2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Gözlerim dolu dolu okudum mesajını çok şükür inanılmaz sevindim yaramaz hepimizi korkuttu doğunca bu korkunun acısını çıkar annesi bol bol öp rahatsız et haketti o bıdık bunu
Kızlar Allah razı olsun ben üzüntüden bayılacaktım çok korktum ama bebeğim güm güm kalbi açılması yok gerçekten bu kadar kan geldi Allah a bin şükür

Allah razı olsun inşallah hepsini yapacam

Ne güzel ya maşallah, kalp atışı yeni başlamış ilk başlarda yavaş olması çok normal, inşallah hızlanır, çok sevindim adınıza, çok beklemissiniz bu bebeği inşallah kucağınıza alırsınız

Ay ne güzel ya çok sevindim hadi bu son olumsuzluk olsun inşallah

Kızlar Allah razı olsun ben üzüntüden bayılacaktım çok korktum ama bebeğim güm güm kalbi açılması yok gerçekten bu kadar kan geldi Allah a bin şükür
Evet gerçekten Maşallah süphanallah mucize gibi bir şey işte gerçekten o meleğin bu dünyada yeri varsa her türlü tutunuyor çok şükür

Kıyamam yaa almayan Allahım almıyor Merve sana verdi emanetin bişey olmaz Allah’ın izniyle bu saatten sonra neler atlattı geldi hemen bi sadaka ver canım bi çocuğu sevindirsin annenlere falan söyle şu düştü düşecek diyen doktoru da değiştir yaa nolursun

Bebeğin güçlü canım, sende bebeğin için güçlü ol. Ne güzel onu etkileyen birşeyde yok, o kanama kesilene kadar sen tamamen rahat edemezsin ama bu grupta benim kadar kayıp yaşayan yoktur öyle diyim sana. Düşecek çocuk kendini belli ediyor sen içini rahat tut. Düşük yapıyorum yazdığında bile çok şaşkınım herşey iyiydi yazmışım bak. Çünkü genelde belirti vermeden olmuyor

Ayyyyy ne sinir doktor bilip bilmeden öyle mi denir yaa
Ayy ayy cok sevindim mervem kızz bu cok güclü inatçı bir bebe Allah'n izniyle sağlıkla da kucağına alacaksn maşallah maşallah

Çok duygulandım.

Rabbim ol derse olur herşey. Çok sevindim Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın tamamına erdirsin bu süreçlerimizi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.inşallah birbirimize dua edelim

Merveee canım çok ama çok sevindim. Elini karnına koy bol bol dua et. Dualarım seninle ve burdaki herkesle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…