• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Buarada kasık ağrım vardı bi kaç gün , progesteron yazdı Dr . Kullanmak istemiyorum sanki var mı kullanan sadece kaşık ağrısı için yazılan ?

Ben gebeliğin başından beri her sorun yaşadığımda kullandım. Bugünde sabah kanamam oldu. Doktora gittik hemen. Bildiğin kıpkırmızı kanama olunca çok korktum. Lekelenme falan değildi. Yine duphaston verdi. Ek olarak fitil yazdı. Kanama bebeği etkileyecek bir alanda değilmiş çok şükür. Yine de hayatımı biraz daha yavaşlatmam gerektiğini ve istirahat etmem gerektiğini söyledi. Sabah sabah çok korktum yaa 🥹
Geçmiş olsun canım 🌸

Merhaba hanımlar. 15. Haftamdayım. Bebeğimin hareketlerini toparlanma olarak hissetmeye başlamıştım fakat dünden beri iyice kasıklarıma indi. Zayıf olduğum için sırt üstü uzandığımda da fark ediyorum bariz bir şekilde bayağı aşağıda.kasığıma da ani bıçak saplanması olup geçiyor.Sizlerde de böyle bir durum oldu mu yukarı çıkarmı tekrar acaba bebişim.yarın hemen doktoruma gitmelimiyim???

Sıkıntısız eve dönersin de, eve döndüğünde tüm enerjini eşiğin dışında bırakmış olacaksın hazırlıklı ol😂
Şaka bi yana havan da değişir iyi gelir belki
Evet bütün dediklerini yaşadım, havam da değişti enerjim de tükendi 😂

B
Selam kızlar... vitaminleri hala kullanamıyorum. Doktorumun verdiği kokusuz falan ama yine bulantı yapıyor demir ilacı da aynı şekilde. Bulantı 19. Haftadayim hafifledi ama yine ara ara yokluyor. Hala -2kilodayim. Benim bu süreçte gaz problemim cok oldu. Bu konuda da önerisi olan varsa sevinirim.

Birde alışveriş ile ilgili onerileri paylaşmaya baslayalım artik :) ne bakacağımı alacağımı sasirdim :)
Bulanti prilama ragmen hala devam canim 19.haftam bitti bugun 🫠🫠 artik kabullendim boyle dogururum herhalde diye umudum kalmadi. İlaci da birakamiyorum bir gun icemedim gecen hafta ictigim suyu bile ogurdum hep. Demir hapimi ben de doktorumun izniyle biraz salladim damar yolundan demir veririz onumuzdeki ay dedi :) icemiyorsan canina yazik bosver gibisinden hani icim rahatladi bir nebze. Omega3 d vit magnezyum onlari aksatmadan iciyorum ama. Sen de icemiyorsan zorlama napalim herkesin ayni seyretmiyor gebeligi iste

kizlar bende cok kilo aldim 67 ile baslamistim 73 du en son dun. spor da yapsam, agzim durmuyor surekli biseyler yiyorum. umarim aldiklarimi verebilirim. size bisey sorcaktim. ben simdi bebek icin kitap bakiyorum. okumak icin veya siyah beyaz kitaplar. var mi alaniniz? ya da onerebileceginiz bebek kitaplari. bir de 6 aydan sonra okumak da istiyorum uyumadan once, o tarz hikaye resimli kitaplar falan da onerirseniz olur. yurtdisindayim doktorum turk oldugum icin almami istediler turkiyeye gelecegim, gelince almak icin soruyorum. esim yabanci o aldi zaten bi suru kitap. benim hic yok turkce.

Kızlar günaydın geçen kontrolümde doktorum rahimde hafif kasılman var dedi duphaston ilaç verdi günde 2 kez. Ben bi tedirgin oldum ilaç kullanmaktan 1 tane içsem falan dedim ama yok günde 2 kez al hiçbir zararı yok rahatlatır rahmini dedi. Beş gündür içiyorum içmeye başladığımdan beri kasık ağrılarım neredeyse bitti gibi bi şey gerçekten rahatlattı ama yine de tedirginim. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu ya da duphaston kullanan var mı aranızda
Merhaba. Benim doktorum da rahmimde hafif kasılmalar olduğunu söyledi. Rahim ağzı kapalı dedi. Başka pek bir şey söylemedi. Şu an korkulacak bir şey yok dedi sadece. İlaç da vermedi. Sizin bu konuda farklı bir bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız?

Yaa canım çok geçmiş olsun korkunu ben hissettim şu an. Neyse ki bebeğin iyi sen bol bol istirahat et hiçbir şey olmaz 🙏🏻🌸 Benim kanamam yok ama son kontrolümde rahim kasılması dedi o nedenle duphaston verdi. Bu ilacı içmemiştim ve okuduğum kadarıyla burada da yazan olmadı o nedenle biraz tedirgin oldum. Vitaminler dışında bi ilaç kullanmaktan korkuyorum😪
Teşekkür ederim canım. Sen iç ilacı. Bebeğin tutunmasına yardımcı olan bir ilaç. Çok şükür bu haftalara kadar geldik. İnşallah Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin🤲

