2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun inşallah canım gelir geçer ne güzel bir kızın varmış

Aslında 10 haftaya girmem gerekirken ultrasonda 6+5 çıkmışti kalp atışı dün duyamadik doktor kese çok hoşuma gitmedi gibi bir şey söyledi ama geç döllenme de olabilir demişti
geç döllenmedir belki canım, bi danış istersen progestan verir belki hemen . benimde kanamam olmuştu kahverengiye dönmüştü sonra 7 . haftalarda

cehaletimin kusuruna bakmayin kizlar ama nasil geriye yada one gecebiliyor? gelisim daha hizlaniyor ya da yavasliyor da onunla ilgili mi?
Ay kız ne cehaleti bakma bende yaşaya yaşaya öğrendim. Şimdi şöyle biz seninle aynı gün regl olsak aynı gün cinsel ilişkiye girdik ve o gün ikimizde hamile kaldık diyelim. Sperm vücutta 5 gün canlı kalıyor . Öncelikle bunu kenara yazalım. Yumurta ve sperm rahme ulaşana kadar 12 günlük yolculuğu var bunuda yazalım kenara. Senin sperm ilk gün yumurtaya ulaştı diyelim benimki ise 5 gün sonra ulaştı diyelim. Ee otomatikken benimki daha geç döllendi. Senin sperm yumurta maksimum 12 gün yolculuk varya rahme giderken atıyorum seninki 6 gün sürdü bu yolculuk ve rahme yerleşti ama benimki 12 gün sürdü diyelim . Biz aynı zamanda hamile kalsak bile geç döllenmeden rahme ulaşmadan dolayı en başından aramızda yaklaşık 11 gün fark oluşuyor. Doktorlarda en son adet tarihine göre hesap yapıyor. Böyle durumda senin bebek en son adet tarihine göre haftası ile uyumlu ama benim bebek yaklaşık 1.5/2 hafta geride çünkü geç döllenmiş. Bu arada ikiside normal sayılıyor. Ay çok detaylı yazdım inşalalh anlamışsndır biraz karışık mı oldu bilmiyorum. İlerlemesi ise bebeğin gelişimi ile alakalı bebk hızlı büyümüş güzel büyümüş demek ama zaten çok önde olmaz bebek öyle 2/3 hafta falan önde olmaz maksimum 1 hafta yada birkaç gün önde olur

Yaaa evet evet bunu yaptımmm çok güzel okduuu ama yanında ne yapayım bilemedim pastaya ne yazdırabilirim ya d nasıl bir pasta yapayım
Ay benim tavsiyem var hahahahah mesajları geç gördüm amaaa eşime hamile olduğumu doğum gününde pasta yaptırıp söylemiştim

geç döllenmedir belki canım, bi danış istersen progestan verir belki hemen . benimde kanamam olmuştu kahverengiye dönmüştü sonra 7 . haftalarda
Canım kalp atışı da yok
A
Aaa cok mu
Canm
Acile git bence
Cok değil canım beklemedeyim ama umudum da yok.kalp atışını hiç duyamadim.Kurtaj olmam gerekir diye çok korkuyorum

Evettt maşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah 11 haftalık olduk bugün kanama alanımız vardı çok şükür ki geçmiş çok rahatladı içim
Daha da güzel olacak miniklerimiz annelerine şaka yapmayı seviyorlar artık tek şakaları attıkları tekme olur inşallah

Canım kalp atışı da yok
Cok değil canım beklemedeyim ama umudum da yok.kalp atışını hiç duyamadim.Kurtaj olmam gerekir diye çok korkuyorum
Bak bugün Merve düşük yapıyorsun demiş doktor parça parça düşmüş kanaması ama bebeği tutunmuş. Senin bebeğinde sana sıkı sıkı tutunsun inşallah kötüyü düşünme umarım çok güzel haberler alırsın

KIzlar tecrübeli oldugunuz için sizi daralmaya geldim. Bebek hatasıyla uyumlu degil Benim geç döllenme olduğunu düşünmüyorum çünkü regl günümde beta değerim 400 çıkmıştı. Dongum 31 günde bir oluyordu. Geçen hafta Kalp atışını gittiğimizde sat tarihine göre 3 gün gerideydi bunu kafaya takmadım ama bugün doktor sata göre 7+4 olması son ultrasona göre de 7+1 olması gerekirken sekretere 6+4 diyince baya canım sıkıldı. Hocam bebek yine geri kalmış diyince tekrar olctu şimdi daha net oldu gibi dedi 7+0 olarak degistir dedi. Ama sanki bana ben üzülmeyeyim diye yapmış gibi oldu. Kendi doktoruma değil devlete gitmiştim tahliller icin bisey de sormadım. Gecmis kaybettiğim bebekten dolayi da bidahaki sıranı Perintolojiye al yesil alan açtım sana dedi. Kötü bi geçmişim olduğu için kendimi rahatlatamiyorum uyudum uyandım kafamda bu vardi lütfen bilgisi olan beni bi aydınlatabilir mi? Geç döllenme olmadigini düşünmeme rağmen geride kalma nedeni ne olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…