. işten dönerken yürümeye çalışıyorum (benim için müsait ) günde 6-7.000 adım atıyorum, haftada 2 kere hamile pilatesi yapıyorum.. e artık kilo alıyorsam da alayım gözüyle bakıyorum.. sonucta hamileyim, şuan önemli olan bebeğimin sağlıklı olması, beslenmesi.. açıkçası onun sağlıksız olması korkusu , 3-5 kilodan daha da korkutuyor beni. Zaten hayatım boyunca sebze yiyen, spor yapan bir insandım, hamilelik bitince veririm diye düşünüyorum:) annemin dediğine göre doğumda en az 6-7 kilo gidiyormuş vs :) bakalım
160 bende :)))

Bebeler sağlıklı olsun da arkadaşım var iş yerinden 30 kilo almış doğumdan sonra da geri vermiş bi deri bi kemik kız maşallah 🤣 inşallah bizde eski kilolara

Back
X