- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
Kızlar Allah razı olsun ben üzüntüden bayılacaktım çok korktum ama bebeğim güm güm kalbi açılması yok gerçekten bu kadar kan geldi Allah a bin şükürGözlerim dolu dolu okudum mesajını çok şükür inanılmaz sevindim yaramaz hepimizi korkuttu doğunca bu korkunun acısını çıkar annesi bol bol öp rahatsız et haketti o bıdık bunu
Allah razı olsun inşallah hepsini yapacamM Merve Aycan canım benim kendini ilk iyi hissettiğinde şükür namazı kılmaya çalış. Eğer müsaitliğiniz varsa bir ekmek tuz ne olursa 7 kapıya dağıtın hayır niyetine. Allahım bebeğini sana bağışlasın zaten böyle yazınca kendimce akıl vermk istedim ben bunlara inanıyorum çünkü. Bebeğin seninle senle de kalacak Allah’a güven ondan güçlü kudretli kimse yok. Ay çok sevindim ne düşerse düşsün hangi kanama olursa olsun bebeğin sağlam kalbi atıyor böylr de devam etsin Allah’ımın izniyle
Ne güzel ya maşallah, kalp atışı yeni başlamış ilk başlarda yavaş olması çok normal, inşallah hızlanır, çok sevindim adınıza, çok beklemissiniz bu bebeği inşallah kucağınıza alırsınızCanim benim cok sagol allah hepimizin bebislerini korusun bize bagislasin. Doktordan geliyorum smdi alaha cok sukur bebegi gorduk 4mm dedi. Kalp atisi cok zayif dedi dakikada 94 atiyor. Allaha dua et dedi. Cokk mutluyum ama kalbinin zayif olmasi dusunduruyor bu durumda olan varmi acaba. Sonradan kalbi guclenen . Bu arada vajinal bakti. Hepinizden allah razi olsun . Hepiniz iyiki varsinizbana hep endiselenme dediniz kalplerinizden opuyorum.
Ay ne güzel ya çok sevindim hadi bu son olumsuzluk olsun inşallahKızlar parçalı kanama oldu düşük yaptın dedi ama sonra dr geldi ultrasonda baktım bebeğim benimle açılma yok kalp atışı var gerçekten kalpten gidecektim görseniz neler düştü ama bebeğim sapasağlam ne açılma var ne bir şey gerçekten Allah a sığınıyorum
Evet gerçekten Maşallah süphanallahKızlar Allah razı olsun ben üzüntüden bayılacaktım çok korktum ama bebeğim güm güm kalbi açılması yok gerçekten bu kadar kan geldi Allah a bin şükür
Kıyamam yaaFotoğrafı atmak istemiyorum görseniz yani neler düştü kanamalı ama işte Allah bana bağışladı dr hiç ilgilenmedi bir tanesi düşeceği varsa düşer ne yapsak boş diyor ama elhamdülillah bebeğim benimle o kadar korktum ki bayılacaktım üzüntüden üst üste olduğu için çok zorlandım 3 ay önce kaybım var ya bilmiyorum Allah büyük 9+4 oldum baya büyüdü Allah ın benimle kalsın inşallah
Evet ya inşallah hiç birimizde lekelenme kanama kalp durmadı gibi şeyler çıkmaz bebeklerimizi sağlıklı hayırlı bir şekilde doğururuzAy ne güzel ya çok sevindim hadi bu son olumsuzluk olsun inşallah
Bebeğin güçlü canım, sende bebeğin için güçlü ol. Ne güzel onu etkileyen birşeyde yok, o kanama kesilene kadar sen tamamen rahat edemezsin ama bu grupta benim kadar kayıp yaşayan yoktur öyle diyim sana. Düşecek çocuk kendini belli ediyor sen içini rahat tut. Düşük yapıyorum yazdığında bile çok şaşkınım herşey iyiydi yazmışım bak. Çünkü genelde belirti vermeden olmuyorFotoğrafı atmak istemiyorum görseniz yani neler düştü kanamalı ama işte Allah bana bağışladı dr hiç ilgilenmedi bir tanesi düşeceği varsa düşer ne yapsak boş diyor ama elhamdülillah bebeğim benimle o kadar korktum ki bayılacaktım üzüntüden üst üste olduğu için çok zorlandım 3 ay önce kaybım var ya bilmiyorum Allah büyük 9+4 oldum baya büyüdü Allah ın benimle kalsın inşallah
Evet canım var bütün doktorlar tüp bebek derken Rabbimin izniyle bir bir kaç takviye ile oldu elhamdülillahNickini görünce sormak istedim sende de mi po var
çok geçmiş olsun..Allah en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsinDüşük yapıyorum. Olmadı
Ayyyyy ne sinir doktor bilip bilmeden öyle mi denir yaaKızlar parçalı kanama oldu düşük yaptın dedi ama sonra dr geldi ultrasonda baktım bebeğim benimle açılma yok kalp atışı var gerçekten kalpten gidecektim görseniz neler düştü ama bebeğim sapasağlam ne açılma var ne bir şey gerçekten Allah a sığınıyorum
Yok yok iyiler yazdıçok geçmiş olsun..Allah en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin
Allah’ın mucizesi çok sevindim bir daha korkutmasın allahımKızlar Allah razı olsun ben üzüntüden bayılacaktım çok korktum ama bebeğim güm güm kalbi açılması yok gerçekten bu kadar kan geldi Allah a bin şükür
valla geriden geliyorum mesajlara bakıyordum çok sevindimYok yok iyiler yazdı
Vlla bakalım canm yay mı olacak akrep mi:)Ay bende boğa burcuyum bebek de boğa olsun istedik ama burcu kasım sonuna geliyor yay olacak herhalde :)
Çok geçmiş olsunAllah razı olsun inşallah hepsini yapacam
Fotoğrafı atmak istemiyorum görseniz yani neler düştü kanamalı ama işte Allah bana bağışladı dr hiç ilgilenmedi bir tanesi düşeceği varsa düşer ne yapsak boş diyor ama elhamdülillah bebeğim benimle o kadar korktum ki bayılacaktım üzüntüden üst üste olduğu için çok zorlandım 3 ay önce kaybım var ya bilmiyorum Allah büyük 9+4 oldum baya büyüdü Allah ın benimle kalsın inşallah
Olsun balımm bende de oluyor öyle:))valla geriden geliyorum mesajlara bakıyordum çok sevindim
Rabbim ol derse olur herşey. Çok sevindim Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın tamamına erdirsin bu süreçlerimizi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.inşallah birbirimize dua edelimKızlar parçalı kanama oldu düşük yaptın dedi ama sonra dr geldi ultrasonda baktım bebeğim benimle açılma yok kalp atışı var gerçekten kalpten gidecektim görseniz neler düştü ama bebeğim sapasağlam ne açılma var ne bir şey gerçekten Allah a sığınıyorum
Merveee canım çok ama çok sevindim. Elini karnına koy bol bol dua et. Dualarım seninle ve burdaki herkesle.Kızlar Allah razı olsun ben üzüntüden bayılacaktım çok korktum ama bebeğim güm güm kalbi açılması yok gerçekten bu kadar kan geldi Allah a bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?