2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

o resmen seni kıskanmış canım kıskançlık bu başka birşey değil emin olabilirsin o arkadAŞIN ARkadaş değilmiş malesef

o resmen seni kıskanmış canım kıskançlık bu başka birşey değil emin olabilirsin o arkadAŞIN ARkadaş değilmiş malesef
Hiç bekleyeceğim biri değildi canım. Böyle şeylerin şöyle bi güzelliği oluyor bi insana nasıl davranmaman gerektiğini öğreniyorsun,karşındaki kişiye cümlelerini seçerken daha dikkatli oluyorsun

M Merve Aycan canım çok sevindim inanki dün akşamdan beri aklım sende sabahta çok üzülmüştüm. Rabbim sana bağışlasın bebeğini
Herkese tek tek teşekkür ederim kızlar ben de çok zorlandım geceyi hastanede geçirdim ama çok şükür kanama alanı var galiba ama inşallah bir sıkıntı olmaz 3 haftadır var hatta daha fazla ama bebeğim haftası ile tam uyumlu kalp atışı var kese düzenli sizce bir şey olur mu 9+4 oldum

Merve o minik palet elleri ile senin Rahime baya sıkı tutundu bebiş hiç yakanı bırakmasın inşallah doğunca yaka çiçeğim diye sev onu Allah’ın izniyle bişey olmayacak bu saatten sonra sürekli koy elini karnına salavat felak nas oku

bu haftalarda hep kanama alanı çikiyo biliyomsn 7-8-9 da hep var onu fark ettim bnmde geçen hafta var dedi hep yattm hiç kalkmadm iğne vuruldm prulton falan çok zor

Oh massallah rabbim çok bekletmemis ne güzel. Kimseyi beklemesin inşallah. Tabi imtihanimiz bu ne yapalım cnm şükür nasip oluyor geçde olsa

İns
İnsallah benimde oyle olur canim sagol. Benim aslinda 7+3 ama 6 haftalik gorunuyor bebek cok kucuk kalmis dedi . İnsallah gec dollenmedir bir prblem olmaz

Can
Canım geç döllenmedir hiç kafaya takma böylr olup doğan sağlıkla çok bebek var aynen dediğin gibi oluyor doğum tarihi mesela senin bir hafta ya bir hafta ileri gidiyor. Doktorum nerdeyse 2.5 haftaya kadar geride olmasını sıkıntı yapmıyoruz demişti ki senin bir hafta çok çok normal. Ama işte belli olmazda akrep değil yay gelcek galiba senin bu arada ilerki haftalarda öne de geçebilir Buda normal aklında olsun

cehaletimin kusuruna bakmayin kizlar ama nasil geriye yada one gecebiliyor? gelisim daha hizlaniyor ya da yavasliyor da onunla ilgili mi?

Amin geçte olsa olmuş çok sevindim senin için kaç haftalık şimdi nasıl gidiyor peki
Teşekkür ederim. Kızım 3,5 yaşında hamileliğim ise sata gore 11+2 ultrasona göre 11+6 şuan valla benim midemde genel sıkıntılar olduğu için kötü geçiyor. Hamileliğimin tadına varamiyorum resmen sürekli mide ağrısı kramp girmesi ve reflü mahvoldum. Açım resmen haftalardır. İnşallah ileride iyi olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…