2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr nasılsınızz Biz az önce doktordan çıktık, bebişler büyümüşler, 3 cm olmuşlar, kolları bacakları da görünüyor kıpır kıpırlarrr üçü de gayet sağlıklı ve haftasına uygun görünüyormuş o nedenle biz artık bir sonraki kontrole 4 hafta sonra gideceğiz yani 14. haftada

Kız günlerdir seni arıyoruz bizde üçüz annesi nerde acaba dördüz oldu mu diye.. oy maşallah maşallah kocaman olmuşlar

Aaa seni Aaa seni de merak ediyorduk iyi oldu geldin:))) hemde ne güzel haberler ile geldin maşallah güzellerime ya Allah'm korusun hepsini

Ay Merve çoookkk sevindim. Kız hepimizi üzüntüden çatladık, şimdide çok sevindik. Valla maşallah maşallah. Sağlıkla gelecek inşallah bebeğin. Hep ama hep iyi düşün, nerelerden dönülüyor, ne olmaz bitti dediğin yerden rabbim devam ettiriyor çok şükür. Çok sevindim arkadaşım

Aaa seni
Aaa seni de merak ediyorduk iyi oldu geldin:))) hemde ne güzel haberler ile geldin maşallah güzellerime ya Allah'm korusun hepsini
Geldim geldim daha iyi gibiyim fiziksel olarak da çok şükür Aminn çok teşekkür ederimm hepimize sağlıkla kucağımız almak nasip olsun inşallah

Cok sagolun cokk cokk cokk moral verdiniz bana rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin..

kızlar merhaba,

yazmaya fırsatım olmadı, pazartesi 2. kontrolümüz vardı. her şey yolunda dedi doktorumuz kalbi dinledik hatta hareketlenmiş. hareketlerini görünce çok duygulandık.
2 hafta sonra NIPT testi için kan vereceğim. bir dahaki kontrolü de 1 ay sonrasına verdi.

ancak pazartesi son regle göre 10+0 olmamız gerekirken 9+0 çıktık. doktor normal oluyor böyle dedi.
ama iki kontroldür böyle biraz geriden geliyor. daha önce bebeği geriden gelip doğum yapmış olan var mı? ne oluyor, sonrasında kapatıyorlar mı arayı? yoksa geç mi doğuyorlar? bunu sormayı unuttum doktora...

Beklenen doğum tarihimiz 18 Kasımken 25 Kasım olarak güncellendi. Akrep değil de Yay mı olacağız acaba?

hepinize cok teşekkür ederim kızlar.benim bebegim tüp bebekle oldu 25 yasındayım ama yumurta rezervim aşırı düşük.ilk transferimde doktorum ısrarla 3 embriyonu da transfer edelim dedi ben de ısrarla 2 istedim.1 tanesi kalsın dedim cunku hep içimden o 1 tanesı tutuncağı geciyodu.2 embriyo transferi kımyasal oldu geriye bu embriyom kalmıştı bu embriyonun tutacağını hissediyordum ve geriye kalan tek embriyomdu.ve tutundu. zaten bu da olmasaydı maddi olarak uzun bi süre beklemem gerekecekti. ama çok şükür ki bebegim tutundu.hep merak ediyordum cok güçlü kız mı erkek mi diyecok şükür bu günlere.gercekten nasibimizde varsa bir şekilde oluyor.inşallah hepimiz sağ salim kucagımıza alırız

Ya allahıma sonsuz şükürler olsun öyle üzüldüm ki aklım sende kaldı.. Hamdolsun gözün aydın olsun canım benim rabbim kucağına bağışlasın, gözlerim doldu gerçekten

Massallah bende pko yüzden 15 sene sonra anne olabildim sukur
Yaaa Allahım sen ben dahil inşallah cümlemize hayırlısı ile sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım ben 1.5 yıl oldu işte aşağı yukarı Rabbim nasip etti en son bana vesile olan doktorumun odasına girerken çok dua ettim Rabbim son olsun doktor doktor gezdirme beni dedim doktorum da iyi çıktı yapmam gereken şeyleri söyledi vakti zamanı geldi demek ki oldu pcosluların işi gerçekten çok zor ama bu da bi imtihan

Ne dengesiz biri bu. Hiç hamile kadına böyle şeyler söylenir mi Allah aşkına ya arkadaş olamaz böylesi.

Allah bağışlasın miniği ay kıyamam <3 çok sevindim inşallah daha da iyi olursunuz

Ne dengesiz biri bu. Hiç hamile kadına böyle şeyler söylenir mi Allah aşkına ya arkadaş olamaz böylesi.
Yani olayı yeni atlattım sayılır canım, psikolojimizi düzelteceğiz olumlu olacağız diye göbeğimiz çatlıyor, tek bir cümleye bakıyor işte Rabbim hayırla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…