Valla ben de bir anda 55.5 dan 57.8 e filan çıktım anlamadım moralim bozuldu 52kg ile hamile kalmıştım. 18+6 bugün şimdiden böyleyse sonra ne olacak diye bir ürkmedim değil
bir anda deyisiyor bence bebek buyuduyu icindir. ben 59 kq dan 53 e dusmustum hic bisey yiyemiyordum 2 haftadir hic bakmamistim kac kq olduguma dun baktim 56 olmusum. 2 haftaya 3 kq bu bebisle alakali biseydir bence cunki kendimde hic bir deyisiklik gormuyorum bebisin kendisi suyu plasentasi bilmem daha neleri kq i artiriyordur

Canım çok çok geçmiş olsun yaaa. Kanama görmek çok zor oluyor, ama bebek iyiymiş çok şükür. Nerede konumlanmış kaç mm bşy ddi mi doktor
Bebeği etkilemeyecek bir noktada kanama. Ama inanki mm söylediyse de hatırlamıyorum. Ben ağlaya ağlaya bekledim. Ağlaya ağlaya muayene oldum. Hareket ettiğini görünce daha çok ağladım. Doktor ne dedi hiç anlayamadım. Düşük riski yok dedi, o bana yetti. Inanki hiçbir şey yapmıyorum. Evmiş, temizlikmiş hiçbir şey umursamıyorum, yine de sorun oluyor. Daha ne kadar hayatımı yavaşlatabilirim bilmiyorum. Hala rahatlayamadım. Artık böyle biri gözünün üstünde kaşın var dese aĝlayacak kadar stres yüklüyüm. Hepimize dua ediyorum. Kolaylıkla atlatalım hamileliği 🤲

Valla ben de bir anda 55.5 dan 57.8 e filan çıktım anlamadım moralim bozuldu 52kg ile hamile kalmıştım. 18+6 bugün şimdiden böyleyse sonra ne olacak diye bir ürkmedim değil
bir anda deyisiyor bence bebek buyuduyu icindir. ben 59 kq dan 53 e dusmustum hic bisey yiyemiyordum 2 haftadir hic bakmamistim kac kq olduguma dun baktim 56 olmusum. 2 haftaya 3 kq bu bebisle alakali biseydir bence cunki kendimde hic bir deyisiklik gormuyorum bebisin kendisi suyu plasentasi bilmem daha neleri kq i artiriyor

Canım çok şükür iyiyim, fiziksel sorunlarla uğraşıyordum biliyorsunuz uzun zamandır, kanamalar ağrılar lekelenmeler tam onlar bitti doktor rahat bir nefes al derken bayram girdi bayramda mutlu haberi verelim dedik , vay efendim geç söylemişiz vs vs baya sıkıntılı geçti . Çok sevinen de oldu, laf söylenip bizi üzende oldu. Herkes Allah’ından bulsun vallahi 🥹
Yaa işte insanlar hamile bir kadının yaşadığı stresi, korkuları, sağlık sorunlarını anlamıyor. Her an birşey olur mu tedirginliği yaşıyoruz. Yetmezmiş gibi birde ne böyle alınganlık yapmalar falan. Sanki ilk gün öĝrenseler ne olacak yani.. Ne faydası var onlara. Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲

Kızlar bugün devletteki doktoruma da gittim oda teyitledi erkek olduğunu güzelce inceledi bana da gösterdi elleri kolları bacakları pipiyi 😂 nasipte üç erkek annesi olmak varmış sağlıkla gelsin 🤩
Ay inanmıyorum🥹kızçen nasıl oldu erkeğe döndü😁uzun aradır bakamadım buralara mesajları oku oku bitmedi, 16.haftasında erkek dediyinde bir umut bende bekledim ama yinede olsun bence 3 erkek annesi olmakta güzel (biraz yorğun olacak günlerin ama Hürrem sultan olucaksın😁🤭)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin💋🌸

Kızlar rahmin aşağısında vajina tarafında batma gibi ağrı hisseden var mı? Bir de bazen karnımda ve rahmimde basınç gibi anlık kasılma gibi şeyler oluyor. Rahim büyüdüğü için mi anlamadım ama korkuyorum. Özel takipliyim ama yarın devlete gidecem. Normal mi bunlar korkuyorum 😞

Kızlar rahmin aşağısında vajina tarafında batma gibi ağrı hisseden var mı? Bir de bazen karnımda ve rahmimde basınç gibi anlık kasılma gibi şeyler oluyor. Rahim büyüdüğü için mi anlamadım ama korkuyorum. Özel takipliyim ama yarın devlete gidecem. Normal mi bunlar korkuyorum 😞
Ben de şuan onları çekiyorum, uzanıyorum. Yorulduğum için mi olmuştur dedim ama yarın randevum var zaten soracağım ben de. Yine paniğe kapıldım bir şey mi oluyor diye

Ben de şuan onları çekiyorum, uzanıyorum. Yorulduğum için mi olmuştur dedim ama yarın randevum var zaten soracağım ben de. Yine paniğe kapıldım bir şey mi oluyor diye
Ben hiçbir şey de yapmadım. Hatta gece sağdan sola soldan sağa dönerken de karnımda baskı hissediyorum. Belki de yaşadıklarımız normal ama korktum işte..

Back
X