- 25 Ocak 2021
- 413
- 1.313
- 63
Kız günlerdir seni arıyoruz bizde üçüz annesi nerde acaba dördüz oldu mu diye.. oy maşallah maşallah kocaman olmuşlarKızlarrr nasılsınızzBiz az önce doktordan çıktık, bebişler büyümüşler, 3 cm olmuşlar, kolları bacakları da görünüyor kıpır kıpırlarrr üçü de gayet sağlıklı ve haftasına uygun görünüyormuş o nedenle biz artık bir sonraki kontrole 4 hafta sonra gideceğiz yani 14. haftada
Aaa seni de merak ediyorduk iyi oldu geldin:))) hemde ne güzel haberler ile geldin maşallah güzellerime yaKızlarrr nasılsınızzBiz az önce doktordan çıktık, bebişler büyümüşler, 3 cm olmuşlar, kolları bacakları da görünüyor kıpır kıpırlarrr üçü de gayet sağlıklı ve haftasına uygun görünüyormuş o nedenle biz artık bir sonraki kontrole 4 hafta sonra gideceğiz yani 14. haftada
Ay Merve çoookkk sevindim. Kız hepimizi üzüntüden çatladık, şimdide çok sevindik. Valla maşallah maşallah. Sağlıkla gelecek inşallah bebeğin. Hep ama hep iyi düşün, nerelerden dönülüyor, ne olmaz bitti dediğin yerden rabbim devam ettiriyor çok şükür. Çok sevindim arkadaşımFotoğrafı atmak istemiyorum görseniz yani neler düştü kanamalı ama işte Allah bana bağışladı dr hiç ilgilenmedi bir tanesi düşeceği varsa düşer ne yapsak boş diyor ama elhamdülillah bebeğim benimle o kadar korktum ki bayılacaktım üzüntüden üst üste olduğu için çok zorlandım 3 ay önce kaybım var ya bilmiyorum Allah büyük 9+4 oldum baya büyüdü Allah ın benimle kalsın inşallah
Massallah bende pko yüzden 15 sene sonra anne olabildim sukurEvet canım var bütün doktorlar tüp bebek derken Rabbimin izniyle bir bir kaç takviye ile oldu elhamdülillah
Ay o kadar halsiz ve bulantılıydım ki inanın kafam bile tam çalışmıyordu yoksa mutlaka yazardım zatenKız günlerdir seni arıyoruz bizde üçüz annesi nerde acaba dördüz oldu mu diye.. oy maşallah maşallah kocaman olmuşlar
Geldim geldim daha iyi gibiyim fiziksel olarak da çok şükürAaa seni
Aaa seni de merak ediyorduk iyi oldu geldin:))) hemde ne güzel haberler ile geldin maşallah güzellerime yaAllah'm korusun hepsini
Cok sagolun cokk cokk cokk moral verdiniz bana rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin..Ne güzel ya maşallah, kalp atışı yeni başlamış ilk başlarda yavaş olması çok normal, inşallah hızlanır, çok sevindim adınıza, çok beklemissiniz bu bebeği inşallah kucağınıza alırsınız
Ya allahıma sonsuz şükürler olsun öyle üzüldüm ki aklım sende kaldı.. Hamdolsun gözün aydın olsun canım benim rabbim kucağına bağışlasın, gözlerim doldu gerçektenKızlar parçalı kanama oldu düşük yaptın dedi ama sonra dr geldi ultrasonda baktım bebeğim benimle açılma yok kalp atışı var gerçekten kalpten gidecektim görseniz neler düştü ama bebeğim sapasağlam ne açılma var ne bir şey gerçekten Allah a sığınıyorum
Yaaa Allahım sen ben dahil inşallah cümlemize hayırlısı ile sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım ben 1.5 yıl oldu işte aşağı yukarı Rabbim nasip etti en son bana vesile olan doktorumun odasına girerken çok dua ettim Rabbim son olsun doktor doktor gezdirme beni dedim doktorum da iyi çıktı yapmam gereken şeyleri söyledi vakti zamanı geldi demek ki oldu pcosluların işi gerçekten çok zor ama bu da bi imtihanMassallah bende pko yüzden 15 sene sonra anne olabildim sukur
Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin. En hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallahDüşük yapıyorum. Olmadı
Ay boğa burcuysan senin de doğum günün yakın demektir çiçeğimm :) Güzel ama krem şantisi evet biraz fazlaİşte cok güzel ama sırf krem şanti dışıben bir boğa burcu olarak tabii yemek hassas noktam
Amin güzelim amin fızıksel olarakta iyi olmana sevindim vllaGeldim geldim daha iyi gibiyim fiziksel olarak da çok şükürAminn çok teşekkür ederimm hepimize sağlıkla kucağımız almak nasip olsun inşallah
20 mayıs güzelim evet yaklaştı. Aynen görsel güzel:)Ay boğa burcuysan senin de doğum günün yakın demektir çiçeğimm :) Güzel ama krem şantisi evet biraz fazla
Ne dengesiz biri bu. Hiç hamile kadına böyle şeyler söylenir mi Allah aşkına yaNeyse bende size kız kıyafetleri bakarım birşey olmazbi arkadaşım canımı sıktı canım burda takılıp gülerek kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte rüyasında beni çok kötü görmüş anlatmayacağım ama inşallah bebeğe birşey olmaz felan dedi bunun geri dönüşü yok gibi sanki felan dedi şok oldum keşke bunu bana söylemeseydin dedim düşünmemeye çalışıyorum o yüzden
İyi iyi kız sonradan yazdıÇok geçmiş olsun canım Allah sabır versin. En hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah
Allah bağışlasın miniği ay kıyamam <3 çok sevindim inşallah daha da iyi olursunuzKızlar parçalı kanama oldu düşük yaptın dedi ama sonra dr geldi ultrasonda baktım bebeğim benimle açılma yok kalp atışı var gerçekten kalpten gidecektim görseniz neler düştü ama bebeğim sapasağlam ne açılma var ne bir şey gerçekten Allah a sığınıyorum
Yani olayı yeni atlattım sayılır canım, psikolojimizi düzelteceğiz olumlu olacağız diye göbeğimiz çatlıyor, tek bir cümleye bakıyor işteNe dengesiz biri bu. Hiç hamile kadına böyle şeyler söylenir mi Allah aşkına yaarkadaş olamaz böylesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?