kaç haftalıksın yavrum . doktoruna yaz istersen hemenKızlar kahverengi lekelenmem başladı
Aslında 10 haftaya girmem gerekirken ultrasonda 6+5 çıkmışti kalp atışı dün duyamadikkaç haftalıksın yavrum . doktoruna yaz istersen hemen
Allah yardımcın olsun inşallah canım gelir geçer ne güzel bir kızın varmışTeşekkür ederim. Kızım 3,5 yaşında hamileliğim ise sata gore 11+2 ultrasona göre 11+6 şuan valla benim midemde genel sıkıntılar olduğu için kötü geçiyor. Hamileliğimin tadına varamiyorum resmen sürekli mide ağrısı kramp girmesi ve reflü mahvoldum. Açım resmen haftalardır. İnşallah ileride iyi olur cnm
geç döllenmedir belki canım, bi danış istersen progestan verir belki hemen . benimde kanamam olmuştu kahverengiye dönmüştü sonra 7 . haftalardaAslında 10 haftaya girmem gerekirken ultrasonda 6+5 çıkmışti kalp atışı dün duyamadikdoktor kese çok hoşuma gitmedi gibi bir şey söyledi ama geç döllenme de olabilir demişti
Ay kız ne cehaleti bakma bende yaşaya yaşaya öğrendim. Şimdi şöyle biz seninle aynı gün regl olsak aynı gün cinsel ilişkiye girdik ve o gün ikimizde hamile kaldık diyelim. Sperm vücutta 5 gün canlı kalıyor . Öncelikle bunu kenara yazalım. Yumurta ve sperm rahme ulaşana kadar 12 günlük yolculuğu var bunuda yazalım kenara. Senin sperm ilk gün yumurtaya ulaştı diyelim benimki ise 5 gün sonra ulaştı diyelim. Ee otomatikken benimki daha geç döllendi. Senin sperm yumurta maksimum 12 gün yolculuk varya rahme giderken atıyorum seninki 6 gün sürdü bu yolculuk ve rahme yerleşti ama benimki 12 gün sürdü diyelim . Biz aynı zamanda hamile kalsak bile geç döllenmeden rahme ulaşmadan dolayı en başından aramızda yaklaşık 11 gün fark oluşuyor. Doktorlarda en son adet tarihine göre hesap yapıyor. Böyle durumda senin bebek en son adet tarihine göre haftası ile uyumlu ama benim bebek yaklaşık 1.5/2 hafta geride çünkü geç döllenmiş. Bu arada ikiside normal sayılıyor. Ay çok detaylı yazdım inşalalh anlamışsndır biraz karışık mı oldu bilmiyorum. İlerlemesi ise bebeğin gelişimi ile alakalı bebk hızlı büyümüş güzel büyümüş demek ama zaten çok önde olmaz bebek öyle 2/3 hafta falan önde olmaz maksimum 1 hafta yada birkaç gün önde olurcehaletimin kusuruna bakmayin kizlar ama nasil geriye yada one gecebiliyor? gelisim daha hizlaniyor ya da yavasliyor da onunla ilgili mi?
Yaaaa biz de gykızlar kızım olacak%80 dedi ama kız
yaaa bir kız haberi de bizdennnEvettttttttt kız haberimiz geldiay sayfa bir anda çiçeklendi
Ay benim tavsiyem var hahahahah mesajları geç gördüm amaaa eşime hamile olduğumu doğum gününde pasta yaptırıp söylemiştimYaaa evet evet bunu yaptımmm çok güzel okduuuama yanında ne yapayım bilemedim pastaya ne yazdırabilirim ya d nasıl bir pasta yapayım
Kaçıncı haftada başladıKızlar kahverengi lekelenmem başladı
Amin inşallah. Şükür nasip edene. Allah razı olsunAllah yardımcın olsun inşallah canım gelir geçer ne güzel bir kızın varmış
Bak gittikçe çiçekleniyor sayfaaaaaaYaaaa biz de gy
yaaa bir kız haberi de bizdennnyüzde 70 kız dedi doktorumuz bugün
Aaa cok muKızlar kahverengi lekelenmem başladı
Hay Allâh be canmm bakalm doktor ne diyecekAslında 10 haftaya girmem gerekirken ultrasonda 6+5 çıkmışti kalp atışı dün duyamadikdoktor kese çok hoşuma gitmedi gibi bir şey söyledi ama geç döllenme de olabilir demişti
Oooooo cok ama cok sevindim yaa sağlıkla kucagına al inşallah canmmYaaaa biz de gy
yaaa bir kız haberi de bizdennnyüzde 70 kız dedi doktorumuz bugün
Canım kalp atışı da yokgeç döllenmedir belki canım, bi danış istersen progestan verir belki hemen . benimde kanamam olmuştu kahverengiye dönmüştü sonra 7 . haftalarda
Cok değil canım beklemedeyim ama umudum da yok.kalp atışını hiç duyamadim.Kurtaj olmam gerekir diye çok korkuyorumA
Aaa cok mu
Canm
Acile git bence
Amin canımm benim hepimiz inşallahOooooo cok ama cok sevindim yaa sağlıkla kucagına al inşallah canmm
Evettt maşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallahBak gittikçe çiçekleniyor sayfaaaaaagüzel güzel prensesler geliyor
Daha da güzel olacak miniklerimiz annelerine şaka yapmayı seviyorlarEvettt maşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah11 haftalık olduk bugün kanama alanımız vardı çok şükür ki geçmiş çok rahatladı içim
Bak bugün Merve düşük yapıyorsun demiş doktor parça parça düşmüş kanaması ama bebeği tutunmuş. Senin bebeğinde sana sıkı sıkı tutunsun inşallahCanım kalp atışı da yok
Cok değil canım beklemedeyim ama umudum da yok.kalp atışını hiç duyamadim.Kurtaj olmam gerekir diye çok korkuyorum
Kızlar kahverengi lekelenmem başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?